اگر دنبال لپ تاپ هستین مدل های جدید CS با توجه به قیمت واقعا انتخاب خوبی هستن ولی اگر جایگزین دسکتاپ میخواین سری FW مناسب تر هست
اگر دنبال لپ تاپ هستین مدل های جدید CS با توجه به قیمت واقعا انتخاب خوبی هستن ولی اگر جایگزین دسکتاپ میخواین سری FW مناسب تر هست
کدوم بهتره
1225DV6- یا 1199DV6-؟
نه از نظر کانفینگ ( از نظر کانفینگ که معلومه 1225DV6- برتره )
منظورم از نظر عمر باتری ومیزان داغ کردن ؟
بازی با لپ تاپ های HP DV6 به مدت طولانی ممکنه مشکلی به وجود بیاره
اگر جواب مثبته تا چه حد و همچنین به کدام قسمت های لپ تاپ![]()
دوستان اگه کسی نظری در مورد asus x83vm-x1 داره، بگه
اینم مشخصاتش
یه جا خوندم قیمتش حدود 950 تومنه
نظرتون چیه؟
Processor 2.26GHz Intel Core 2 Duo P8400 Memory 4,096MB DDR2 SDRAM 800MHz Hard drive 320GB, 5,400rpm Chipset Intel GM45 Express Graphics 1GB Nvidia GeForce 9600M GS Operating System [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 64-bit Dimensions (width x height) 13.4 x 10 inches Thickness 1.3 to 1.5 inches Screen size (diagonal) 14.1 inches System weight / Weight with AC adapter 5.7 / 6.6 pounds
اینم لینک مشخصات بیشتر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتش 940 تومنحالا چطوره ؟؟؟
![]()
یا قیمتی که داری اشتباهه یا مدلا اشتباه گرفتی!مگه میشه؟ پس 100% نوت بوک ریفربیش هست! یعنی تعمیریه!قیمت واقعی این مدلا گرفتم و قیمتش حدود 1820 تومان هست!!!نه 940 تومان!
اخه جالب اینجاست حتی اگه ریفربیش هم باشه دیگه اینقدر ارزون نمیشه!
نمی دونم والا! یه جای کار اشتباهه بیشتر تحقیق کن دوست خوب
سلام
من خواستم لپ تاپ وایو بگیرم تا مرز خریدنم رفتم اما یک رو رفتم پیش فامیلمون مک بوک داشت از اون روز به بعد فقط مک بوک میخوام
کسی هست از دبی که قیمت MacBook Pro 13" Cpu:2.53 رو بدونه؟
به نظر من برای کسی که بودجه ی زیاد داره برای خرید بعد از alienware بهترین گزینه برای بازی و کار گرافیکی هست.
MSIآیا لب تاپ قشنگ و با کارایی تقریبا خوب حدود 800-900 داره؟نمایندگی MSI چیه؟سایتش رو میشه بگید
سلام. دیروز رفته بودم همین FW46 GJ/B رو بپرسم که گفتن چون مونتاژ چین هست کیفیتش پایینه حالا میخواستم ببنیم اینی که گفتن حقیقت داره؟اخه بدجوری نگرانم کرد کسی از این مدل استفاده میکنه و مشکلی داره؟یکیم اینکه یه جایی خوندم که مدل FW490JFT همین امکاناتو داره با مونتاژ امریکا میخواستم بدونم همون قطعاتی که تو چینی استفاده میشه تو امریکاییم استفاده میشه و اینکه کیفیت این 2 تا چه قد فرق میکنه؟میشه تفاوت قیمت و اینکه این FW490JFT ایران اومده یا نه رو واسم بگید؟خیلی ممنون.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)