تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 947 از 1421 اولاول ... 4478478979379439449459469479489499509519579971047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,461 به 9,470 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سرویس های نا محدود پارس آنلاین و های وب سرعت هاشون چطوره؟
    مثلا 128 هاشونو بگین ممنون میشم
    پسرخالم 128 نامحدود های وب گرفته بود 3 ماهه سرعت دانلودش (واقعی) 16 بود.
    پارس آنلاین رو شرمنده.در جریان نیستم.

2. این کاربر از Ho3ein A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینم پینگ من:

128 نامحدود و سرعت رویایی 8 که فقط تو ایران میشه تجربه کرد.
    خوشبختانه پینگ خوبه من دارم باهاش دیابلو3 میزنم بدون موشکل
    اصن دارم از درون منفجر میشم آخه چطوریاستتتتتتتت؟ من 1مگ محدود مخابرات دارم ولی پینگم همش تایم اوت داره.
    والا تنها چیزی که از دار دنیا در حال حاضر میخوام فقط همین پینگیه که شما دو تا دارین!
    nihilnigritude تو چه سرویسی داری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من 512 نامحدود 6 ماهه داشتم نهايت سرعت رو 50 ميره سه روز داشتم بعد سه روز با قسمت مالي مخابرات تماس گرفتم تعرفه خودم از 512 نامحدود 6 ماهه به محدود 6 ماهه تبديل كردم و بقه وجه دريافت كردم البته رو قبض تلفن

در هر صورت دوستان توجه داشته باشن سرعت اكانتهاي نامحدود چه 1 چه 3 ماهه چه 6 م و 1 ساله باهم يه اندازست . الان 512 نامحدود دارم 6 ماهه 98580 دادم 4 گيگ ماهانه سرعتم روز 150 خوبه بابا ميخوام چيكار
    البته قبلا نامحدود داشتم ديدم ريدن توش ديگه بيخيال نامحدود شدم البته نامحدوداي مخابرات نسبت به ديگر شركتها ارزونتر ولي در هر صورت اگه شبانه سرعت دانلودم رو 90 100 فيكس باشه خوبه ديگه تو اين شركت فعلا قانون همينه
    به دايره بازرسي شكايت كردم گفتن بخاطر كمي پهناي باند و در صدد رفع اين مشكل هستن گويا قعطي كه تو پنل زدن احتمالا ميخوان اين دستگاهايي كه واسه پهناي باند خريدن وصل كنن ولي ديگه وضع مثل قبل نميشه فقط به حالت ايده ال در مياد البته نامحدودا سرعتش بيشتر ميشه و محدودا با كمي تغيير بالاتر ميره البته اگه طبق قوانيني كه خودشون ميگن ولي اگه بازم سوتي بدن مثل تعرفه 128 نامحدود . در هر صورت تمام شركتهاي ارائه دهنده اينترنت در كشور حق مشتركين هاپالو ميكنن هيچكي هم پاسخگو نيست ديگه پول خوبي از اين كار به جيب ميزنن . دوستان بهترين كار اينه كه برين محدود بگيرن اكانتهاي نامحدود ديگه هيچ تضميني از طرف مخابرات اعمال نميشه يه وقت خيلي بالا مثل 128 و زماني مثل الان گنده . در هر صورت عقل حكم ميكنه براي كسايي كه حق انتخابي جز مخابرات ندارن از اكانتهاي محدود بهره ببرن مگر اينكه دوستاني وضعشون خيلي خوب باشه از اكانتهاي 2 مگ نامحدود استفاده كنن كه اونم بالاي 100 سرعتش البته با نوسان الان با اين اوصاف دوستان در انتخاب تعرفه دقت كنن تا پول خودشونا به باد ندن خدا شكر مال خودما تونستم از 512 نامحدود به محدود تبديل كنم و بقيه پولما پس بگيرم در هر صورت فعلا وضع اينترنت كشور همينه پول داشته باشين اوضاع بر وفق مراد نداشته باشين ديگه بايد تحمل كنيم كاري از دست منا شما بر نمياد اين يه شركت دولتي حسابي هم وضعش خوبه از بابت رفتن مشتركينش ككشم نميگزه چون بعد از وزارت نفت دومين وزارتخانه پردارآمد كشور . موفق مويد باشيد
    Last edited by alghadir; 07-09-2013 at 19:38.

5. 3 کاربر از alghadir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

اصن دارم از درون منفجر میشم آخه چطوریاستتتتتتتت؟ من 1مگ محدود مخابرات دارم ولی پینگم همش تایم اوت داره.
    والا تنها چیزی که از دار دنیا در حال حاضر میخوام فقط همین پینگیه که شما دو تا دارین!
    128 نامحدود
    یکی 2روز اولی که به لطف دوستان(!) سرعتارو کم کردن پینگ خیلی داغون بود 40% تایم اوت داشتم اما بعدش خوب شد میانگین 120 ولی سرعت خیلی پایینه
    میخام 256 بگیرم یمقدار سرعت بهتر بشه امیدوارم پینگش همینطوری باشه
    اگه همیشه تایم اوت داری ممکنه از خطت باشه یا پورتی که خطتو روش بستن

فقط برندارین کامنت بزارین تو پنل چرا 128 پینگش خوبه ما پینگمون بده تا اینم بترکونین!!!
    Last edited by nihilnigritude; 07-09-2013 at 19:44.

7. این کاربر از nihilnigritude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نمیدونم چرا قطعی زیاد شده
    از ساعت سه و نیم شب که گذاشتم برای دانلود رایگان حدود 7 بار قطعی داشتم
    اما با این حال حدود 3 گیگ دانلود رایگان داشتم
    ,اینا دیگه شورشو دراوردن یه دانلود رایگان میزارن شبا ولی به هزار طریق میخوان جلوی دانلود شبانه رو هم بگیرن اخه یه خورده هم خجالت نمیکشن.این عکسو نگاه کنید هر 9 مگ دانلود یه بار نتو قطع کردن یعنی منی که تقریبا 1 گیگ تو شب دانلود میکنم 100 بار نتمو قطع کردن.

وا غیرتا وا الاحضرتا دیگه قاطی کردیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سیم کشی درسته و اینکه ستا اسپلیتر عوض کردم و شاتل بودم قعطی نداشتم و دیگه هیچ
    هر چی هست زیر سر این مخابرات لعنتیه
    اتفاقا قعطی من از زمانی که شاتل داشتم شروع شد.اگه داخلی نیست سیم کشی بیرون خونتون مشکل داره.قعطی dsl فقط به خاطر خطه.اگه مخابرات بخواد قطع کنه چراغ اینترنتت قطع میشه نه dsl

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوش بحال شماهایی که آمل یا بابل هستید میتونید پارس آنلاین بگیرید، من آمل پارس آنلاین داشتم و بهشهر مخابرات داشتم و دارم... پارس آنلاین هم خوبه... حداقل دانلود شبانش راضی کنندس و مثل شاتل اینا دزد بازار نیست
    دوست من بهشهر زندگی میکنی ؟ مخابرات چجوریه ؟ من اسیاتک نامحدود دارم . داره دیوونه میشم 50 هزار دادم برای یک ماه . یک مگ گرفتم سرعت دانلودم 25 هست پینگ که دیگه نگو زنگ زدم میگم میخوام جمع کنم تهدید میکنه میگه 5 روز طول میکشه ها تازه پولتم برگشت داده نمیشه

شما چه سرعتی از مخابرات داری و محدود هست یا نامحدود ؟
    Last edited by pedram_01; 07-09-2013 at 20:18.

پروفشنال hossein 1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ایران-دولت 11

پيش فرض

دوست من بهشهر زندگی میکنی ؟ مخابرات چجوریه ؟ من اسیاتک نامحدود دارم . داره دیوونه میشم 50 هزار دادم برای یک ماه . یک مگ گرفتم سرعت دانلودم 25 هست پینگ که دیگه نگو زنگ زدم میگم میخوام جمع کنم تهدید میکنه میگه 5 روز طول میکشه ها تازه پولتم برگشت داده نمیشه

شما چه سرعتی از مخابرات داری و محدود هست یا نامحدود ؟
    من با سیستمم تو یه روز جمع کردم
    درسته به غیر از های وب شرکتی دیگه ای پول رو پس نمیده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    قائم شهر

پيش فرض

دقیقا مثل من واقعا دهنم سرویس شد با این پینگ یه رید نمیشه رفت

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من با سیستمم تو یه روز جمع کردم
    درسته به غیر از های وب شرکتی دیگه ای پول رو پس نمیده
    اسیتک رو یک روزه جمع کردی ؟ چجوری بگو ما هم بکنیم پول نخواستیم من نمیتونم بدون اینترنت زندگی کنم . این اینترنتی که من دارم الان همین سایت رو بزور باز میکنه حتی خیلی خیلی سخت میتونم نظرم رو ویرایش کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •