سرعتتون توی زمان رایگان 900 هست؟! خطتون رو روی چند بستن؟!
من خطم تا 20 مگ میکشه،فکر هم نکنم مرکز مخابراتیمون هم شلوغ باشه! اگه بهشون زنگ بزنم خطم رو بالاتر میبندن؟!الان روی 4 مگ هست!
سرعتتون توی زمان رایگان 900 هست؟! خطتون رو روی چند بستن؟!
من خطم تا 20 مگ میکشه،فکر هم نکنم مرکز مخابراتیمون هم شلوغ باشه! اگه بهشون زنگ بزنم خطم رو بالاتر میبندن؟!الان روی 4 مگ هست!
خطمو روی هشت بستن
شبی شیش تا هشت گیگ دانلود میکنم
چند صفحه قبل بخونید متوجه میشید سرعت دانلود منو واسه ی مدت یک هفته محدود کردن
به صدو نودو پنج شکایت کردم که اونا پیگیری کنن
Sent from my iPhone using Tapatalk
خطتون رو از همون اول روی 8 بستن یا بهشون زنگ زدین؟!
وضع خط من خیلی خوبه!زنگ بزنم خیلی رُک بگم خطم رو روی 8 ببندین :/
![]()
رضا شما به پشتیبانی زنگ بزن و بگو که خطت از لحاظ نویزی مشکل نداره و برات 8مگ ببندن.
اگر به مشکل خوردی یه بسته 12مگ 1روزه بگیر و زنگ بزن برات 12مگ ببندن. بعدش رو همون 12مگ میمونه.
حالا شنبه شاید زنگ بزنم.
من این قسمت دوم رو نفهمیدم! مگه نیترو بگیری بعدش باید بهشون زنگ بزنی که خطت بره روی 12 مگ؟!
اره از اول روی هشت بود
کسی رو ندیدم روی دوازده بزارن بمونه
Sent from my iPhone using Tapatalk
وضعیت شما بد نیست ولی خوب با توجه به SNR خط شما و فاصله شما از مرکز باید شرایط مناسب تری داشتین , لطفا در صورتی که براتون مقدور هست با پشتیبانی تماس بگیرین و بفرمایید تا پهنای باند رو روی 4M ببندن و بعد پینگتون رو تست کنین ببینین تغییر میکنه ؟ , پینگ مشترکین تا یه جایی به تجهیزات ISP بستگی داره و بعدش تاخیر بوجود آمده مربوط به موارد دیگه میشه . در حال حاضر اکثر ISP ها از تجهیزاتHuawei استفاده میکنن نمونش مبین نت و رایتل . روش مصنوعی برای کاهش پینگ هم که فرمودین در رابطه با ADSL که بخشی از DSL هست صدق نمیکنه و غیر قابل انجام هست . ولی در ارتباطات وایرلس مانند wimax و نسل 3,4 تلفن همراه قابل انجام هست .
من یه بار نیترو گرفتم خودم زنگ زدم تا 12مگ ببندن.چون بعد از خرید ریت خط تغییری نکرد
سرویستون چی هست؟
1) آی پی استاتیک و حوضه اتصال تاثیری روی سرعت نداره.
2) شما با خرید آی پی ثابت ((static)) در واقع بک Public IP ثابت اجاره میکنین که برای کاربران خانگی به غیر از اونایی که کارهای خاصی مثل کنترل سیستم از راه دور , VPS , HOST DL و ... انجام میدن کاربردی ندارد .
3)بر فرض با خرید پورت شهری , در صورتی که در شهر خود خط دیگه ای دارین که توسط های وب رانژه شده امکان اتصال اون خط به اکانت فعلی خود که حوضه اتصال آن را بر روی شهری قرار دادین را دارین و این مورد در رابطه با استانی و کشوری نیز صادق است .
4) ارور اتصال همزمان برای تمامی مشترکین نمایش داده میشود و هیچ ارتباطی به کاهش سرعت شما ندارد , دلیل کاهش سرعت در پست های قبلی ذکر شده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)