من امروز رفتم و سه تا اشتراکم از مخابرات رو قطع کردم
خدا رو شکر راحت شدم.از پارس انلاین اشتراک گرفتم حداقل شبها قطع نمیشه دیگه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
من امروز رفتم و سه تا اشتراکم از مخابرات رو قطع کردم
خدا رو شکر راحت شدم.از پارس انلاین اشتراک گرفتم حداقل شبها قطع نمیشه دیگه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
رفتین واسه شکایت؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
چه اشتراکی گرفتی ؟ سرعتش چطوره؟
فردا خطم قراره رانژه بشه.وصل شد بهتون اطلاع میدم خوب هست یا اینم بدرد نمیخوره
یه ۵۱۲ گرفتم . یه دو مگ و یه یک مگ
البته دوتاش محدوده و ۵۱۲ نامحدود
داداش پولاضافی دادی بهشون نه اینکه بد باشه ها نه محشره پارس انلاین سرعتت اکثرا بالای 500 هست ولی از 256 تا دو مگ رو امتحان کردم فرقی نداره سرعتش
اعتراض چی شد دوستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الانم که ساعت 2 شده سرعت دانلود 90 هست دو مگ محدودامشب چرا کنده ؟ برا شمام اینطوره ؟
خبری ازشون نیست احتمالا دستگیر شدن
من پارس آنلاین 1 مگ حجمی دارم توی روز سرعت دانلودم حدود 900 کیلوبایته ولی شب سرعت اسمی میشه
دوستان چه خبره ؟ واسه سرعت این برنامه های چیه آخه؟؟؟
والا ما هم که مثلا تهران هستیم هزارتا مشکل داریم! همین امروز ده بیست بار نت قطع شد. من داشتم تو سرور فایل آپلود میکردم دیدم شبکه کلا قطع شده که با خاموش روشن کردن مودم مشکل حل شد!
منظورم اینه که کلا همه جای ایران این مشکل وجود داره . میتونین برین تاپیک استان های دیگه رو ببینید. همه مشکل دارن! اعلام کردن که قراره پهنای باند داخلی افزایش پیدا کنه .اگه افزایش پیدا کنه افت سرعت در ساعات پیک کمتر و یا از بین میره!
دوستان ما هیجدهم رفتیم و یه تعدادی هم نیامدن اشکال نداره حتما حق خودشون نمیدونن که حداقل اعتراض کنن
هیچ چاقو کشی ای در کار نبوده یه سری از دوستان ماشاا.... خیلی نمکنو یه سری از بچه ها هم خیلی زودباور که این قضیه مسخره چاقو کشی رو باور کردن
پشتیبانی که با کمال پررویی حرفای بیخود خودشو میزد ،البته زیر بار محدود کردن سرعت نامحدودا، قطع شدن اینترنت تو ساعت رایگان رفت
بازرسی مخابرات هم رفتیم که هیچی بارش نبود
نتیجه : این وضعیت محدود شدن سرعت نامحدود 1 به 8 ادامه داره و خواهد داشت
قطعی های سرویس محدود هم به نظر ادامه داره
من که تا آخر این اشتراکم با مخابرات میمونم بعدش یکی از این شرکتای خصوصی رو انتخاب میکنم(خودمون و شانسمون) کسانی هم که از مخابرات ناراضی ان بهترین کار تغییر شرکته
وسلام
Last edited by behnam-k; 08-04-2014 at 20:31.
مصرف من توی این 24 روز از شاتل ارت 3 البته فقط از سرورای داخلی دانلود داشتم و گرنه خارجی محدود میشه بعد از چند گیگ
![]()
اون شکایتی که امضا کرده بودین چی شد؟ تحویل دادین؟ به جایی میرسه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)