از جوابت ممنونم.ولی g12 قیمتش بالای 600 . ما هم که شانس نداشتیم وقتی اومدیم دورینمونو عوض کنیم یهو قیمت ها کشید بالا.حالا کسی نمیدونه کی قیمتها پایین مییاد؟(پایین میخواد بیاد یا نه)
از جوابت ممنونم.ولی g12 قیمتش بالای 600 . ما هم که شانس نداشتیم وقتی اومدیم دورینمونو عوض کنیم یهو قیمت ها کشید بالا.حالا کسی نمیدونه کی قیمتها پایین مییاد؟(پایین میخواد بیاد یا نه)
بالا رفتن قیمتها یکی از دلایل اصلیش فکر کنم بالا رفتن دلار هست
که فعلا حدود1200 تومنه با این شرایط هم بعید میدونم قیمتها شکسته بشه
من همین دیروز خرید داشتم SX220 با این که یه دو ماهی صبر کردم ولی هیچ تعغییر قیمتی نداشت
که هیچ بلکه بعضی موقع ها هم بالا میرفت
دوستان دیگر جواب نمیدن
hx1 اصلا فکرش رو نکنید
اگر زوم مهمه HS10 یا HS20 اگر نه LX5![]()
خیلی ممنون
من تازه کار هستم و اطلاعات زیاده درمورد لنز ها ندارم.این قیمت بدون لنز هست؟لنزش حدودا چنده؟من حداکثر میتونم 700 تومن جور کنم.
این دوربین و لنزش راحت تو بازار پیدا میشه؟
بعدش تو اون مقایسه تو iso های پایین کیفیت خیلی عالی داشت اما تو iso های بالا مثلا 3200-6400 یا حتی 800 نسیت به بقیه دوربین ها نویز فوق العاده بیشتری داشت
بعد سرعت عکس برداری پیاپیش حداکثر 3.2 فریم هست؟این یکم کم نیست نسبت به hs20 ؟
بعد این بهترین دوربین حرفه ای تو این حدود قیمت هست دیگه بله؟
زوم هم مربوط به لنزه دیگه درسته؟با یه لنز تو اون محدوده قیمتی که گفتم چقدر زوم میشه داشت؟
ببخشید ... ولی ظاهرا شما جواب منو توی صفحه قبل ندیدید![]()
1.من هم در مورد لنز اطلاعاتم زیاد نیست.امیدوارم دوستان راهنمایی کنند
2.سنسور و لنز این دوربین از نوع Four Thirds هست. این لنز ها استاندارد هستند و تا جایی که من می دونم هر لنزی از این نوع ساخت هر شرکتی که باشه به این دوربین می خوره و مثل کنون و نیکون نیست که لنزشون فقط به دوربین های خودشون بخوره.اینم مقاله ای در مورد این نوع از لنز ها :
3.فکر کنم توی اون تست ها به طور پیشفرص با دوربین های SLR مقایسه می کرد که سنسور به مراتب بزرگ تری دارند.شما با همون مدل ها مقایسه کردید ؟ با HS1 مقایسه کنید و اختلاف کیفیت رو ببینی .سنسور این دوربین خیلی از HS1 و HS2 بزرگ تره و طبیعتا نویزشم کم ترکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4.عکسبرداری پیاپیش خیلی زیاد نیست ولی مگه شما از این امکان استفاده می کنی ؟ من که یک دفعه هم لازمش نداشتم ! اگه برات مهمه این دوربین خوبی برات نیست
5.بهترین دوربین بودن یا نبودن رو نیاز های شما بعیین می کنه ولی این دوربینی هست که توی ریویوو ها امتیاز های خوبی اورده.در ضمن من هنوز قیمتش رو نمی دونم .اگه همون 400-500 دلار باشه دوربین خوبیه .ولی متاسفانه من همه دوربین های حرفه ای رو نمیشناسم تا با اطمینان بگم بهترینه یا نه.ولی یکی از گزینه های خوب شماست
6.زوم به لنز مربوطه.با لنزی که همراهشه نمی تونید زیاد زوم کنید.لطفا در مورد لنز بقیه دوستان راهنمایی کنند
7.ولی اگه خیلی خیلی کیفیت عکس براتون اهمیت نداره مجبور نیستید این همه هزینه کنید.شاید HS20 شما رو راضی کنه. ولی مسلما این کیفیت رو نجواهید داشت
موفق باشید![]()
ممنون
در مورد عکاسی پیاپی برای سوژه های متجرک و آب به دردم میخوره ولی خیلی مهم نیست
تا iso 400 از دوربین های خیلی خوب هم کیفیتش بهتره!
اما وقتی میرسه به 1600-3200-6400 تبدیل به فاجعه میشه
Last edited by Hapoofesgeli; 09-06-2011 at 20:47.
خیلی از دوربین ها توی HSI های بالا سعی می کنن به صورت نرم افزاری نویز عکس رو حذف کنند که به قیمت کم شدن جزییات تموم میشه.بعضی از دوربین ها این عمل رو شدید تر انجام میدن و بعضی کم تر.در بعضی مدل ها هم میشه تعیین کرد چقدر نویز گیری کنه.ولی مسلما می تونید این کار رو توی فوتوشاپ یا لایت روم انجام بدید که نتیجه بهتر خواهد شد
برای مقایسه کیفیت می تونید عکس RAW این دوربین ها رو با هم مقایسه کنید.این عکس خروجی مستقیم سنسور هست که با کم ترین ورایش ذخیره شده (و البته بیشترین رنگ و خوبی های دیگه)
همینطور که می بینید کیفیت GF2 از همه بهتره و جزییات بیشتری رو ثبت کرده و HS1 به دلیل سنسور کوچکش حتی با ISO 1600 هم کیفیتش خیلی بد تره !
اینم همین تصاویر بعد از نویز گیری توسط نرم افزار دوربین :
اینم مقایسه کیفیت ISO400 جهت اطلاع بقیه دوستان :
البته باید یاد آوری کنم که GF2 و G2 رو در صورتی میشه با این دوربین ها مقایسه کرد که با همون قیمت خارج از کشور و منصفانه در ایران هم بفروشند. من قیمت داخل ایران رو ندارم
موفق باشید![]()
Last edited by rostamiani; 09-06-2011 at 23:40.
جوابتون رو خوندم.متشکرم.ولی می خواستم نظر بقیه دوستان رو بدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)