زیاد جوش نخور pmهم گزارش شد
زیاد جوش نخور pmهم گزارش شد
وقتی که به مدیران انجمن گفتم دسترسی م. ج. رو از این صفحه قطع کنید، چنین روزهایی رو می دیدم!
الان شما سرعت شبانه ات چنده دقیق ؟
اگه خوبه ما هم از این اعتمادا بکنیم به مخابرات![]()
نخیر اعتماد نکن دوست عزیز.
همین الانش و توی روز سرعت از 110 بالاتر نمیره .
ملک هم که گوشیش رو برنمیداره . چه وضعشه خدایشش. همیشه آخر هفته ها همین فیلم و سیانس ها رو در میارن این موزی ها.
خوبه بجزدوساعت اول تقریبا بقیه ساعت ها خوبه میانگین کل شب حدود 170الی 180هستش
با اکانت داداشم که شهرستانه وصل می شماونم همینه سرعتش هیچ فرقی نداره
والا الان من پارس 1 مگ محدود دارم بابک جان سرعت دیشب حداکثر 100 بود و بین 70 تا 100 میچرخید! یعنی 2 مگ بگیرم فرقی میکنه با این؟
یه مورد عجیب دیگه که نمیدونم از چیه اینه که شرکت های وب که بودم خطم رو 8 مگ بسته شده بود و تا 700 800 میرفت با سرویس 1مگ اما اومدم پارس snr بشدت اومده پایین و رو 5.5 مگ هست خط یعنی 9 مگ رو پر نمیکنه! البته اپلود رو 1 مگ هست. کسی میدونه از چی هست و باید چیکار کرد؟
من طلایی یکساله گرفتم.بعد شبانه ی مارو با خودت که هی تو ISP ها میچرخی میای مقایسه می کنی.
شما اگر جای مخابرات بودی و کسی که طلایی یکساله داره رو با بقیه که 10 ت کمتر پول دادن و شایدم قرار داد سه ماه دارن با یک چشم میبینی.
ما اعتماد کردیم و یکساله گرفتیم بعد شما که تا چند وقت دیگه طرحت تموم می شه انتظار داری طرح رو برای همه یکی کنند.
خیلی خیلی بی انصافیه.
نمی دونم چرا بحث تموم نمی کنید.ول کن.من نمی خواستم جواب بدم ولی مگه شما کوتاه میای که ما ول کنیم.
محسن جان رفیق من تو مرکزفرشچی هستش یعنی همین
مرکزی که خودمم همون جام دومگ پارس داره وطبق گفته خودش ودیگردوستان تاپیک پارس سرعتش تو شب معمولا 400 هستش
نمی دونم چرا بحث تموم نمی کنیدچند چندی با خودت آقا؟من نمی خواستم جواب بدم ولی مگه شما کوتاه میای که ما ول کنیم.
تموم کنید این بحث رو دیگه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)