تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 947 از 1805 اولاول ... 44784789793794394494594694794894995095195799710471447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,461 به 9,470 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه Armani2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

دوستان نماینده تعیین کنید
    نماینده ای که فقط دنبال منفعت خودش باشه که سرعت طرحش فیکس باشه به چه دردی میخوره؟

2. 4 کاربر از Armani2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یادش بخیر مخابرات 512 همیشه سرعت دانلود رو 64 بود متاسفانه کاربرها هم تو از بین رفتن اون طرح ها تقسیر زیادی داشتن
    طرف می رفت با یه پوله خیلی کم 13 تومن یه چیزی تو این مایه ها می رفت نامحدود 128 می گرفت بعد سرعتش 16 بود بعد می گف وای خدا دوستم شاتل داره 128 الان داره سرعتش 300 هستش این مخابرات دزده فلانه
    عقلش نمی رسید که بابا این نامحدوده بعد شرکت مخابرات هم گفت ما نامحدود می دیم خیلی ها هم راضی نیستن به خاطر همین طرح حجمی داد که خوب شاید به نفع کاربر های معمولی باشه ولی واسه دوستان دانلودر وخوره اینترنت اصلا خوب نیست

4. 4 کاربر از tntkgb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

امین . دستت درد نکنه . ولی به نظرم اون امید رو با فونت بزرگ تر مینوشتی بهتر بود .
    در این مورد حرفی برای گفتن ندارم . بعضی از دوستان عزیز جوابت رو دادند . همین واسه من کافیه .

نصف بیشتز کسانی که اینجا توی فروم هستند خط شون کابل مسی ـه .
    ولی همچنین دو دستی این مخابرات رو چسبیدند که ول هم نمیکنند لامصب .

خوب آقایون شما که میدونید این وضع حالا حالا درست بشون نیست . برید یه شرکت دیگه .
    مخصوصا تو امین. تو که شاتل بودی . چرا میای با اعصاب و روان ما بازی میکنی ؟
    من هیج وقت نمیتونم از جایی به جز وای مکس یا مخابرات سرویس بگیرم .
    وای مکس که مشخصه وضعیتش . میمونه همین مخابرات .

به آقای زیرنویس فارسی هم عرض کنم که شما سرعت بالا میخوای ؟ پول بیشتر بده بیا طلایی بگیر.
    من و امثال طلایی ها به هیچ عنوان راضی نیستیم یک کیلو بایت هم ازمون کم بشه . جرا باید کم بشه ؟ به نظرت مشکل از ماست که طرح طلایی گرفتیم یا از مخابرات که نمیتونه شما رو جواب گو باشه ؟
    چرا ربطش میدی به من مشکل سرعتت رو ؟ سرعت شما یا امثال شما کمه من باید بیام جواب بدم ؟
    شما بیا طلایی بگیر. نوش جونت . عین ما .

اصلا تا به حال شده که بخواین جدای از حرف زدن به صورت عملی یه کار مثبت انجام بدید .
    دانلود شبانه رو کی برگردون ؟ من که فرصت نشد برم . ولی اون دوستان عزیز دیگه رفتن و حق امثال شما رو اونجا گرفتند . شماها کجا بودید ؟
    هنوزم دیر نشده .
    عدل خمینی - شرکت مخابرات خراسان رضوی - طبقه ی هشتم . دفتر م.ج یا طبقه ی پنجم . اتاق110.
    دیگه این شد نژادپرستی امیدجان
    مثل این میمونه که یه جا قحطی میاد و غذا کمه . منتهی بیایم غذای ثروتمندان رو مثل سابق بدیم بهشون و هر کی فقیرتره غذای بیشتری ازش بگیریم .
    یا اینجوری بگم . شما رفتی پول دادی و متناسب با پولی که دادی ظرف خریدی . حالا با اون ظرف میخوای بری شله بگیری که اونا هم وظیفشونه ظرفت رو پر کنن . حالا این حرفت مثل این میمونه که وقتی شله کم بیاد به اونایی که ظرف بزرگتری دارن ظرفشون رو پر کنیم ولی اونایی که ظرف کوچکتری دارن رو نصف ظرفشون بهشون بدیم .
    دیگه این دو مثال فکر کنم روشن کنه قضیه رو .

والا مگه کسایی که طلایی گرفتن جدا از بقیه ان ؟ همه بنا به نیازشون و بضعشون رفتن پول دادن و سرویسی از مخابرات گرفتن . حالا مخابرات وظیفشه که به همه همون چیزی رو بده که قولش رو داده .
    نه اینکه وقتی پهنای باند کم اورد از بقیه بزنه که به قول معروف ثروتمندها راحت باشن .
    درسته یه سری پول بیشتری میدن اما اون پول همون موقع واسه پهنای باندشون لحاظ میشه . پول جدایی که ازتون نگرفتن بابت نبود افت سرعت در ساعات رایگان . شاید هم گرفتن !!!

حالا ما فرض میگیریم که مخابرات میخواد تضاد طبقاتی قائل بشه . ولی باز مشکل اینجاست که مخابرات حاضر نیست طرح جدید به بقیه بده .
    اقا من پول دارم و ثروتمندم اما نیازم همون شبی 2 گیگ بوده نه شبی 1 گیگ . واسه همین اصلا میخوام طرحم رو عوض کنم و طلایی داشته باشم . کو ؟ کجا مخابرات طلایی با شبانه رایگان میده ؟

ما چجوری از این ملک جعفریان انتظار داریم که بیاد متقابلا مشکل کاربراش رو درک کنه وقتی خود کاربراش که همه با هم در مقابل مخابرات هستن همدیگه رو درک نمیکنن .

6. 7 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دیگه این شد نژادپرستی امیدجان
    مثل این میمونه که یه جا قحطی میاد و غذا کمه . منتهی بیایم غذای ثروتمندان رو مثل سابق بدیم بهشون و هر کی فقیرتره غذای بیشتری ازش بگیریم .
    یا اینجوری بگم . شما رفتی پول دادی و متناسب با پولی که دادی ظرف خریدی . حالا با اون ظرف میخوای بری شله بگیری که اونا هم وظیفشونه ظرفت رو پر کنن . حالا این حرفت مثل این میمونه که وقتی شله کم بیاد به اونایی که ظرف بزرگتری دارن ظرفشون رو پر کنیم ولی اونایی که ظرف کوچکتری دارن رو نصف ظرفشون بهشون بدیم .
    دیگه این دو مثال فکر کنم روشن کنه قضیه رو .

والا مگه کسایی که طلایی گرفتن جدا از بقیه ان ؟ همه بنا به نیازشون و بضعشون رفتن پول دادن و سرویسی از مخابرات گرفتن . حالا مخابرات وظیفشه که به همه همون چیزی رو بده که قولش رو داده .
    نه اینکه وقتی پهنای باند کم اورد از بقیه بزنه که به قول معروف ثروتمندها راحت باشن .
    درسته یه سری پول بیشتری میدن اما اون پول همون موقع واسه پهنای باندشون لحاظ میشه . پول جدایی که ازتون نگرفتن بابت نبود افت سرعت در ساعات رایگان . شاید هم گرفتن !!!

حالا ما فرض میگیریم که مخابرات میخواد تضاد طبقاتی قائل بشه . ولی باز مشکل اینجاست که مخابرات حاضر نیست طرح جدید به بقیه بده .
    اقا من پول دارم و ثروتمندم اما نیازم همون شبی 2 گیگ بوده نه شبی 1 گیگ . واسه همین اصلا میخوام طرحم رو عوض کنم و طلایی داشته باشم . کو ؟ کجا مخابرات طلایی با شبانه رایگان میده ؟

ما چجوری از این ملک جعفریان انتظار داریم که بیاد متقابلا مشکل کاربراش رو درک کنه وقتی خود کاربراش که همه با هم در مقابل مخابرات هستن همدیگه رو درک نمیکنن .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان همین الان طرح پاییزه دارن فقط باید یکساله بگیری شبانه هم داره

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان همین الان طرح پاییزه دارن فقط باید یکساله بگیری شبانه هم داره
    خودت داری میگی یکساله . من که این همه از شرکتهای مختلف سرویس داشتم فوق فوقش پارس انلاین بود که سه ماه سه ماه میگرفتم و دیدم بعد از یک سال شبانه اون هم خراب شد . خوب کدوم گاگولی میاد اعتماد یک ساله به این مخابرات بی اعتماد بکنه

در ضمن شما فکر کن با این اوضاع ملت همه بیان طرحشون رو عوض کنن و طلایی بگیرن . اینا تو تامین پهنای باند همین تعداد کاربر با سرعت های داغون موندن پس دیگه خدا اون موقع رو به خیر کنه . این طرح جدید که فقط و فقط واسه درامد زاییه . مطمئن باشین تا چندوقت دیگه اوضاع طلایی ها هم خراب میشه .

9. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

نه عزیز ایشان همون سه مگ طرح همکاررو داره شبانه اش هم کامل مشخص بود رو 90هستش
    اره طلایی هستم البته شما خودت بهتر می دونی طرح همه رو چون بهرحال ازمدت ها قبل ازتاریخ این ایدیتون اینجا بودید و اشنایی کامل دارید
    آره ' تو خوبی '

11. این کاربر از Armani2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

AM و...............

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خودت داری میگی یکساله . من که این همه از شرکتهای مختلف سرویس داشتم فوق فوقش پارس انلاین بود که سه ماه سه ماه میگرفتم و دیدم بعد از یک سال شبانه اون هم خراب شد . خوب کدوم گاگولی میاد اعتماد یک ساله به این مخابرات بی اعتماد بکنه

در ضمن شما فکر کن با این اوضاع ملت همه بیان طرحشون رو عوض کنن و طلایی بگیرن . اینا تو تامین پهنای باند همین تعداد کاربر با سرعت های داغون موندن پس دیگه خدا اون موقع رو به خیر کنه . این طرح جدید که فقط و فقط واسه درامد زاییه . مطمئن باشین تا چندوقت دیگه اوضاع طلایی ها هم خراب میشه .
    نمی دونم دیگه هرکسی صلاح خودش رو بهترمی دونه بهرحال من ومثل من اقای علی توکلی و عیره اعتماد کردید یکساله کمپین رو برداشتیم
    و همون طورکه قبل هم گفتم این که به قولی 10تومان پولی نیست و این حرفا تو شرکت های دیگه هم همین طوره اختلاف قیمت دوتا طرح 100هزارتومان نیست همین 10تومانه اختلاف سرعت هم برای نمونه همون پارسی که گفتین سرعت دومگ بالای 400سرعت 128 بین 30تا 50بهترین حالته
    پس فقط مخابرات این طروی نیست همه شرکت ها همین طورن

14. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    대한민국

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

اصلا خوب نیست. فضا داره دو قطبی میشه انگار. ما وقتی بین هم اتحاد نداشته باشیم هیچ کاری از پیش نمی بریم. مضافا بر اینکه چقدر خوب بود همگی درک متقابل داشتیم و فقط به وضع خودمون فکر نمیکردیم.

17. این کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •