درسته اون قسمت انتخاب کلید ها را نداره.اما همین select+volup به نظر من بهترین کلید ها هستند.
درسته اون قسمت انتخاب کلید ها را نداره.اما همین select+volup به نظر من بهترین کلید ها هستند.
دوستان psp من ورژنش 5.00 m33-6 است.
آیا میتونه بازی های جدید رو اجرا کنه اگه نه باید چیکار کنم؟
سلام به همه دوستان از جمله علی آقا
من در لود کردن save بعضی بازیا مثل من هانت2 یا هری پاتر 5 مشکل پیدا کردم که ارور file is curropted میده و بعد مینویسه
loading failed .دوستان لطفا کمک کنید. چجوری میشه اینو برطرف کرد ؟ چون وقتی نمیشه سیو رو لود کرد دیگه یعنی عملا
نمیشه بازی کرد.
ممنون
فعلا فقط دو تا بازی اومده که رو این فریمویر اجرا نمی شه
یکیش که G.I.Joe باشه باید فریمویرت 5.55 باشه که میتونی آپدیت کنی بعد دانگرید کنی که فکر نکنم به زحمتش بیارزه
یکی دیگه هم NFL maddan 10 که می تونی به 5.50gen آپدیت کنی
5.50gen موقته ؟و اگه آپگرید کنم دیگه مشکلی پیش نمیاد(یعنی داگرید دوباره به 5.00m33 )
نه دیگه نیازی به دانگرید نیست
ولی فکر کنم یه مشکلاتی داره که من دربارش نمی دونم
صبر کن آقا علی بیاد تا کامل توضیح بده چون من پی اس پیم با hen کپی خور می شه تا حالا با این فریمویر کار نکردم
سلام دوستان
امروز رفتم جمهوری تا یک psp بگریم یکی می گفت 3000 یگی می گفت 2000 و یکی دیگه می گفت 1000
حالا شما چی می گید؟؟؟؟
در ضمن می گفت 2000 و 3000 کپی خور دایم نیست ولی 2000 که پیشنهادش یکی از فروشنده ها بود می گفت با یک مموری کپی خورش میکنم و زمانی هم که مموری برداری اون می پره و باید دوباره با مموری کپی خورش کنی حالا اون مموری به قیمت 25 هزار تومان می فروشه الان داشتم تو سایت نگاه می کردم دیدم که انگار میشه اون مموری خودموم بسازم درسته?? حالا قاطی کردم کدام آموزش بخونم؟؟؟ امکانش هست آموزش ساختن این مموری هم بدهید؟؟
ممنون
منم قبلا این مشکل رو داشتم
رمتون اشکال داره.اگر گارانتی داره برید نشون بدید براتون عوضش کنند برای من گارانتی داشت عوضش کردند و دیگه هم این مشکل رو نداشتم که سیو هام پاک بشه
شما سعی کن قبل از اینکه چیزی رو بخری در موردش اطلاعات بگیری.
شما اطالاعات نداشتی اون یارو فروشنده هم داشته شما رو تیغ میزده.
تفاوت این سه مدل رو میتونی توی تاپیک های زیر بخونی
مقایسه ی پی اس پی 1000 با 2000
مقایسه ی پی اس پی 2000 با 3000کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من 3000 بگیر چون جدیدتره و ال سی دی بهتری هم داره نسبت به مدل های دیگه.در مورد اون کپی خور شدن هم باید بگم که شما اگر رم رو در بیاری از کپی خور بودن در نمیاد فقط در حالتی اتفاق میفته که شما پی اس پی رو طور کامل خاموش کنی یا باتری رو در بیاری که اون هم مشکلی نداره نیازی نیست اون رم 25000 تومنی رو بخری با آموزش های که دوستان قبلا گذاشتند میتونی توی رم خودت فایل های مربوط به کپی خور کردن رو بریزی و هر وقت که فریمورت پرید و دستگاه از حالت کپی خور بودن خارج شد خودت کپی خورش کنی.هر وقت پی اس پی رو گرفتی توی همین تاپیک خبر بده من یا دوستان کمکت میکنیمhttp://forum.p30world.com/showthread.php?t=291290
موفق باشی
Last edited by mohammad_dj_kazin; 16-08-2009 at 17:09.
الان تقریبا مدل 1000 و 2000 با مادربورد قدیمی(مادربورد های زیر ta-088 V3 ) که کپی خور دائم میشدند دیگه نوش گیر نمیاد.
همه psp های 2000 و 3000 موجود کپی خور موقت هستند که در صورتی که از حالت کپی خور خارج شوند کپی خور کردن مجددش بیش از 30 ثانیه طول نمیکشه و بسیار راحت هست.
بیشتر این فروشنده ها چیزی سرشون نمیشه و فقط بلد هستند دروغ بگویند.
واقعا جمله خنده داری بهت گفته و این نشون میده که این فروشنده هیچی سرش نمیشه.
بیشتر فروشنده ها تمام منابع اطلاعاتیشون از همین آموزش های اینجا و فروم BC هست و بیشترشون از آموزش ها و برنامه های اینجا استفاده میکنند و از ملت پول مفت میگیرند.زمانی هم که مموری برداری اون می پره
به نظر من شما یک psp 3000 بخر (حدود 200 تومن) و یک مموری 4 گیگ اصل (حدود 28 تومن) یا مموری 8 گیگ اصل (حدود 47 تومن)
شما از طریق آموزش زیر راحت میتونی دستگاه را کپی خور کنی.
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03m33 به روش خیلی آسان
فقط موقع خرید حتما از مسیر زیر فریمور را چک کن که حتما حتما 5.03 به پایین باشد.(خود 5.03 هم باشه مشکلی نیست.) تا کپی خور بشود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Settings=>System Settings=>System Information
سلام
من می تونم با وایرلس لب تاپ پی اس پی3000 رو به اینترنت وصل کنم؟
ممنون می شم اگه کمکم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)