تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 948 از 2365 اولاول ... 448848898938944945946947948949950951952958998104814481948 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,471 به 9,480 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

مثلا چه مدلی؟رشت قیمت گرفتم بین 220 تا 260؟
    ابرار جون پخشت چیه؟
    آمپ چی دانی؟
    چقدر برا هزینه کردن بنای؟بگو آقا حمید زاکون تا راهنمایی کونن
    من که به شخصه کنوود 718 رو به 6994 ترجیح میدم بیسش باحال تره فکر کنم هم قیمت هم باشن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ابرار جون پخشت چیه؟
    آمپ چی دانی؟
    چقدر برا هزینه کردن بنای؟بگو آقا حمید زاکون تا راهنمایی کونن
    من که به شخصه کنوود 718 رو به 6994 ترجیح میدم بیسش باحال تره فکر کنم هم قیمت هم باشن
    هم استانی قوربان آبرار.
    نه امپ دارم و نه ساب ولی در آینده میگیرم.پخشم پایونیره.مدلش رو نمیدونم ولی از سری های اوله.فلش نمیخوره.کلا به کنوود هیچ علاقه ای ندارم.

4. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مبارک باشه.
    اگه4*150wخوب بتونه بده که با این قیمت انتخاب خیلی خوبیه.چون بعدا واسه جلو هم جا داره اضافه کنی به ساب هم که احتیاجی نیست جا هم که کم میگیره.
    از پس 1073 خوب بر میاد؟خوب میتکونتش یا نه
    والا من تجربه ای ندارم ولی دوستان میگفتن یکی از مزیت های آمپ دیجیتال اینه که تلورانس پایین تری داره مثلا 150 میتونی 140 راحت بگیری

من گین آمپلی و کم کردم گزاشتم رو وسط یعنی حدود 70 ..چون صدای سیستم و زیاد نمیکنم..ولی از همون ولوم 7..8 شروع میکنه به کوبوندن..من که راضیم ازش

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

هم استانی قوربان آبرار.
    نه امپ دارم و نه ساب ولی در آینده میگیرم.پخشم پایونیره.مدلش رو نمیدونم ولی از سری های اوله.فلش نمیخوره.کلا به کنوود هیچ علاقه ای ندارم.
    نوکرم
    چون تو آینده میخوای سیستمتو ارتقاع بدی پس رو خرید باند دقت کن که بعد پشیمون نشی
    این چندتا رو من پیشنهاد میکنم اگه بتونی تو رشت پیدا کنی خیلی خوبه وجدانن صدای هیچکدومشونو نشنیدیدم فقط از رو تعریف دوستام میگم که باهاشون کار کردن چون کنوود دوست نداری اینارو گفتن تازه اینا برندای خیلی معتبری هم هستن به نظر شخصی خودم همه گزینه های پایین از 6994 بهتره
    آقا حمید با تجربه هستن میدونن کدوم بهتره حتما راهنماییتون میکنن کدوم گزینه رو انتخاب کنین
    حدود قیمتای اینارو از یه جا برات اینطوری متوجه شدم
    P1693 240t
    REF 9633i 220t
    GTO-938 200t
    GT6-69 200t

7. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

1BIT بعید میدونم باشه احتمال 16 بوده 6 ش پریده
    سلام حمید جان.
    توی وبسایت پایونیر قسمت
    Audioاینطوری زده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه شما در مورد این پخش و کیفیتش اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.
    ممنون.

Last edited by ZEOS 59; 18-02-2013 at 22:20.

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

والا من تجربه ای ندارم ولی دوستان میگفتن یکی از مزیت های آمپ دیجیتال اینه که تلورانس پایین تری داره مثلا 150 میتونی 140 راحت بگیری

من گین آمپلی و کم کردم گزاشتم رو وسط یعنی حدود 70 ..چون صدای سیستم و زیاد نمیکنم..ولی از همون ولوم 7..8 شروع میکنه به کوبوندن..من که راضیم ازش
    اینو قبلا من و بقیه دوستان گفتیم
    شما مطمعن باش همون 140 واتم نمیده!!
    اون واتی که کارخونه گفته روی ولتاژ 14.4 هست که اکثرا ما تو ماشینامون افت ولتاژ داریم افت ولتاژ=کاهش توان امپ برای همینه گفته میشه توان امپ از اسپیکر بالا تر باشه
    فقط یه سری امپای هلیکس و ادیسان هستن که مثلا ولتاژ امپشونو روی 12 ولت هم گفتن! یا مثلا دیجیتال دیزاین
    اینم بگم گین ولوم نیست هیچ وقت هیچ وقت نباید تا اخر باز بشه .... یا اگر تا اخر باز بشه ولوم پخش نباید تا اخر بالا بره چون ولتاژ کلیپ میده و فاتحه اسپیکر خونده میشه
    که بعضی از دوستانم ذوق میکنن که بله امپ ما اینقدر قوی بود که بلندگومونو سوزوند در حالی که ربطی نداره!!!

10. 3 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    واسه ماشین قصد خرید سیستم صوتی ارزان قیمت دارم ، بودجه 200-300 تومان هست
    پخش USB داشته باشه و بیشتر کیفیت میخوام داشته باشه و صداش هم خیلی کم نباشه ، در حدی که تو ماشین صداش بلند باشه ، بیرون نمیخوام بیاد صداش
    ماشین هیچی نداره ، فقط تو دربهای جلو دو تا اسپیکر داره که البته کیفیت خوبی نداره
    ماشین پیکان هست

اگه اینا رو داشته باشه خیلی بهتره:
    USB از جلو و بدون دردسر و کابل و ...
    ورودی 3.5mm برای اتصال به iPod و موبایل و پخش موزیک از موبایل و iPod و MP3 Player
    اگه CD از پشت پنل وارد بشه بهتره
    حتما پنل قابل جدا شدن باشه

*شنیدم بعضی از پخش ها آهنگ ها رو به ترتیبی که روی فلش کپی میشه پخش میکنه ، نمیخوام اینجوری باشه و به ترتیب حروف الفبا باشه و بشه از فولدرهای مختلف هم استفاده کرد

مرسی
    Last edited by amir20; 18-02-2013 at 23:15.

12. این کاربر از amir20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان علی الخصوص آقا حمید عزیز و تشکر بابت راهنماییشون
    به پیشنهاد آقا حمید dls 960 رو انتخاب کردم و یه نو با گارانتی اصلی زاب از توپخونه خریدم
    با آمپ 222 سونی بستمش به پخش pioneer p7500 ولی متاسفانه دیدم که انگار پنل پخشم ایراد پیدا کرده
    هیچ یک از دکمه های روی پنل کار نمیکنه و فقط شروع به خوندن میکنه و ولوم کار میکنه واسه همین نتونستم حتی تنظیمش کنم تا صدای اسپیکرو گوش کنم (ولی همون بدون تنظیمش هم چیز خوبی به نظر میرسه)
    الان دو تاسوال از اساتید بزرگوار دارم:
    - آیا مطمئنا ایراد از پنله و اینکه ارزش درست کردن داره و کجا میتونم اینکارو کنم؟نمایندگی تو میرزا شیرازی؟
    - یه دکمه ی on و off روی آمپلی هست که نوشته 80Hz، اینو روی on بزارم یا off؟ و اینکه پیچ تنظیم رو کجا بزارم؟ از نصف بیشتر بزارم به اسپیکر آسیب نمیزنه؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید به فکر ما باش

اسپیکر گرد که صدای زیاد داشته باشه و با کیفیت برای جلوی پراید مدل پایین
    سلام محمد. آخ آخ آخ،شرمنده دائما یادم میره.معذرت میخوام.چشم.
    مثلا چه مدلی؟رشت قیمت گرفتم بین 220 تا 260؟
    مثلا 6934 کن وود.
    مرسی حمید جان ، پخشم پایونیر 7450 با خروجی 4 ولتی که داره فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاره ، 7205 رو هم قیمت ندارم ولی فکر کنم 170 وات می تونه خروجی بده که برای 1073 مناسبه و میتونه درایوش کنه می خاستم از این 7205 خیالم راحت بشه که اگر مناسب نیست به فکر چیزه دیگه ای باشم
    خب پس مشکلی نداره کامل درایو میشه.

ببین دوست عزیز آمپلیفایرهای دیجیتال برای ساب ووفر بهتره چون مصرف کمتری دارن. ولی به هیچ عنوان کیفیت صداشون به پای آمپلیفایرهای کلاس A/B و A نمیرسه.
    برای تنظیم سیستم لطفا این تاپیک رو مطالعه بفرمائید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام حمید جان.
    توی وبسایت پایونیر قسمت
    Audioاینطوری زده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه شما در مورد این پخش و کیفیتش اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.
    ممنون.

نه متاسفانه کار نکردم ولی آخه DAC زیر 16 من ندیده بودم. اینم به احتمال قوی 16 هست.
    با سلام خدمت همه دوستان علی الخصوص آقا حمید عزیز و تشکر بابت راهنماییشون
    به پیشنهاد آقا حمید dls 960 رو انتخاب کردم و یه نو با گارانتی اصلی زاب از توپخونه خریدم
    با آمپ 222 سونی بستمش به پخش pioneer p7500 ولی متاسفانه دیدم که انگار پنل پخشم ایراد پیدا کرده
    هیچ یک از دکمه های روی پنل کار نمیکنه و فقط شروع به خوندن میکنه و ولوم کار میکنه واسه همین نتونستم حتی تنظیمش کنم تا صدای اسپیکرو گوش کنم (ولی همون بدون تنظیمش هم چیز خوبی به نظر میرسه)
    الان دو تاسوال از اساتید بزرگوار دارم:
    - آیا مطمئنا ایراد از پنله و اینکه ارزش درست کردن داره و کجا میتونم اینکارو کنم؟نمایندگی تو میرزا شیرازی؟
    - یه دکمه ی on و off روی آمپلی هست که نوشته 80Hz، اینو روی on بزارم یا off؟ و اینکه پیچ تنظیم رو کجا بزارم؟ از نصف بیشتر بزارم به اسپیکر آسیب نمیزنه؟
    خواهش میکنم عزیز
    مشکل مورد اول رو متاسفانه نمیدونم،بله تعمیرگاه مرکزیه پایونیر داخل خ میرزای شیرای پائین پمپ بنزین هستش.
    در مورد سوال دوم،اگر کلید ON باشه یعنی کراس اوور آمپ رو فرکانس 80Hz فعال میباشدو با شیبی که طراحی شده و معمولا 12dB/Octave
    فرکانسهای زیر 80 رو تضعیف میکنه.
    منظور از پیچ تنظیم چیه؟هیلتر HPF پتانسیومتر داره ؟یا منظورتون گین یا لولو هست؟
    Last edited by hamidR15; 19-02-2013 at 00:52.

15. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان امروز یه سری اطلاعات در مورد برند DLS کسب کردم،متاسفانه با توجه به افزایش شدید نرخ ارز و گرونی بیش از حد دیگه این برند وارد نمیشه و شرکت زاب کیش هم جمع شد. پس هرچی DLS از هر نوع جنسش آمپ ساب اسپیکر و... تو بازار هست دیگه بعدانی وجود نداره.
    در مورد 1073 هم قیمت گرفتم که با رقم 435،000 تومن مواجه شدم.
    در مورد دوستانی که این اسپیکر رو با قیمت پائینتر هم خردیدن شک نکنن که یا فروشنده آگاه نبوده و یا خرید قبل داشته و مثلا 350 تومن کلی براش سود داشته. ضمنا تقلبی این برند هم جائی دیده نشده و همگی ساخت تایوان هستند.
    گفتم خدمت دوستان موضوع رو شفاف سازی کرده باشم.

17. 12 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •