ویرایش : حذف شود.
ویرایش : حذف شود.
Last edited by megax; 13-01-2016 at 21:23.
با مدرک معادل کاردانی میشه تو ازمون کاردانی به کارشناسی شرکت کرد؟ در ضمن رشتم کاردانی نداره
سلام.برای ثبت نام دوره کارشناسی بعد از انتخاب رشته در سامانه،چه مدارکی رو باید به مرکز دانشگاهی برد؟ممنون/
سلام و درود
دوستان عزیز چند تا سوال فنی داشتم
خیلی خیلی ممنون میشم وقت بذارید و جواب سوالاتمو بدید.
ورودی 90 دانشگاه دولتی روزانه رشته مهندسی برق بودم و بعد از 6 ترم اخراج شدم(سه ترم مشروط متوالی)
حکم اخراجم خرداد 93 قطعی شد
رفتم خدمت و تموم کردم خدمتم رو
الان برای ورودی بهمن ماه رشته مهندسی کامپیوتر-معماری سیستمهای کامپیوتری تهران مرکز رو انتخاب کردم(بدون آزمون)
سوالام:
1-برای تطبیق دادن واحد هایی که تو دانشگاه قبلیم پاس کردم باید چی کار کنم؟روند کار چطوری هست؟همون روزی که میرم ثبت نام این کار انجام میشه یا...؟یه وقت نگن برو شهرستان استعلام بگیر ازشون برامون بیار؟
2-از اونجایی که انتظار دارم حداقل 20 واحد تطبیق بدن،این پروسه چقدر طول میکشه؟یه وقت نگن یه ماه طول میکشه؟بعد دیگه اصلا انتخاب واحد بی معنی میشه(قاعدتا انتخاب واحدام منوط به واحد های پاس کرده ی دانشگاه قبلیمه)
3-تمام واحد های بالای 12 که مرتبط با رشته هستن تطبیق میخوره؟
4-احتمالا تا روزی که باید برم ثبت نام نهایی کارت پایان خدمتم نمیاد،این موضوع مشکلی تو روند ثبت نام ایجاد نمیکنه؟(تنها مدرکی که میتونم ببرم استعلام از پلیس+10 هست)
5-اگر اطلاعات مفیدی از تهران مرکز مجتمع نیایش دارید،خیلی خوشحال میشم در اختیارم بذارید.
بازم تشکر میکنم از عزیز(انی) که وقت میذاره(ند).![]()
سلام
خواهش میکنم هرکسی جواب این سوال رو میدونه به من بگه :
من دانشجوی دانشگاه ازاد رشته برق هستم، ترم 5ام الان . میخوام هر وقت واحدهام به حد نصاب برای گرفتن مدرک فوق دیپلم رسید انصراف بدم و مدرک فوق دیپلم رو بگیرم و برم سربازی .
سوال من اینه که وقتی از سربازی برگشتم میتونم کارشناسی ناپیوسته بخونم ؟ دانشگاه ازاد یا پیام نور فرقی نداره ، الان یه جا خوندم دارندگان مدرک فوق دیپلم نمیتونن تو آزمون کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد شرکت کنن ، میخواستم بدونم یعنی واقعا نمیشه و هر کس فوق دیپلمش رو از کارشناسی پیوسته گرفته(دانشجوهای انصرافی ) اگر دوباره قصد درس خوندن داشته باشه باید بره دوباره کارشناسی پیوسته ثبت نام کنه و اون دوره 4ساله رو بگذرونه ؟
ممنون
باید فیش ثبت نامی ببری دانشگاه به همراه مدارک اصلی چیزی هم اگه نبردی تعهد میدی که بعدا میاری
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام
خیر همونطور که در فصل اول ایین نامه اموزشی هم اومده دارندگان مدرک معادل کاردانی نمیتوانند در ازمون کارشناسی ناپیوسته یا همون کاردانی به کارشناسی شرکت کنند مگر فارغ التحصیلان خارج از کشور.
سلام
وقتی زمان مقرر اعلام شد مدرک دیپلم یا گواهی موقت تحصیلی و و زیر نمراتی که بهمراه مدرک دیپلم بهتون میدن رو میبرین دانشگاه،اگر اصل دیپلم رو ندارید تسفته میدین. عکس و کپی شناسنامه و کارت ملی و اصلشون هم همراهتون باشه. فکر نکنم چیز خاصی بخواد جز انگار نامه ای چیزی که تکلیف خدمتون رو معلوم میکنه،دقیقا نمیدونم اطلاعی از بحث خدمت ندارم
طبق چیزی که در ایین نامه اموزشی هست و پست های قبلی هم گفتم :
محتوای مخفی: معادل سازی
جز مورد اخر فکر کنم جواب بقیه سوالاتون رو گرفتین. بازم اگه جاییش نامفهوم بود بپرسید.
سلام
در واقع میخواید انصراف بدین و مدرک معادل بگیرین دیگه؟
محتوای مخفی: انصراف از تحصیل
بنظرم بازم از اموزشتون سوال کنید تا مطمعن بشید
Last edited by Rossin; 15-01-2016 at 14:53.
سلام
دوستان لطف می کنید این قانون بلا اثر رو یکی کامل توضیح بده؟
بنده ورودی 92 هستم. الان اگه من درسی رو نمره 7 بگیرم، تو کارنامه ترمی بلااثر رد میشه و تو معدل تاثیر نداره؟ یا فقط برای معدل کل در زمان فارغ التحصیلیه؟
من الان ترم چهار هستم اگه انصراف بدم برم سربازی بعد میتونم برگردم همین رشته را تو همین دانشگاه بخونم؟ تمام واحدایی که خوندم را تطبیق میزنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)