تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 948 از 1805 اولاول ... 44884889893894494594694794894995095195295899810481448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,471 به 9,480 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

زیاد جوش نخور pmهم گزارش شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

وقتی که به مدیران انجمن گفتم دسترسی م. ج. رو از این صفحه قطع کنید، چنین روزهایی رو می دیدم!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نمی دونم دیگه هرکسی صلاح خودش رو بهترمی دونه بهرحال من ومثل من اقای علی توکلی و عیره اعتماد کردید یکساله کمپین رو برداشتیم
    و همون طورکه قبل هم گفتم این که به قولی 10تومان پولی نیست و این حرفا تو شرکت های دیگه هم همین طوره اختلاف قیمت دوتا طرح 100هزارتومان نیست همین 10تومانه اختلاف سرعت هم برای نمونه همون پارسی که گفتین سرعت دومگ بالای 400سرعت 128 بین 30تا 50بهترین حالته
    پس فقط مخابرات این طروی نیست همه شرکت ها همین طورن
    الان شما سرعت شبانه ات چنده دقیق ؟
    اگه خوبه ما هم از این اعتمادا بکنیم به مخابرات

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

نخیر اعتماد نکن دوست عزیز.
    همین الانش و توی روز سرعت از 110 بالاتر نمیره .
    ملک هم که گوشیش رو برنمیداره . چه وضعشه خدایشش. همیشه آخر هفته ها همین فیلم و سیانس ها رو در میارن این موزی ها.

5. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

این طرح پاییزه رو کجای سایت مخابرات زده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوبه بجزدوساعت اول تقریبا بقیه ساعت ها خوبه میانگین کل شب حدود 170الی 180هستش
    با اکانت داداشم که شهرستانه وصل می شماونم همینه سرعتش هیچ فرقی نداره

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نمی دونم دیگه هرکسی صلاح خودش رو بهترمی دونه بهرحال من ومثل من اقای علی توکلی و عیره اعتماد کردید یکساله کمپین رو برداشتیم
    و همون طورکه قبل هم گفتم این که به قولی 10تومان پولی نیست و این حرفا تو شرکت های دیگه هم همین طوره اختلاف قیمت دوتا طرح 100هزارتومان نیست همین 10تومانه اختلاف سرعت هم برای نمونه همون پارسی که گفتین سرعت دومگ بالای 400سرعت 128 بین 30تا 50بهترین حالته
    پس فقط مخابرات این طروی نیست همه شرکت ها همین طورن
    والا الان من پارس 1 مگ محدود دارم بابک جان سرعت دیشب حداکثر 100 بود و بین 70 تا 100 میچرخید! یعنی 2 مگ بگیرم فرقی میکنه با این؟
    یه مورد عجیب دیگه که نمیدونم از چیه اینه که شرکت های وب که بودم خطم رو 8 مگ بسته شده بود و تا 700 800 میرفت با سرویس 1مگ اما اومدم پارس snr بشدت اومده پایین و رو 5.5 مگ هست خط یعنی 9 مگ رو پر نمیکنه! البته اپلود رو 1 مگ هست. کسی میدونه از چی هست و باید چیکار کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خودت داری میگی یکساله . من که این همه از شرکتهای مختلف سرویس داشتم فوق فوقش پارس انلاین بود که سه ماه سه ماه میگرفتم و دیدم بعد از یک سال شبانه اون هم خراب شد . خوب کدوم گاگولی میاد اعتماد یک ساله به این مخابرات بی اعتماد بکنه

در ضمن شما فکر کن با این اوضاع ملت همه بیان طرحشون رو عوض کنن و طلایی بگیرن . اینا تو تامین پهنای باند همین تعداد کاربر با سرعت های داغون موندن پس دیگه خدا اون موقع رو به خیر کنه . این طرح جدید که فقط و فقط واسه درامد زاییه . مطمئن باشین تا چندوقت دیگه اوضاع طلایی ها هم خراب میشه .
    من طلایی یکساله گرفتم.بعد شبانه ی مارو با خودت که هی تو ISP ها میچرخی میای مقایسه می کنی.
    شما اگر جای مخابرات بودی و کسی که طلایی یکساله داره رو با بقیه که 10 ت کمتر پول دادن و شایدم قرار داد سه ماه دارن با یک چشم میبینی.
    ما اعتماد کردیم و یکساله گرفتیم بعد شما که تا چند وقت دیگه طرحت تموم می شه انتظار داری طرح رو برای همه یکی کنند.
    خیلی خیلی بی انصافیه.

نمی دونم چرا بحث تموم نمی کنید.ول کن.من نمی خواستم جواب بدم ولی مگه شما کوتاه میای که ما ول کنیم.

10. 4 کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

والا الان من پارس 1 مگ محدود دارم بابک جان سرعت دیشب حداکثر 100 بود و بین 70 تا 100 میچرخید! یعنی 2 مگ بگیرم فرقی میکنه با این؟
    یه مورد عجیب دیگه که نمیدونم از چیه اینه که شرکت های وب که بودم خطم رو 8 مگ بسته شده بود و تا 700 800 میرفت با سرویس 1مگ اما اومدم پارس snr بشدت اومده پایین و رو 5.5 مگ هست خط یعنی 9 مگ رو پر نمیکنه! البته اپلود رو 1 مگ هست. کسی میدونه از چی هست و باید چیکار کرد؟
    محسن جان رفیق من تو مرکزفرشچی هستش یعنی همین
    مرکزی که خودمم همون جام دومگ پارس داره وطبق گفته خودش ودیگردوستان تاپیک پارس سرعتش تو شب معمولا 400 هستش

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

نمی دونم چرا بحث تموم نمی کنید
    من نمی خواستم جواب بدم ولی مگه شما کوتاه میای که ما ول کنیم.
    چند چندی با خودت آقا؟
    تموم کنید این بحث رو دیگه!

13. این کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •