دوستان
پینگ شما هم اینطوری شده؟ همراه با تایم اوت
اندیشه 128 خط 3
روز به روز داره بدتر میشه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان
پینگ شما هم اینطوری شده؟ همراه با تایم اوت
اندیشه 128 خط 3
روز به روز داره بدتر میشه![]()
میخوام یه مودم بی سیم ADSL بخرم تا بتونم از ADSL خانگی منهای کامپیوترم ، از موبایل (مجهز به Wi-Fi و وایرلیس هستش) و لپ تاپم استفاده کنم
در بازار مودم بی سیم TP-Link به قیمت 43 هزار تومان موجوده (مدلش هم TD-W89016 هستش)
مودم بی سیم TP-Link مودم خوبی هستش یا نه ؟ با ISP های رشت که مشکلی نداره ؟
ممنون
نه مشکلی نداره اما اگه پول داری 40 تومن دیگم روش بذار و حتما Zyxel بگیر.
سلام
اولا واسه خرید مودم این تاپیکشه اگه بری اطلاعات خوبی بدست میاری
اگه حوصله نداری اونجا نرو که گیج میشی من همشو خوندم اینم چکیدش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خونت اگه رشت هستش برو لاکانی از یه مغازه بگیر نغمه رایانه همه چی داره
این مدلی که گفتی خیلی معروفه و اکثرا میشناسنش ولی من اینو نگرفتم چند تومن بیشتر بده مدل جدیدترشو بگیر که سری nd هستش بردش 4 برابر سرعتش 9 برابر قیمتش حداکثر 10000 بیشتر
اگه گرون تر میخوای که دوستمون گفتش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من بعد مدتها سرویس بینهایتمو به حجمی تغییر دادم 128 گرفتم
اندیشه من اکانت میگیرم
سرعت دانلودم 60 هستش خیلی کمه مال شمام اینجوریه ؟
من قبلا سرعتم رو 150 تا 200 بود ولی خداییش 60 خیلی کمه
امروز اینجوریه یا کلا اینجوری شده ؟
بدون چیز پی ان رو سرور میهن دانلود یا آسان دانلود یا موزیلا فایر فاکس یه دانلود بذار ببین بازم سرعتت 60 است؟ آخه من شنیده بودم سرعت 128 محدود اندیشه دورو بره 100 یا 110 میچرخه
arashlolosام تازگیا 128 محدود گرفته بش بگو اونم رو همین سرورا یه تست دانلود بذاره اینجوری معلوم میشه.
Last edited by soosmar_asl; 01-05-2011 at 13:05.
درود
خط 8 اينم آی پی: 10.7.229.199:27015
شاتليهای عزيز برين تست کنين خبر بدين بهم لطفاً (که تو اين سرور پينگتون چنده - لگ ميشين يا نه؟)
ممنون ميشم
فناوا کانتر باز نبود
بدرودRASHT
چیز پی ان 2 مگ من دارم ولی بدونو اونم رو سرورای درستوحسابی همون 60 تا 80 خودشو میکشت بالاتر نرفت با
سایت اینترنت اسپید معروفم 512 بهم داد که دانلودش همون 6تا 70 هست![]()
درست شنیدی منو رو همون حساب 150 به بالا سرویسمو عوض کردم
و برای پول برق هم بود کلی پول برق اومد آخه 24 ساعت 7 روز هفته در حال آپلود و دانلود بودم
فقط با تورنت 70 گیگ دانلود داشتم 45 گیگ آپلود ماه پیش
دلم برای سیستمم هم میسوخت 24 ساعت روشن بود
گفتم 1 ماهیم اینجوری بگزرونم که سرعت دانلود بدجور تو ذوغم زد آخه با 70 کیلو تو 5 ساعت چی میشه دانلود کرد ؟![]()
سلام
اندیشه 128 محدود
شبا سرعتم دقیقا 50 هستش نه کم نه زیاد به شرط اینکه دوتا همزمان دانلود کنی مثلا اگه فقط از میهن دانلود کنی چون تموم ملت دارن اون زمان ازش دانلود میکنن رو 30 هست سرعت ولی دوتایی یا سه تایی 50 میرسه نزدیک صبح نمیدونم تاحالا که خودم خواب بودمو کامپیوترم بیدار!
روزا ولی 100 تا 120 هستش گاهی هم تا 80 یا 90 حتی 70 میاد ولی به قول یکی از اندیشه ای ها خیلی نوسان داره دایم بالا پایین میره این روزا.
بچه ها میگن پینگ رفته بال(من که زیاد سر در نمیارم) پس پخش آنلاین tv رو واسه بالا بودن پینگ نمیتونم خوب ببینم مگه نه سوسمار جون؟؟؟
پینگ تاثیر چندان محسوسی رو وبگردیت نمیذاره مگر اینکه به بالای 900 ms برسه که اونجوری محسوس تر میشه اما کلا رو هر چیز آنلاینی تاثیر میذاره مثل همین دیدن مسابقات آنلاین. الآنم بچه ها دادشون از پینگ سر بازی آنلاین. راستی من دیشب تا صبح 2 و نیم گیگ (بتلفیلد2 و پچ ها) از میهن دانلود دانلود کردم . متوسط سرعت دانلودمم 160 بود. کلا سرور توپی داره مخصوصا روزا که عالیه!
Last edited by soosmar_asl; 01-05-2011 at 14:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)