تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 949 از 1635 اولاول ... 44984989993994594694794894995095195295395999910491449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,481 به 9,490 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

از جوابت ممنونم.ولی g12 قیمتش بالای 600 . ما هم که شانس نداشتیم وقتی اومدیم دورینمونو عوض کنیم یهو قیمت ها کشید بالا.حالا کسی نمیدونه کی قیمتها پایین مییاد؟(پایین میخواد بیاد یا نه)

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

از جوابت ممنونم.ولی g12 قیمتش بالای 600 . ما هم که شانس نداشتیم وقتی اومدیم دورینمونو عوض کنیم یهو قیمت ها کشید بالا.حالا کسی نمیدونه کی قیمتها پایین مییاد؟(پایین میخواد بیاد یا نه)
    بالا رفتن قیمتها یکی از دلایل اصلیش فکر کنم بالا رفتن دلار هست
    که فعلا حدود1200 تومنه با این شرایط هم بعید میدونم قیمتها شکسته بشه
    من همین دیروز خرید داشتم SX220 با این که یه دو ماهی صبر کردم ولی هیچ تعغییر قیمتی نداشت
    که هیچ بلکه بعضی موقع ها هم بالا میرفت

3. 2 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

9

دوستان که واقعا سریع جواب میدن اخر ما به یه نظر قطعی نرسیدیم.تا 500 چی بگیرم؟hx100v که میگید بیشتر از 500 تومنهhx1 رو چطور میبینید؟میرزه؟دوستان میگم 500 یعنی تهش.اگه 500 تومن هم واسه دوربین بدم باید پول لوازم جانبیشو از اینو اون قرض کنم.یکی تکلیف مارو مشخص کنه؟
    دوستان دیگر جواب نمیدن

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان دیگر جواب نمیدن
    hx1 اصلا فکرش رو نکنید
    اگر زوم مهمه HS10 یا HS20 اگر نه LX5

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من سونی HX-100 رو نمیشناسم .برای همین زود تر جواب ندادم !ولی اگه برای نور کم می خواید خوبه یه نگاهی هم به Panasonic GF2 و Panasonic G2 بندازید.GF2 قبل از عید ظاهرا حدود 560 هزار تومان بوده.متاسفانه از G2 قیمت ندارم ولی باید از G2 ارزون تر باشه .
    این دوربین ها سنسورشون از HS20 خیلی بزرگ تره و لنزشون هم از نوع Four Third هست و قابل تعویضه.اگه بعدا خواستید می تونید لنزش رو ارتقا بدید

اینجا می تونید کیفیت عکس هاشون رو ببینید

بخشی که عروسک ها رو نشون میده برای دیدن کیفیت عکس خوبه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم مشخصات GF2 و G2

کد:
    خیلی ممنون
    من تازه کار هستم و اطلاعات زیاده درمورد لنز ها ندارم.این قیمت بدون لنز هست؟لنزش حدودا چنده؟من حداکثر میتونم 700 تومن جور کنم.
    این دوربین و لنزش راحت تو بازار پیدا میشه؟
    بعدش تو اون مقایسه تو iso های پایین کیفیت خیلی عالی داشت اما تو iso های بالا مثلا 3200-6400 یا حتی 800 نسیت به بقیه دوربین ها نویز فوق العاده بیشتری داشت
    بعد سرعت عکس برداری پیاپیش حداکثر 3.2 فریم هست؟این یکم کم نیست نسبت به hs20 ؟
    بعد این بهترین دوربین حرفه ای تو این حدود قیمت هست دیگه بله؟
    زوم هم مربوط به لنزه دیگه درسته؟با یه لنز تو اون محدوده قیمتی که گفتم چقدر زوم میشه داشت؟

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان دیگر جواب نمیدن
    ببخشید ... ولی ظاهرا شما جواب منو توی صفحه قبل ندیدید

8. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خیلی ممنون
    من تازه کار هستم و اطلاعات زیاده درمورد لنز ها ندارم.این قیمت بدون لنز هست؟لنزش حدودا چنده؟من حداکثر میتونم 700 تومن جور کنم.
    این دوربین و لنزش راحت تو بازار پیدا میشه؟
    بعدش تو اون مقایسه تو iso های پایین کیفیت خیلی عالی داشت اما تو iso های بالا مثلا 3200-6400 یا حتی 800 نسیت به بقیه دوربین ها نویز فوق العاده بیشتری داشت
    بعد سرعت عکس برداری پیاپیش حداکثر 3.2 فریم هست؟این یکم کم نیست نسبت به hs20 ؟
    بعد این بهترین دوربین حرفه ای تو این حدود قیمت هست دیگه بله؟
    زوم هم مربوط به لنزه دیگه درسته؟با یه لنز تو اون محدوده قیمتی که گفتم چقدر زوم میشه داشت؟
    1.من هم در مورد لنز اطلاعاتم زیاد نیست.امیدوارم دوستان راهنمایی کنند
    2.سنسور و لنز این دوربین از نوع Four Thirds هست. این لنز ها استاندارد هستند و تا جایی که من می دونم هر لنزی از این نوع ساخت هر شرکتی که باشه به این دوربین می خوره و مثل کنون و نیکون نیست که لنزشون فقط به دوربین های خودشون بخوره.اینم مقاله ای در مورد این نوع از لنز ها :

کد:
    3.فکر کنم توی اون تست ها به طور پیشفرص با دوربین های SLR مقایسه می کرد که سنسور به مراتب بزرگ تری دارند.شما با همون مدل ها مقایسه کردید ؟ با HS1 مقایسه کنید و اختلاف کیفیت رو ببینی .سنسور این دوربین خیلی از HS1 و HS2 بزرگ تره و طبیعتا نویزشم کم تر
    4.عکسبرداری پیاپیش خیلی زیاد نیست ولی مگه شما از این امکان استفاده می کنی ؟ من که یک دفعه هم لازمش نداشتم ! اگه برات مهمه این دوربین خوبی برات نیست
    5.بهترین دوربین بودن یا نبودن رو نیاز های شما بعیین می کنه ولی این دوربینی هست که توی ریویوو ها امتیاز های خوبی اورده.در ضمن من هنوز قیمتش رو نمی دونم .اگه همون 400-500 دلار باشه دوربین خوبیه .ولی متاسفانه من همه دوربین های حرفه ای رو نمیشناسم تا با اطمینان بگم بهترینه یا نه.ولی یکی از گزینه های خوب شماست
    6.زوم به لنز مربوطه.با لنزی که همراهشه نمی تونید زیاد زوم کنید.لطفا در مورد لنز بقیه دوستان راهنمایی کنند
    7.ولی اگه خیلی خیلی کیفیت عکس براتون اهمیت نداره مجبور نیستید این همه هزینه کنید.شاید HS20 شما رو راضی کنه. ولی مسلما این کیفیت رو نجواهید داشت

موفق باشید

10. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

1.من هم در مورد لنز اطلاعاتم زیاد نیست.امیدوارم دوستان راهنمایی کنند
    2.سنسور و لنز این دوربین از نوع Four Thirds هست. این لنز ها استاندارد هستند و تا جایی که من می دونم هر لنزی از این نوع ساخت هر شرکتی که باشه به این دوربین می خوره و مثل کنون و نیکون نیست که لنزشون فقط به دوربین های خودشون بخوره.اینم مقاله ای در مورد این نوع از لنز ها :

کد:
    3.فکر کنم توی اون تست ها به طور پیشفرص با دوربین های SLR مقایسه می کرد که سنسور به مراتب بزرگ تری دارند.شما با همون مدل ها مقایسه کردید ؟ با HS1 مقایسه کنید و اختلاف کیفیت رو ببینی .سنسور این دوربین خیلی از HS1 و HS2 بزرگ تره و طبیعتا نویزشم کم تر
    4.عکسبرداری پیاپیش خیلی زیاد نیست ولی مگه شما از این امکان استفاده می کنی ؟ من که یک دفعه هم لازمش نداشتم ! اگه برات مهمه این دوربین خوبی برات نیست
    5.بهترین دوربین بودن یا نبودن رو نیاز های شما بعیین می کنه ولی این دوربینی هست که توی ریویوو ها امتیاز های خوبی اورده.در ضمن من هنوز قیمتش رو نمی دونم .اگه همون 400-500 دلار باشه دوربین خوبیه .ولی متاسفانه من همه دوربین های حرفه ای رو نمیشناسم تا با اطمینان بگم بهترینه یا نه.ولی یکی از گزینه های خوب شماست
    6.زوم به لنز مربوطه.با لنزی که همراهشه نمی تونید زیاد زوم کنید.لطفا در مورد لنز بقیه دوستان راهنمایی کنند
    7.ولی اگه خیلی خیلی کیفیت عکس براتون اهمیت نداره مجبور نیستید این همه هزینه کنید.شاید HS20 شما رو راضی کنه. ولی مسلما این کیفیت رو نجواهید داشت

موفق باشید
    ممنون
    در مورد عکاسی پیاپی برای سوژه های متجرک و آب به دردم میخوره ولی خیلی مهم نیست
    تا iso 400 از دوربین های خیلی خوب هم کیفیتش بهتره!
    اما وقتی میرسه به 1600-3200-6400 تبدیل به فاجعه میشه
    Last edited by Hapoofesgeli; 09-06-2011 at 20:47.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون
    در مورد عکاسی پیاپی برای سوژه های متجرک و آب به دردم میخوره ولی خیلی مهم نیست
    تا iso 400 از دوربین های خیلی خوب هم کیفیتش بهتره!
    اما وقتی میرسه به 1600-3200-6400 تبدیل به فاجعه میشه
    خیلی از دوربین ها توی HSI های بالا سعی می کنن به صورت نرم افزاری نویز عکس رو حذف کنند که به قیمت کم شدن جزییات تموم میشه.بعضی از دوربین ها این عمل رو شدید تر انجام میدن و بعضی کم تر.در بعضی مدل ها هم میشه تعیین کرد چقدر نویز گیری کنه.ولی مسلما می تونید این کار رو توی فوتوشاپ یا لایت روم انجام بدید که نتیجه بهتر خواهد شد

برای مقایسه کیفیت می تونید عکس RAW این دوربین ها رو با هم مقایسه کنید.این عکس خروجی مستقیم سنسور هست که با کم ترین ورایش ذخیره شده (و البته بیشترین رنگ و خوبی های دیگه )

همینطور که می بینید کیفیت GF2 از همه بهتره و جزییات بیشتری رو ثبت کرده و HS1 به دلیل سنسور کوچکش حتی با ISO 1600 هم کیفیتش خیلی بد تره !

اینم همین تصاویر بعد از نویز گیری توسط نرم افزار دوربین :

اینم مقایسه کیفیت ISO400 جهت اطلاع بقیه دوستان :

البته باید یاد آوری کنم که GF2 و G2 رو در صورتی میشه با این دوربین ها مقایسه کرد که با همون قیمت خارج از کشور و منصفانه در ایران هم بفروشند. من قیمت داخل ایران رو ندارم

موفق باشید
    Last edited by rostamiani; 09-06-2011 at 23:40.

13. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ببخشید ... ولی ظاهرا شما جواب منو توی صفحه قبل ندیدید
    جوابتون رو خوندم.متشکرم.ولی می خواستم نظر بقیه دوستان رو بدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •