سلام
درکت می کنم.
سلام
درکت می کنم.
پچ خیلی خوبی بود در کل بازی بالانس تر شده نرف های خیلی خوبی بود به خصوص zed و به نظرم هنوز ahri جای نرف بیشتر داره و kass هم کلا باف نرفش بدک نبود. هر چند کلا دیلیت کنن این چمپا سنگین تره![]()
کجای کاری یه بار به من دیاموند داد
یکی دوتا سوال...
این نرف و PL یعنی چی که همه راجع بهش حرف میزنن؟؟
بعد یه سوال دیگه.. اینکه توی بازی های رنک بازی کنیم و اینا .. به چه دردی میخوره!؟ دقیقا چه مزایایی داره؟![]()
سلام
nerf یعنی تضعیف
buff یعنی تقویت
PL یعنی لهستانی (علامت اختصاری Poland) که نوب زیاد دارن (من پرو هم توشون دیدم)
مزایایی که داره اینه که حدود 10 الی 20 تا IP بیشتر میده نسبت به نرمال - به رنک های بالاتر (مثل Silver gold و ...) بری یه خطی به همون رنگ دور عکس چمپت تو صفحه Loading میاد ملت کف میکنند میگن ماااااااااا طرف خیلی کارش درسته (بعد اگه گند بزنی همونا ریپورتت میدن) - یه Summoner Icon اختصاصی هم بعضی وقتا میده ( یا میداد دقیق نمیدونم)
لول یه بار دیگه 344 مگ دانلود کردم اما باز هر دو نوار روی 99 درصد گیر کردن ! و بعد از چند ساعت هیچ اتفاقی نیفتاد......
حالا دوباره میخواد 344 مگ رو دانلود کنه
تغییر سرور هم دادم ریپیر هم کردم![]()
اول این که ip ها در normal و ranked یکسان هستند و فرقی نمی کنند و رابطه مستقیم با زمان بازی و برد یا باخت شما دارند
دوما اون نواری که می بینید مربوط به honor ها هست نه ranked
سوما summoner icon ها آخر season داده می شن و هر کسی در هر division ای هست summoner icon همون division رو دریافت می کنه مربوط به همون season
با هیتلر شکن بزار آپدیت بشه
عجب چرا شماها میگین سرعت کمه یا 344 مگ بابا من دارم با سرعت 310 فقط 50 مگ رو استپ 2 دان میکنم![]()
اون که دانلودش کرده دیگه هیلتر میخواد چیکار؟ مشکلش همون آخرشه فقط![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)