دوستان من رفتم برگه سبز رو گرفتم ولی توش محل آموزش نزده
پس کجا میزنه ؟
دوستان من رفتم برگه سبز رو گرفتم ولی توش محل آموزش نزده
پس کجا میزنه ؟
تو برگه سفید که بعد از برگ سبز میاد می نویسه
برگِ سفید یه هفته بعد برگ سبز میاد
اون تاریخ اعزام برگ سبز هم قطعی نیست ! یه 2 روزی تعویق میفته.... توی برگ سفید نوشته دقیقا کی
سلام
ما که نه کارت سبز و نه بسیج کلا هیچ فقط یه فوق دیپلم داریم چیکار کنیم وظعیت سربازیمون چطوره؟؟![]()
اقا این پدافند قرارگاه خاتم النبیا چطور جایی است منظورم اینکه خدمت دران سخته یا نه راحته ؟
دوم اینکه درچه شهرهایی پایگاه داره ؟
شما مثل یک مرد میرید 21 ماه خدمت میکنید و با افتخار بر میگردید منت هیچ کسی رو هم نمی کشید
ســــلام
آموزشی ما هم تموم شد ... واقعا دوره خیلی ریلکس و راحتی به ما خورد ... 16 روز اخر بخور و بخواب ! : دی
خیلی خوب بود ... هنوز یک روز نگذشته ازش دلم تنگ شده واسه پادگان و بچه ها ...
سلام
اصفهان هستم 1 شهریور 01 نیروی زمینی ارتش تهران اعزام هستم .
اول - کسی هست اصفهان ؟؟؟
دوم - چندتا سوال داشتم دوستان تجربه دار دریغ نکنن !
در خصوص اینکه میگن وقتی رفتی پادگان لباس و اینجور چیزا تحویل می دن و مرخصی میدن که بری اندازه کنی . حالا ما که از یه استان دیگه میریم باید چیکار کنیم بریم مسافر خونه ؟ یا اینکه برگردیم و دوباره بریم یا اینکه بهمون اون چند شب را جا میدن ؟
در خصوص اینکه کلا باید چی ببرم هم یه توضیح بدید هم مدارک لازم هم هم وسایل چی باید دنبالم باشه ؟ تو چه کیفی بهتره کوله ؟ یا دستی ؟
لطفا دوستان راهنمایی کنن .
با تشکر
سلام ببخشيد ميشه يكي جواب منو بده من متولد دي ماه 1372 هستم امسال رياضي سال چهارمم تموم شدو كنكور دادم ولي خراب كردم ميخوام ببينم سال بعد ميتونم كنكور بدم يابايد ......؟؟؟
این مورد تعویض لباس و اندازه گیری و اینا بستگی به پادگان و یگانی که میری داره و این مرخصی دادن هم 5 درصد یا نهایت 8 درصد ممکن هستش
پادگان ها اکثرا مجهز به خیاطی هستن و یک ساعته همون جا کار رو راه میندازن و 99 درصد لباسهای تحویلی هم اندازه اندازه میشن و نیازی به مرخصی ندارن
ولی نهایت نهایت اگر این کار صورت گرفت یک ساعت مرخصی میدن میری بیرون شهر یک خیاطی و اونجا اندازه میکنی و باقی ماجرا و برمیگردی..
+
در خصوص لوازم همراه همون اقلامی که در برگه سبز نوشته رو داشته باشی کافیه حتی اکثرا بشقاب و لیوان هم لازم نمیشه چون خودشون یقلاوی و لیوان میدن (چون باید در انکارت یکدست باشه)
بنابراین زیاد بار سنگین با خودتون نبرید مگر حوله شامپو و برخی موارد شخصی ، خوراکی هم مقدار کافی ببرید...
گردو ، بادام ، شکلات از این جور موارد که هر از گاهی بریزی تو جیبت و میل کنی...
همین موفق باشی
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)