تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 948 از 1298 اولاول ... 4488488989389449459469479489499509519529589981048 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,471 به 9,480 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ضمن احترام کامل به صحبتهای جناب Mr. M.S.R
    بنده هیچ پاسخی به پستهای و صحبتهای بعدی نخواهم داد فقط و فقط بعضی صحبتها را بولد میکنم که مشخص شد چه کسانی در حال توهین کردن و مسموم کرد فضا هستند

دوست عزیز ممنونم از نوشته های زیبای شما...تا همین یک ماه پیش در این تاپیک نه به کسی بی احترامی شده بود و نه بحث به موضوعات بی ارزش کشیده شده بود...
    شخصی که قبل ورود یک سرویس کاملا بی ارزش به اسم مخابرات تبلیغات راه می اندازد از تمام جزییات مخابرات افراد خبر دارد اما به دروغ کاربرها را گمراه میکند که نه کارمند مخابرات است نه شرکت ایکس وقتی ادم صادق نیست قطعا کاربرهای دیگر هم هیچ حس خوبی به اون شخص ندارد...وقتی چندین بار به بنده تهمت میزند و حاضر نیست پاسخگو باشد قطعا برای کمک اینجا نیامده...
    در مورد سرویس وایرلس بگم همه دوستان میدانند من چند ماه تمام isp های وایرلس اصفهان تست کردم تا جایگزین مخابرات کنم باید هم وقتی یک نفر اسم اپلود بالا و کیفیت مناسب میخواد پیشنهاد بدهم نه اینکه فخر فروشی کنم بگم من جایی هستم که خیلی از شما ها آرزوتونه...
    امیدوارم دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه...کسی اینجا نیاز به ترول مخابرات نداره.

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان چرا تست من اینجوری میشه؟
    (البته بگم الان نیم ساعت هت پای کامیپوتر هستم چند بار نت قطع و وصل شد ولی طول مدتی که تست رو انجام داد اینترنت قطع نشد و البته بعد از اون هم فعلا که قطع نشده!!
      محتوای مخفی: نتیجه تست 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

خواهش می کنم اگه با هم بحث می کنید احترام همدیگر را رعایت کنید.
    فروم محلی برای تبادل نظر هست ، سعی کنیم نظرمون هرچی هست فقط بازگو کنیم اگه نظرمون درست باشه خوانندگان می پذیرند.
    الکی برای اثبات به هم دیگر از بحث مفید به سمتِ جدلِ بی حاصل نریم.
    همونطور که همه گفتند اگر یکی سرویسش خوبِ دلیل نیست که همه همونطور باشند و اگه یکی سرویسش بده دلیلی بر بد بودن کلِ مخابرات نیست.
    اما مشت نمونه خروار هست.

بنده خودم با ارفاق دوماه میشه مشترک مخابرات شدم.(10 بهمن میشه دو ماه)
    زمانی که میخواستم از پارس بیام مخابرات خیلی خیلی ناراحت بودم زیرا اونقدری که از مخابرات بد شنیده بودم از هیچ جای دیگه بد نشنیده بودم.
    و اینم بگم انتخاب آخرم مخابرات بود و چون هیچ شرکتی نبود که شبانه رایگان داشته باشه(پارس و شاتل صبانت هیچ ، فن آوا هم تو منطقه ما نیست.)
    در نهایت با اکراه تمام رفتم مخابرات گرفتم.

در طولِ این یک ماه و اندی جز همون یک قطعی سراسری و اون روزی که بعد ازظهر وضع اون قدرداغون بود که انجمن به زور باز میشد مشکلِ کلی دیگه نبود.

جملاتی که در زیر میگم صرفاً تجربیات بنده و نظرات شخصی هست ، دلیلی نداره درست باشه.
    مخابرات به نظرم از هر نظر برای دانلود عالی هست به خصوص دانلود شبانه و من مشکلی از نظر سرعت دانلود احساس نکردم.
    ولی مشکلی که مخابرات داره همون طور که اکثر بچه ها روش اتفاق نظر دارند عدم ثبات و پینگ و پکت لاست و تایم اوت هست به خصوص در زمان اوج ترافیک.
    مثلاً در طولِ چند هفته اول از ساعت حدود 6 تا 10 یا 11 شب واقعا وضع بد بود و پینگ خیلی بالا میرفت.
    چند هفته بعد وضع بهتر شد یعنی تاخیری حس نمیشد ولی مجدداً تو این دو هفته بعدازظهر ها وضع بد میشه.(یک ایمیل به سختی میشه چک کرد.)

در نهایت اگر مخابرات بتونه خودش را به ثبات برسونه و در زمانِ اوج هم کیفیت مناسبی داشته باشه سرویس دهنده خوبی است ، البته فارغ از پشتیبانی که کلاً وضعیت جالبی نداره و خیلی با حالت نرمال فاصله داره.
    و اینم بگم مخابرات اصلاً به اون بدی که شنیده بودم نیست و در حالِ حاضر من از این شرکت رضایت 60% دارم زیرا نیازهام که وبگردی و دانلود شبانه(میانگین شبی 1 گیگ) بوده را برطرف کرده و مشکلِ خاصی جز همون که گفتم احساس نکردم.

موفق باشید.
    شرمنده طولانی شد.
    Last edited by M.Sadegh.M; 17-01-2015 at 22:30.

5. 3 کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

خواهش می کنم اگه با هم بحث می کنید احترام همدیگر را رعایت کنید.
    فروم محلی برای تبادل نظر هست ، سعی کنیم نظرمون هرچی هست فقط بازگو کنیم اگه نظرمون درست باشه خوانندگان می پذیرند.
    الکی برای اثبات به هم دیگر از بحث مفید به سمتِ جدلِ بی حاصل نریم.
    همونطور که همه گفتند اگر یکی سرویسش خوبِ دلیل نیست که همه همونطور باشند و اگه یکی سرویسش بده دلیلی بر بد بودن کلِ مخابرات نیست.
    اما مشت نمونه خروار هست.

بنده خودم با ارفاق دوماه میشه مشترک مخابرات شدم.(10 بهمن میشه دو ماه)
    زمانی که میخواستم از پارس بیام مخابرات خیلی خیلی ناراحت بودم زیرا اونقدری که از مخابرات بد شنیده بودم از هیچ جای دیگه بد نشنیده بودم.
    و اینم بگم انتخاب آخرم مخابرات بود و چون هیچ شرکتی نبود که شبانه رایگان داشته باشه(پارس و شاتل صبانت هیچ ، فن آوا هم تو منطقه ما نیست.)
    در نهایت با اکراه تمام رفتم مخابرات گرفتم.

در طولِ این یک ماه و اندی جز همون یک قطعی سراسری و اون روزی که بعد ازظهر وضع اون قدرداغون بود که انجمن به زور باز میشد مشکلِ کلی دیگه نبود.

جملاتی که در زیر میگم صرفاً تجربیات بنده و نظرات شخصی هست ، دلیلی نداره درست باشه.
    مخابرات به نظرم از هر نظر برای دانلود عالی هست به خصوص دانلود شبانه و من مشکلی از نظر سرعت دانلود احساس نکردم.
    ولی مشکلی که مخابرات داره همون طور که اکثر بچه ها روش اتفاق نظر دارند عدم ثبات و پینگ و پکت لاست و تایم اوت هست به خصوص در زمان اوج ترافیک.
    مثلاً در طولِ چند هفته اول از ساعت حدود 6 تا 10 یا 11 شب واقعا وضع بد بود و پینگ خیلی بالا میرفت.
    چند هفته بعد وضع بهتر شد یعنی تاخیری حس نمیشد ولی مجدداً تو این دو هفته بعدازظهر ها وضع بد میشه.(یک ایمیل به سختی میشه چک کرد.)

در نهایت اگر مخابرات بتونه خودش را به ثبات برسونه و در زمانِ اوج هم کیفیت مناسبی داشته باشه سرویس دهنده خوبی است ، البته فارغ از پشتیبانی که کلاً وضعیت جالبی نداره و خیلی با حالت نرمال فاصله داره.
    و اینم بگم مخابرات اصلاً به اون بدی که شنیده بودم نیست و در حالِ حاضر من از این شرکت رضایت 60% دارم زیرا نیازهام که وبگردی و دانلود شبانه(میانگین شبی 1 گیگ) بوده را برطرف کرده و مشکلِ خاصی جز همون که گفتم احساس نکردم.

موفق باشید.
    شرمنده طولانی شد.
    منم دقیقا وضعیت شما دارم و از پارس اومدم. ولی پارس تخلیه نکردم. رو خط دیگه نت مخابرات گرفتم. دیدم میشه پایبند مخابرات بود درخواست تخلیه پارس دادم. تموم نکات ضعف و قوت که گفتی قبول دارم. من نمره 80 می دم یعنی همون 80 درصد رضایت.

7. 2 کاربر از rhdan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

دوستان چرا تست من اینجوری میشه؟
    سلام

وجود ستاره در دستورات pathping و trcert هم میتونه نشاندهنده ی request time out باشه و هم اینکه در اون روتری که علامت * جلوش میاد برای اینکه ip ش معاون نشه ، پروتکل icmp رو بستند یا محدود کردند.

تو دستور pathping اگر روتری در وسط مسیر هر 3 بسته ارسالی رو drop کنه دیگه سراغ روتر بعدی نمیره و شروع میکنه میزان پکت لاس تا اون روتر را اندازه بگیره

ولی دستور tracert اگر روتر یا روترهایی این وسط هر 3 بسته رو drop کنه (3 عدد *) با اضافه کردن 1 واحد به ttl بسته بعث میشه بسته به روتر بعدی برسه و در نتیجه مسیر کامل مبذا تا مقصد رو با این دستور میشه فهمید که البته گفتم ممکنه بعضی از این روتر ها برای مشخص نشدن ip شون پروتکا icmp رو بسته باشند که باعث میشه علامت * بوجود بیاد.

پ.ن: توضیحاتم کمی ناقص و ایتداییه چون توضیح کاملش یکم مفصل میشه

شما این دفعه دستور tracert رو برای اون سایت ها امتحان کنید ببینیم این روتر بین مبدا تا مقصد وجود داره یا نه.
    برای اینکه سرعت trace هم بیشتر بشه با سوئیچ d- از دستور استفاده کنید به این شکل :

کد:
    خیلی ممنون
    Last edited by hossein_0907; 17-01-2015 at 22:55.

9. 4 کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

وضعیت تست من داغونه؟
      محتوای مخفی: تست 
    کد:

11. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

وضعیت تست من داغونه؟
      محتوای مخفی: تست 
    کد:
    خیلی ممنون بابت تستی که گذاشتید
    روی اون روتری که تو گام 5 قرار داره احتمالا icmp ر و بستند چون تو هر 3 تا تست ip شو نشون نداده. وضعیت تستتون هم زیاد بد نیست و دقیقتر میخواین متوجه بشید یه ping بزنید بعد از 1 دقه stop کنید ببینید چند درصد پکت لاس داشتید.

توی تست های شما نشون میده از روتر 202. بسته ها رد نمیشه و این روتر در مسیر شما قرار نداره.

13. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چه جالب!!!

خیلی ممنون بابت تستی که گذاشتید
    روی اون روتری که تو گام 5 قرار داره احتمالا icmp ر و بستند چون تو هر 3 تا تست ip شو نشون نداده. وضعیت تستتون هم زیاد بد نیست و دقیقتر میخواین متوجه بشید یه ping بزنید بعد از 1 دقه stop کنید ببینید چند درصد پکت لاس داشتید.

توی تست های شما نشون میده از روتر 202. بسته ها رد نمیشه و این روتر در مسیر شما قرار نداره.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

میدونه فرق من و شما چیه ؟؟؟
    من شهامتش رو دارم و گفتم تست کاشان از این روتر عبور نمیکنه ولی شما اول اومدی گفتی ماله سپاهانشهره بعد که سینا تست گذاشت گفتی ماله چندتا شهرستانه و اینطوری حرفتو تصحیح کردی:

4- بله ، منظور من از شهرستان شهرهایی بغیر از مرکز استان یعنی خود شهر اصفهان است ، در شبکه مخابرات هم ممکن است یک یا چند شهرستان را از روی یک روتر عبور بدهند
    حرفمو اینطوری تصحیح میکنم :

امسیر ارتباطی اکثر مشترکین مخابرات استان به خارج از استان از این روتر رد میشه یا حداقلش اینه که مسیر ارتباطی مشترکین جنوب شهر اصفهان(مثلا کوی امام جعفر صادق) و جنوب استان از این روتر عبور میکنه

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان مخابرات ما یه ترفندی پیاده کرده که تو ساعات رایگان سر ساعت مشخصی مثلا ساعت 2:30 یا 3:00 لینک میپره کسی میدونه از چه طریقی چنین کاری رو انجام میده؟
    Last edited by farshad0123; 18-01-2015 at 04:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •