از دوستانی که مرکز مدرس هستند کسی میاد بریم مرکز مدرس ملاقات مردمی با رئیس مرکز روزهای زوج ساعت 10-12 ببینم میشه یه خط بجز 740 که فیبر هست گرفت یا نه/کسی نمیاد؟!
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
از دوستانی که مرکز مدرس هستند کسی میاد بریم مرکز مدرس ملاقات مردمی با رئیس مرکز روزهای زوج ساعت 10-12 ببینم میشه یه خط بجز 740 که فیبر هست گرفت یا نه/کسی نمیاد؟!
صبا نت هم سیستم کم کردن سرعت رو فعال کرد اشغال حدود یک ماه هر چی دانلود بره بالاتر از سیستمشون خطت روی پهنای باند کمتری بسته میشه
همه چیز زیر سر این شاتل گور به گور شده هست اون این کارها را میکنه بقیه ISP ها هم یاد میگیرن!
هر وقت گفتی بریم
یکی دو نفر دیگه هم فکر کنم مرکز مدرس بودن!تکمیل بشه ظرفیت بریم سر رئیس مرکز هوار بشیم.دی:
اعلام کنید میاید یا نه بقیه دوستان!
سلام دوستان. مرکز ما مخابرات دستغیب هست معالی آبادیم میخواستم بپرسم سرویس دهنده خوب سراغ دارید؟ ما چند سالی آسیاتک داشتیم ولی 12 روزیه خیلی افتضاح شده و قطعی هم زیاد داریم دیگه روانی شدم زنگم که میزنم میگن مشکلی نیست فیکسه. سپاس
نمیدونم روی چه حسابی ساعت حول و حوش 1 و 1:15 که میشه این نت من میره تو کما !
قطع میشه .. یه 10-15 دقیقه میره .... بعد میاد ... 10 دقیقه دیگه به مدت بیشتری قطع میشه.همش دو مرتبه ای هست ....
دوستان من 7 ام سرویس مخابرات ام فعال شد.الان تا 31 محاسبه میشه و میاد روی قبض بعدی.
حالا من که یه ماهه فعال کردم.پس فردا 31 ام هست و دوره اش تموم میشه.باز باید فعال کنم یا خودش تا وقتی درخواست تغییر یا جمع اوری ندی اتوماتیک تمدید میشه ؟؟
اگه درخواست تغییر داشته باشم باید تماس بگیر پشتیبانی یا قسمتی توی سایت داره....
لپ کلام : الان من میخوام همین 512 بمونه.باید چی کار کنم...![]()
الان توی این 1 روزی که وصل شده 62 گیگ استفاده کردم.تازه همش هم دانلود نذاشتم....
چقدر حرف زدم..همش هم عین هم.
Last edited by Rhodes; 20-08-2013 at 22:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)