تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 948 از 3745 اولاول ... 448848898938944945946947948949950951952958998104814481948 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,471 به 9,480 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

پشتیبانی آسیاتک خوبه یا نه، کاری ندارم اما 7 دفعه زنگ زدم آخرشم کارمو راه نداخت! البته یه سوال بود که هر کدومشون یه جواب میدادن!!!! که تو قسمت شکایات اعلام کردم اما برسی نشد

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

پشتیبانی آسیاتک خوبه یا نه، کاری ندارم اما 7 دفعه زنگ زدم آخرشم کارمو راه نداخت! البته یه سوال بود که هر کدومشون یه جواب میدادن!!!! که تو قسمت شکایات اعلام کردم اما برسی نشد
    از نظر پشتیبانی که کاملا تعطیل هستند موقع سرویس گرفتن یه تعویض پورت برای من 20 روز طول کشید
    روزی سه بار زنگ میزدم هفته ای سه بار میرفتم شرکتشون هی میگفتند تا اخر وقت اداری تا فردا صبح درست میشه ما میدیدم هیچ خبری نیست کاری که باید تو یه روز انجام بشه رو اینقدر لفتش دادند تازه 5 روز از سرویسم هم بدون اینکه استفاده کنم کم شد

3. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

مهد کودک باز کردن دیگه
    سرعتتون چقدره الان؟!!
    400-600
    البته من زیاد دانلود نمیکنم... چون حجمیه این، و شب ساعت یک به صبانت وصل میشم با 100-200 تا میگیره....

پ.ن: قابل توجه دوستان! من از آسیاتک انتقاد میکنم چون قیمت و کیفیتش اون چیزی نیست که باید باشه! اما نگفتم isp بده یا خوب! کسی که میخواد بیاد اسیاتک، استاندارد هارو اطلاع داره اما اشکالاتو باید بشناسه!
    مثلا

1- محدود اسیاتک مزخرفه! چون 128 محدود صبانت 100 تا شبانه میده
    مخابرات تغییری با روز نداره
    پارس با 50-60 تا میگیره
    اما اسیاتک با 16 میگیره که افتضاحه!

الان با توجه به این قیمت های بالای آسیاتک و پینگ بدش، چرا نباید شرکتای دیگه رو برسی کرد؟
    در مورد نامحدود هم که متاسفانه سرعتهای بالا درست نیست و دزدی محضه!
    سرعت پایینش تقریبا همونه

دیگه با خود کاربر جدیده که میخواد بیاد یا نه....

5. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

400-600
    البته من زیاد دانلود نمیکنم... چون حجمیه این، و شب ساعت یک به صبانت وصل میشم با 100-200 تا میگیره....

پ.ن: قابل توجه دوستان! من از آسیاتک انتقاد میکنم چون قیمت و کیفیتش اون چیزی نیست که باید باشه! اما نگفتم isp بده یا خوب! کسی که میخواد بیاد اسیاتک، استاندارد هارو اطلاع داره اما اشکالاتو باید بشناسه!
    مثلا

1- محدود اسیاتک مزخرفه! چون 128 محدود صبانت 100 تا شبانه میده
    مخابرات تغییری با روز نداره
    پارس با 50-60 تا میگیره
    اما اسیاتک با 16 میگیره که افتضاحه!

الان با توجه به این قیمت های بالای آسیاتک و پینگ بدش، چرا نباید شرکتای دیگه رو برسی کرد؟
    در مورد نامحدود هم که متاسفانه سرعتهای بالا درست نیست و دزدی محضه!
    سرعت پایینش تقریبا همونه

دیگه با خود کاربر جدیده که میخواد بیاد یا نه....
    سلام
    دوست عزيزم دان استريم شما رو چند مگه ؟
    ميشه بگيد چه سرويس محدودي شبانش سرعت روي 16 هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آسیات تک در سرویس های سرعت بالا مثل 2 مگ رقیب نداره و اگر کسی دانلود زیادی داره بهترین انتخاب هست مخصوصا تا قبل از تعطیلات که سرعت شبانه کم نشده بود. حتی الان هم که محدود شده و سرعت شبانه به 1 مگ کاهش پیدا کرده(حالا به صورت موقتی هست یا نه معلوم نیست) ، باز هم برای مثال در سرویس 2 مگ فعلا بدون رقیب هست از لحاظ قیمت و کیفیت سرویس.

چون هم ساعات رایگان شبانش از 1 تا 9 هست و هم اینکه انعطاف پذیری بالاتری در سرویس های 2 مگ داره مثلا صبانت یه 20 گیگ در ماه داره و رایگانش از 2 تا 7 ئه با قیمت 95 هزار تومن در ماه و بعدیش 50 گیگ در ماه به قیمت 176 تومن ! ، همین آسیاتک 2 مگ رو با 40 گیگ در ماه 95 تومن میده و ساعات شبانه از 1 تا 9 ئه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

صبانت یکی از آشغال ترین شرکتاس که الکی اسم در کرده.صبا نت 1 سال پیشش خوب بود که یوزر و پس جدا داشت واسه شبانه که میشد با سرعت 256(حتی اگه سرعت 64 میگرفتین)تا به راحتی دانلود کرد.
    دزدی هم که ماشا....تا بخواین میکنه و الکی حجم میدزده.سرعت من و محدود کردن.
    اما آسیاتک تا حالا که موردی نداشته.حداقلش اگر هم موردی داشته دیگه مثل بعضی از این شرکتا دزد نیست.

9. این کاربر از linuxx2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سرویس های نامحدود آسیاتک واقعا از لحاظ قیمت و سرعت از همه شرکت ها بهتره به خاطر
    اینکه قانون مصرف منصفانه نداره.
    من الان سرویس 512 نامحدود دارم ماهی 25 تومان با سرعت 60 تا 70
    هیچ شرکتی با این قیمت نامحدود بدون قانون مصرف منصفانه نمیده ...

11. 3 کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من 1 مگ دارم شب ها سرعتم حداکثر تا 120 میره ولی روز ها تا 500 میره ؛ یه سوال دارم
    دیشب از دی جی کالا یه ویدئو گرفتم در حال که سرعت همیشه شب ها 120 هست سرعت این فایل تا 500 رفت ؛ بازم امشب امتحان کردم اینجوری بود
    ولی بقیه سایت ها سرعت هاشون کمه......
    دلیلش چیه ؟
    کسی امتحان کرده تا الان ؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام دوستان
    من 1 مگ دارم شب ها سرعتم حداکثر تا 120 میره ولی روز ها تا 500 میره ؛ یه سوال دارم
    دیشب از دی جی کالا یه ویدئو گرفتم در حال که سرعت همیشه شب ها 120 هست سرعت این فایل تا 500 رفت ؛ بازم امشب امتحان کردم اینجوری بود
    ولی بقیه سایت ها سرعت هاشون کمه......
    دلیلش چیه ؟
    کسی امتحان کرده تا الان ؟
    دیجی کالا سرورش در ایرانه.یعنی یه جورایی میشه اینترانت

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

پورت 5 مگ

در جواب دوستانی که میگن قیمت صبانت (برای مثال) بالاست، باید گفت که مقایسه کاملا غلطی رو انجام دادید! شما الان دو مگ دارید و با 128 کیلوبایت دانلود میکنید (شبانه) ، اما من الان با 128 تا 150 هم میره....
    متاسفانه سرویس بالاتری رو خودم شخصا نگرفتم وگرنه با 512 یا یک مگش مقایسه میکردم!!!!! اما 128 آسیاتک شبانه 16 تا بیشتر نمیده! هرچند که 128 ده گیگ تو سایت نیست.....

در جواب یکی دیگه از دوستان که قیمت ها رو خیلی منصفانه فرض میکنه، شما باید حدود 40 تومن بدی که دو مگ شاعت رایگان داشته باشی اما من خودم 1 مگ مخابرات رو ماهی 9000 تومن میگرفتم با یک گیگ، یا 11900 با دو گیگ، سرعت شبانه رو 255 کیلوبایت ثابت بود

و در نهایت قضیه این حجم دزدی: ما که از صبانت تاحالا حجم دزدی ندیدیم! از سال 87! ولی همین آسیاتک که بلد نیست پنلشو لحظه ایی کنه، بعد اتمام ترافیک، ترافیک - میزاره، حجم دزده یا. ... ؟!؟!؟! بعدش گیگ بخری ازت پس میگیره!

پینگ 350 رو هم با 140 مقایسه نمیکنم.

سرویس نامحدود مخابرات رو هم با اسیاتک مقایسه نمیکنم! چون که ظاهرا خیلیا میگن مخابرات تهران بده.... اما تو تاپیکش که کسی چیزی نمیگه! یه دیلیل دیگم اینه که خودم بعد دی که پورت مخابراتمو عوض کردن، خراب شد

15. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •