anti-mage و soul keeper هر دو یک نفر و Illiden هستند. anti-mage مربوط میشه به اول زندگی ایلیدن که در Aliance (یا Sentinel) بود و soul keeper هم برای بعدش که در Horde (یا Scourge) بود.
malfurion در دوتا:
malfurion در wow:
![]()
![]()
anti-mage و soul keeper هر دو یک نفر و Illiden هستند. anti-mage مربوط میشه به اول زندگی ایلیدن که در Aliance (یا Sentinel) بود و soul keeper هم برای بعدش که در Horde (یا Scourge) بود.
malfurion در دوتا:
malfurion در wow:
![]()
![]()
چه جالب من فکر میکردم داداشن
اگه لینک داستانشو دارید بذارید.ممنون
من ۱ داستان کوتاه خوندم زیاد توضیح نداده بود![]()
ایلیدن و ملفاریون داداشن.
برای داستانشم به صورت ترجمه شده هستش میتونید بخرید بخونید.سه گانه نبرد باستانیان رو اول بگیرید که همش درباره ایلیدن و ملفاریونه.بعدش ظهور هورد,آخرین نگهبان و در نهایت هم امواج تاریکی.
اینا کلا فارسی هستند.جلدای دیگه هم به صورت pdf پیدا میشه ترجمه شده بعضیاشون.
قبلا توی یه پستی در بخش ادبیات کامل توضیح داده بودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باو چی میگید شما ها !anti-mage و soul keeper هر دو یک نفر و Illiden هستند. anti-mage مربوط میشه به اول زندگی ایلیدن که در Aliance (یا Sentinel) بود و soul keeper هم برای بعدش که در Horde (یا Scourge) بود.
یه نفر کدوم بود ! اینا داداشن !
اگه کسی دوتا 2 بازی کرده باشه میبینه حتی وقتی شما آنتی باشید و یکی از تیم مقابل ترور پیک کرده باشه و به ترور اتک بدید میگه "hello brother"
آنتی میگ و ترور بلید هیچ گونه ربطی به ایلیدن و ملفاریون ندارن . تو خود دوتا هم اسم هاشونو زده ! آنتی میگ اسمش مگینا ست . نه ایلیدن نه ملفاریون
برای اینکه مطمئن شید بک گراند هاشونو بخونید . این مال مگیناس :
محتوای مخفی: magina
اون دوستمون چندجا رو اشتباه کردن درسته.
ولی حرفای من بر پایه دوتا نیستن,بر پایه داستان اصلی وارکرفت هستن.داستان دوتا کاملا متفاوته ولی مدل های مپ دوتا از وارکرفت هست و من در اصل داستان اون مدل ها رو گفتم.
درضمن من دوتا2 بازی میکنم ولی هنوز Soul Keeper ساخته نشده و تو بازی نیست هنوز !
سلام به دوستان,البته بعد 6 سال گذشت از باز کردن این topic .امروز این topic رو دیدم و فهمیدم که هنوز فعاله کلی خوشحال شدم
بچه های اینجا اگه میتونید یه online meeting یا قرار game توی garena یا هر جای دیگه بزاریم ببینیم سطح بازی بعد این چند سال چی شده
thanks
ara-Z
سلام اراز
چطوری داداش؟
دوتا 2 بازی میکنی که ؟
اگه اره که ما بعضی شبا هستیم خواستی در خدمتیم هااا
خیلی خوشحال شدم دیدم هنوز هستی
موفق و پیروز باشی
سلام
WarKey از سری ابزار هایی هست که برای بازی رون تر در بازی به کار می ره
کارشم اینه که شما اکشن های دلخواه خودتون رو تو بازی رو هر کلید ی که خواستید سوار و تعریف می کنید
خاصیتش اینکه که بازی برای شما رون تر میشه و عکس العمل شما بالا میره
آخرین نسخه ای که من دیدم سری 6 بوده اما ورژنی رو که براتون قرار دادم ورژن 7 و خورده ای این نرم افزار هست
تصویر لانچر برنامه رو هم براتون قرار می دم
موفق باشید
ویرایش :
متاسفانه پیوست انجمن نشد
لینک مستقیم رو قرار دادم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به رفیق قدیمی.. خوبی ؟
من 2-3 سال Quit بودم اما الان 3 ماهه که بازی میکنم
هر وقت که هستید بگو بیام دور هم یه دست بازی کنیم
GL & HF
سلام
من یه مشکلی با گارنا پیدا کردم وقتی می خوام دوتا بازی کنم از روم میپره بیرون و میگه که وارکرافت تو -- شده هست و باید دوباره نصبش کنی در حالی که من از -- استفاده نکردم و قبلا که دوباره نصب می کردم درست می شد ولی الان دیگه درست نمیشه.کسی میدونه مشکل از چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)