شرکت شاتل شماره برای مشاوره داره ؟ ایا وایرلس هم میده ؟ به شهرستانها ؟ و ادرسش تو رشت کجاست دقیقا ؟ بریم حضوری صحبت کنیم ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شرکت شاتل شماره برای مشاوره داره ؟ ایا وایرلس هم میده ؟ به شهرستانها ؟ و ادرسش تو رشت کجاست دقیقا ؟ بریم حضوری صحبت کنیم ؟
zyxel یه برند سنگاپوریه و در زمینه بردها و تجهیزات مخابراتی و اینترنتی فعالیت های گسترده ای داره
می تونید از سایتش اطلاعات کافی رو بدست بیارید
در ضمن این مودم رو اندیشه با قیمت 85 هزار تومان ارائه می دهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین کار اینه شما بری پیش دوستت و اعتراف کنی تا بعدها دچار عذاب وجدان نشیو بهش بگی که شیطون گولت زده
اینجوری دوستیتون هم به هم نمی خوره
اوه آقا چه قدر پلیسی کردی داستان رونوشته شده توسط ;6055557
لابد بعدش هم براش حکم اعدام می برن و انجمن حمایت از حقوق بشر اسمش رو اعلام می کنه و اخبار voa دربارش صحبت می کنه و فیس بوک و بالاترین و جرس و ... دربارش می نویسن و کمپین حمایت و ...
خلاصه آخرش هم یه صبح جمعه بدون اطلاع وکیل و خانواده اش اعدام میشه .
![]()
Last edited by hamed_totally; 30-04-2011 at 09:36.
Zyxel یک برند تایوانی(چينتايپه) است که از 1989 هم شروع به کار کرده. جزو 10 برند برتر تایوان هم هست که هشتمین سهامدار تجاری بزرگ جمهوری چین هم محسوب میشه . من اگه از چیزی اطلاع نداشته باشم اصولا دربارش نظر نمیدم. حالا برا اینکه خیالتم راحت شه تو همین سایتی که خودت دادی برو و تاریخچه ی کمپانیو ببین![]()
Last edited by soosmar_asl; 30-04-2011 at 12:27.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Deleted!!!
Last edited by ADSL+2; 01-05-2011 at 13:36.
درسته تایوان بود که اشتباهی نوشتم سنگاپور منظورم تایوان بود
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااام
الام انتظار دارین خیلی خوشحال باشم که مثلا adsl گرفتم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بدک نیستا ولی انتظارم از adsl این نبود! دیر صفحه میاره
حالا این اندیشه هم بامن پدرکشتگی داره اون از دادن پورتش که 1 ماه طول کشید اینم از نتش که تا واسه من فعال شد پینکش رفت فضا!!!!
باز هم شکر...!
آخرش اون کتابرو مینویسم اسمش اینه: «در اندیشه adsl »
هم اسم اندیشه روشه هم adslیکی بگه این پینک چیه جانداره ؟تو جیب جا میشه؟
چجوری باید بدونم چقدره؟؟
درود و خسته نباشيد خدمت همه ی دوستان عزيز
دوستانمنيهنظرميخواستمازتونکهخيلیخيلیمهمهواسمبهنتيجهدرستبرسم!
من يه اينترنت خوب واسه بازی انلاين ميخوام که پينگشم خوب باشه نسبت به انديشه سبز خزر، فقط هم کانتر استريک بازی ميکنم، انديشه هم که همش لگه و ميره رو اعصاب آدم!!
يه يک سالی ميشه از انديشه اينترنت ميگيرم که تو سرور بازی پينگ 70-100 نوسان داره، يکی از بچه ها,)تو رشت نه(، از خدمات فناوا استفاده ميکنه که تو بازی پينگش 40-50 هستش (يا کمتر) راستش ميخوام خطمو از انديشه جم کنم و از فناوا سرويس بگيرم!
حالاکسیهستشتورشتکهازفناوااينترنتبگيرهوکانترانلاينبازیکنه؟يااطلاعاتشتواينزمينهبلاباشه؟
)*راستی پينگ بازی با پينگنت فرق ميکنه؟(
همونطورکهگفتمواسمخيلیمهمهکهبهنتيجهدرستبرسم.
ممنونميشماگهکمکمکنين
بدرود
دوست عزیز من نمیدونم فن آوا تو رشت اومده یا نه ولی اینکه پینگت بین 70-100 هست اگه سرور ایرانی باشه که باید بین 40-50 یا کمتر باشه(درحالت طبیعی)و تو سرور خارجی هم معمولا100-ماشاا...در هر صورت شما ip سروری که توش بازی میکنی+کدوم خطی رو اینجا بزار تا دوستانی که شاتل دارن تست کنن و اگه دیدی بهتره جمع کن برو چون شاتل از لحاظ پینگ خیلی با ثباته، ولی یه نصیحت از بردار بزرگت بشنواین کانتر رو ولن کن بیا battlefield2 زندگی کن واسه خودت
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)