پسرخالم 128 نامحدود های وب گرفته بود 3 ماهه سرعت دانلودش (واقعی) 16 بود.سرویس های نا محدود پارس آنلاین و های وب سرعت هاشون چطوره؟
مثلا 128 هاشونو بگین ممنون میشم
پارس آنلاین رو شرمنده.در جریان نیستم.
پسرخالم 128 نامحدود های وب گرفته بود 3 ماهه سرعت دانلودش (واقعی) 16 بود.سرویس های نا محدود پارس آنلاین و های وب سرعت هاشون چطوره؟
مثلا 128 هاشونو بگین ممنون میشم
پارس آنلاین رو شرمنده.در جریان نیستم.
اصن دارم از درون منفجر میشم آخه چطوریاستتتتتتتت؟ من 1مگ محدود مخابرات دارم ولی پینگم همش تایم اوت داره.
والا تنها چیزی که از دار دنیا در حال حاضر میخوام فقط همین پینگیه که شما دو تا دارین!
nihilnigritude تو چه سرویسی داری؟
سلام دوستان
من 512 نامحدود 6 ماهه داشتم نهايت سرعت رو 50 ميره سه روز داشتم بعد سه روز با قسمت مالي مخابرات تماس گرفتم تعرفه خودم از 512 نامحدود 6 ماهه به محدود 6 ماهه تبديل كردم و بقه وجه دريافت كردم البته رو قبض تلفن
در هر صورت دوستان توجه داشته باشن سرعت اكانتهاي نامحدود چه 1 چه 3 ماهه چه 6 م و 1 ساله باهم يه اندازست . الان 512 نامحدود دارم 6 ماهه 98580 دادم 4 گيگ ماهانه سرعتم روز 150 خوبه بابا ميخوام چيكار
البته قبلا نامحدود داشتم ديدم ريدن توش ديگه بيخيال نامحدود شدم البته نامحدوداي مخابرات نسبت به ديگر شركتها ارزونتر ولي در هر صورت اگه شبانه سرعت دانلودم رو 90 100 فيكس باشه خوبه ديگه تو اين شركت فعلا قانون همينه
به دايره بازرسي شكايت كردم گفتن بخاطر كمي پهناي باند و در صدد رفع اين مشكل هستن گويا قعطي كه تو پنل زدن احتمالا ميخوان اين دستگاهايي كه واسه پهناي باند خريدن وصل كنن ولي ديگه وضع مثل قبل نميشه فقط به حالت ايده ال در مياد البته نامحدودا سرعتش بيشتر ميشه و محدودا با كمي تغيير بالاتر ميره البته اگه طبق قوانيني كه خودشون ميگن ولي اگه بازم سوتي بدن مثل تعرفه 128 نامحدود . در هر صورت تمام شركتهاي ارائه دهنده اينترنت در كشور حق مشتركين هاپالو ميكنن هيچكي هم پاسخگو نيست ديگه پول خوبي از اين كار به جيب ميزنن . دوستان بهترين كار اينه كه برين محدود بگيرن اكانتهاي نامحدود ديگه هيچ تضميني از طرف مخابرات اعمال نميشه يه وقت خيلي بالا مثل 128 و زماني مثل الان گنده . در هر صورت عقل حكم ميكنه براي كسايي كه حق انتخابي جز مخابرات ندارن از اكانتهاي محدود بهره ببرن مگر اينكه دوستاني وضعشون خيلي خوب باشه از اكانتهاي 2 مگ نامحدود استفاده كنن كه اونم بالاي 100 سرعتش البته با نوسان الان با اين اوصاف دوستان در انتخاب تعرفه دقت كنن تا پول خودشونا به باد ندن خدا شكر مال خودما تونستم از 512 نامحدود به محدود تبديل كنم و بقيه پولما پس بگيرم در هر صورت فعلا وضع اينترنت كشور همينه پول داشته باشين اوضاع بر وفق مراد نداشته باشين ديگه بايد تحمل كنيم كاري از دست منا شما بر نمياد اين يه شركت دولتي حسابي هم وضعش خوبه از بابت رفتن مشتركينش ككشم نميگزه چون بعد از وزارت نفت دومين وزارتخانه پردارآمد كشور . موفق مويد باشيد
Last edited by alghadir; 07-09-2013 at 19:38.
128 نامحدود
یکی 2روز اولی که به لطف دوستان(!) سرعتارو کم کردن پینگ خیلی داغون بود 40% تایم اوت داشتم اما بعدش خوب شد میانگین 120 ولی سرعت خیلی پایینه
میخام 256 بگیرم یمقدار سرعت بهتر بشه امیدوارم پینگش همینطوری باشه
اگه همیشه تایم اوت داری ممکنه از خطت باشه یا پورتی که خطتو روش بستن
فقط برندارین کامنت بزارین تو پنل چرا 128 پینگش خوبه ما پینگمون بده تا اینم بترکونین!!!![]()
Last edited by nihilnigritude; 07-09-2013 at 19:44.
,اینا دیگه شورشو دراوردن یه دانلود رایگان میزارن شبا ولی به هزار طریق میخوان جلوی دانلود شبانه رو هم بگیرن اخه یه خورده هم خجالت نمیکشن.این عکسو نگاه کنید هر 9 مگ دانلود یه بار نتو قطع کردن یعنی منی که تقریبا 1 گیگ تو شب دانلود میکنم 100 بار نتمو قطع کردن.
وا غیرتا وا الاحضرتادیگه قاطی کردیم.
اتفاقا قعطی من از زمانی که شاتل داشتم شروع شد.اگه داخلی نیست سیم کشی بیرون خونتون مشکل داره.قعطی dsl فقط به خاطر خطه.اگه مخابرات بخواد قطع کنه چراغ اینترنتت قطع میشه نه dsl
دوست من بهشهر زندگی میکنی ؟ مخابرات چجوریه ؟ من اسیاتک نامحدود دارم . داره دیوونه میشم 50 هزار دادم برای یک ماه . یک مگ گرفتم سرعت دانلودم 25 هست پینگ که دیگه نگو زنگ زدم میگم میخوام جمع کنم تهدید میکنه میگه 5 روز طول میکشه ها تازه پولتم برگشت داده نمیشه
شما چه سرعتی از مخابرات داری و محدود هست یا نامحدود ؟
Last edited by pedram_01; 07-09-2013 at 20:18.
من با سیستمم تو یه روز جمع کردم
درسته به غیر از های وب شرکتی دیگه ای پول رو پس نمیده
دقیقا مثل من واقعا دهنم سرویس شد با این پینگ یه رید نمیشه رفت![]()
اسیتک رو یک روزه جمع کردی ؟ چجوری بگو ما هم بکنیم پول نخواستیم من نمیتونم بدون اینترنت زندگی کنم . این اینترنتی که من دارم الان همین سایت رو بزور باز میکنه حتی خیلی خیلی سخت میتونم نظرم رو ویرایش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)