تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 948 از 954 اولاول ... 448848898938944945946947948949950951952 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,471 به 9,480 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

راستی soul keeper همون ایلیدنه ؟ اگه اره حتما anti mage هم ملفاریونه اره؟!؟
    anti-mage و soul keeper هر دو یک نفر و Illiden هستند. anti-mage مربوط میشه به اول زندگی ایلیدن که در Aliance (یا Sentinel) بود و soul keeper هم برای بعدش که در Horde (یا Scourge) بود.
    malfurion در دوتا:

malfurion در wow:

2. 2 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

anti-mage و soul keeper هر دو یک نفر و Illiden هستند. anti-mage مربوط میشه به اول زندگی ایلیدن که در Aliance (یا Sentinel) بود و soul keeper هم برای بعدش که در Horde (یا Scourge) بود.
    چه جالب من فکر می‌کردم داداشن
    اگه لینک داستانشو دارید بذارید.ممنون

من ۱ داستان کوتاه خوندم زیاد توضیح نداده بود

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

چه جالب من فکر می‌کردم داداشن
    اگه لینک داستانشو دارید بذارید.ممنون

من ۱ داستان کوتاه خوندم زیاد توضیح نداده بود
    ایلیدن و ملفاریون داداشن.
    برای داستانشم به صورت ترجمه شده هستش میتونید بخرید بخونید.سه گانه نبرد باستانیان رو اول بگیرید که همش درباره ایلیدن و ملفاریونه.بعدش ظهور هورد,آخرین نگهبان و در نهایت هم امواج تاریکی.
    اینا کلا فارسی هستند.جلدای دیگه هم به صورت pdf پیدا میشه ترجمه شده بعضیاشون.
    قبلا توی یه پستی در بخش ادبیات کامل توضیح داده بودم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

باو چی میگید شما ها !
    یه نفر کدوم بود ! اینا داداشن !
    اگه کسی دوتا 2 بازی کرده باشه میبینه حتی وقتی شما آنتی باشید و یکی از تیم مقابل ترور پیک کرده باشه و به ترور اتک بدید میگه "hello brother"
    آنتی میگ و ترور بلید هیچ گونه ربطی به ایلیدن و ملفاریون ندارن . تو خود دوتا هم اسم هاشونو زده ! آنتی میگ اسمش مگینا ست . نه ایلیدن نه ملفاریون
    برای اینکه مطمئن شید بک گراند هاشونو بخونید . این مال مگیناس :
      محتوای مخفی: magina 

The monks of Turstarkuri watched the rugged valleys below their mountain monastery as wave after wave of invaders swept through the lower kingdoms. Ascetic and pragmatic, in their remote monastic eyrie they remained aloof from mundane strife, wrapped in meditation that knew no gods or elements of magic. Then came the Legion of the Dead God, crusaders with a sinister mandate to replace all local worship with their Unliving Lord's poisonous nihilosophy. From a landscape that had known nothing but blood and battle for a thousand years, they tore the souls and bones of countless fallen legions and pitched them against Turstarkuri. The monastery stood scarcely a fortnight against the assault, and the few monks who bothered to surface from their meditations believed the invaders were but demonic visions sent to distract them from meditation. They died where they sat on their silken cushions. Only one youth survived--a pilgrim who had come as an acolyte, seeking wisdom, but had yet to be admitted to the monastery. He watched in horror as the monks to whom he had served tea and nettles were first slaughtered, then raised to join the ranks of the Dead God's priesthood. With nothing but a few of Turstarkuri's prized dogmatic scrolls, he crept away to the comparative safety of other lands, swearing to obliterate not only the Dead God's magic users--but to put an end to magic altogether.

7. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

باو چی میگید شما ها !
    یه نفر کدوم بود ! اینا داداشن !
    اگه کسی دوتا 2 بازی کرده باشه میبینه حتی وقتی شما آنتی باشید و یکی از تیم مقابل ترور پیک کرده باشه و به ترور اتک بدید میگه "hello brother"
    آنتی میگ و ترور بلید هیچ گونه ربطی به ایلیدن و ملفاریون ندارن . تو خود دوتا هم اسم هاشونو زده ! آنتی میگ اسمش مگینا ست . نه ایلیدن نه ملفاریون
    برای اینکه مطمئن شید بک گراند هاشونو بخونید . این مال مگیناس :
      محتوای مخفی: magina 

The monks of Turstarkuri watched the rugged valleys below their mountain monastery as wave after wave of invaders swept through the lower kingdoms. Ascetic and pragmatic, in their remote monastic eyrie they remained aloof from mundane strife, wrapped in meditation that knew no gods or elements of magic. Then came the Legion of the Dead God, crusaders with a sinister mandate to replace all local worship with their Unliving Lord's poisonous nihilosophy. From a landscape that had known nothing but blood and battle for a thousand years, they tore the souls and bones of countless fallen legions and pitched them against Turstarkuri. The monastery stood scarcely a fortnight against the assault, and the few monks who bothered to surface from their meditations believed the invaders were but demonic visions sent to distract them from meditation. They died where they sat on their silken cushions. Only one youth survived--a pilgrim who had come as an acolyte, seeking wisdom, but had yet to be admitted to the monastery. He watched in horror as the monks to whom he had served tea and nettles were first slaughtered, then raised to join the ranks of the Dead God's priesthood. With nothing but a few of Turstarkuri's prized dogmatic scrolls, he crept away to the comparative safety of other lands, swearing to obliterate not only the Dead God's magic users--but to put an end to magic altogether.
    اون دوستمون چندجا رو اشتباه کردن درسته.
    ولی حرفای من بر پایه دوتا نیستن,بر پایه داستان اصلی وارکرفت هستن.داستان دوتا کاملا متفاوته ولی مدل های مپ دوتا از وارکرفت هست و من در اصل داستان اون مدل ها رو گفتم.

درضمن من دوتا2 بازی میکنم ولی هنوز Soul Keeper ساخته نشده و تو بازی نیست هنوز !

اگه نباشه جاش خالی می مونه The 69 eyes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض

سلام به دوستان,البته بعد 6 سال گذشت از باز کردن این topic .امروز این topic رو دیدم و فهمیدم که هنوز فعاله کلی خوشحال شدم
    بچه های اینجا اگه میتونید یه online meeting یا قرار game توی garena یا هر جای دیگه بزاریم ببینیم سطح بازی بعد این چند سال چی شده

thanks
    ara-Z

10. این کاربر از The 69 eyes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام به دوستان,البته بعد 6 سال گذشت از باز کردن این topic .امروز این topic رو دیدم و فهمیدم که هنوز فعاله کلی خوشحال شدم
    بچه های اینجا اگه میتونید یه online meeting یا قرار game توی garena یا هر جای دیگه بزاریم ببینیم سطح بازی بعد این چند سال چی شده

thanks
    ara-Z
    سلام اراز
    چطوری داداش؟
    دوتا 2 بازی میکنی که ؟
    اگه اره که ما بعضی شبا هستیم خواستی در خدمتیم هااا
    خیلی خوشحال شدم دیدم هنوز هستی
    موفق و پیروز باشی

12. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    WarKey از سری ابزار هایی هست که برای بازی رون تر در بازی به کار می ره
    کارشم اینه که شما اکشن های دلخواه خودتون رو تو بازی رو هر کلید ی که خواستید سوار و تعریف می کنید
    خاصیتش اینکه که بازی برای شما رون تر میشه و عکس العمل شما بالا میره
    آخرین نسخه ای که من دیدم سری 6 بوده اما ورژنی رو که براتون قرار دادم ورژن 7 و خورده ای این نرم افزار هست
    تصویر لانچر برنامه رو هم براتون قرار می دم
    موفق باشید

ویرایش :
    متاسفانه پیوست انجمن نشد
    لینک مستقیم رو قرار دادم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از Clorado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه The 69 eyes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض

سلام اراز
    چطوری داداش؟
    دوتا 2 بازی میکنی که ؟
    اگه اره که ما بعضی شبا هستیم خواستی در خدمتیم هااا
    خیلی خوشحال شدم دیدم هنوز هستی
    موفق و پیروز باشی
    سلام به رفیق قدیمی.. خوبی ؟
    من 2-3 سال Quit بودم اما الان 3 ماهه که بازی میکنم
    هر وقت که هستید بگو بیام دور هم یه دست بازی کنیم
    GL & HF

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی با گارنا پیدا کردم وقتی می خوام دوتا بازی کنم از روم میپره بیرون و میگه که وارکرافت تو -- شده هست و باید دوباره نصبش کنی در حالی که من از -- استفاده نکردم و قبلا که دوباره نصب می کردم درست می شد ولی الان دیگه درست نمیشه.کسی میدونه مشکل از چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •