والا من اصلا اینهایی که شما میفرمایید رو نمیدونم چیه و زیاد سررشته ندارم. ولی کلا همین یه تنظیم روی آمپ هست که چیزی شبیه ولومه و max و min داره!
در مورد اون 80Hz، روی on بزارمش یا off به نظرتون؟
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
والا من اصلا اینهایی که شما میفرمایید رو نمیدونم چیه و زیاد سررشته ندارم. ولی کلا همین یه تنظیم روی آمپ هست که چیزی شبیه ولومه و max و min داره!
در مورد اون 80Hz، روی on بزارمش یا off به نظرتون؟
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
حمید جان از راهنماییهاتون ممنونم من اون تایپیک خوندم ولی برای تنظیم گین آمپلیم اون چیزایی که گفتین روی آمپلی من نبود این عکس از تنظیماتش لطف میکنن اساتید برای تنظیماتش نظر بدن و بگن مثلا کدوم ولوم برای گین هست؟
![]()
Last edited by n00mah; 19-02-2013 at 09:58.
سلام
با اجازه اساتید یه امتحانی پس بدیم:
چیزی که تو عکس پیداس، ردیف بالایی (تو عکس شما سمت راست) برای اسپیکر و ردیف پایین برای ساب هست (با توجه به اعداد کراس اوورش که بالایی تا 3.3khz میره ولی پایینی فقط تا 500)
البته اون Multiplier رو هم گذاشته اگر به کانال A بخوای اسپیکر وصل کنی بتونی فرکانس های بالا رو هم براش تعریف کنی.
پیچهای Level برای تنظیم گین کانال مربوطه هست (بالاترین پیچها) هرچی عدد بالاتری انتخاب کنی خروجی قوی تر (پاور بیشتر)ی میده به خروجی.
Mode هم که مشخصه برای استریو و مونو. برای ساب معمولا رو مونو میذارن و برای بلندگو ها رو استریو
Pass Mode هم که فیلتر کراس اوورتون هست که روی HI (فقط فرکانس های بالا شنیده رد شوند)، LO (فقط فرکانس های پایین مشخص شده رد شوند) و FULL که تمام فرکانس ها را بدون دستکاری رد میکند (اجازه عبور میدهد)
سلام به همه دوستان خصوصا آقا حمید گل
بهترین باند تا 400 تومن که بتونه روی پخشِ 6049 کنوود جواب بده چیه؟ (بدون آمپ)
Last edited by unknown47; 19-02-2013 at 15:28.
سلام دوس عزیز
بله رو حالت on و فرکانس 80Hz ست نمائید.
پخش کن وود 6049 قیمت دقیق ندارم ولی شنیدم مجدد گرون شده فکر کنم حدود 400 باشه چون 7016 شده 490 تومن قیمت دقیق ندارم. اگر مایل بودید بفرمائید براتون تهیه کنم.
همونطور که مهدی جان فرمودند،کلید Level مربوط به تنظیم گین یا همون تنظیم ولتاژخروجی پخش با ولتاژ ورودی آمپلیفایر هست.بر اساس همن دستورالعمل،گین پخشتون رو تنظیم نمائید.
سلام محمد جان. گل بودن از خودتونه عزیزم.
MXC 609البته فروشش 400 هست ولی 380 قابل تهیه هست. امروز هم دوست خوبمون بهرو از اصفهان دارن تشریف میارن تهران تا براشون ببندیم.امیدوارم از کیفیت صداش راضی باشند و تشریف بیارن از کیفیت صدا برامون بنویسند.![]()
سلام..
آقا من 1073 خریدم و خیلی ام خوبه.
فقط یه سئوالی 1073 برای تیوتر ورودی جدا داره یعنی هر باند 2 جفت ورودی داره که در حاله حاضر من از یه کانال استفاده کردم برای تغذیه.حالا میخوام ببینم بهتر نیست که با توجه به این که آمپم 4 کانال هست و الان 2 کانالش بیکاره تیوترو به اونا وصل کنم و جدا بشن؟
مبارکه عزیز
نه نیاز نیست راسی امپ چی گرفتین...؟
گینم باید با گوش تنظیم بشه.. من خودم اکثرا رو ساعت 11 میذارم! بیشتر از ساعت 1 نمیذارم چون معمولا ولوم اکثرا بالاس! البته حالا نه اون موقع که سیستم رو ماشین بود
بسی مشتاق دیدار![]()
مرسی رفیق..
آمپم اینه Infinity Reference 7541a
می خواستم یه سیستم برای ماشین بخرم . می خواستم بدونم بین دو برند سونی و جی وی سی کدوم یکی بهتره ؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)