نچ ،همین یعنی گرونی قبلا 19500 میدام 5+1گیگ 128 میگرفتم الان 22تومن میدی 5 بهت میدن تلافی اون کم نکردن حجم ارسالی sent هست که دولت گفته دارن اینجوری جبران میکنند البته علی الظاهر
نچ ،همین یعنی گرونی قبلا 19500 میدام 5+1گیگ 128 میگرفتم الان 22تومن میدی 5 بهت میدن تلافی اون کم نکردن حجم ارسالی sent هست که دولت گفته دارن اینجوری جبران میکنند البته علی الظاهر
دوستان کسی جدیدا تو ساعت دانلود رایگان با دانلود از سرورهای Uploadbaz به مشکل برنخورده؟
چون من تو طول روز مشکلی ندارم ولی به تایم شبانه که میرسیم اصلا نمیتونم دانلود کنم با اکانت پریمیوم !!
دیشب به زور 60 کیلوبایت دانلود لعنت بر من اصلا !!!!![]()
سرعت من هم دیشب اطراف 50 بود! البته برای تک فایل دور و بر 15 !!!
سایت کنترل حساب برای شما هم وارد نمیشه؟
برید توی مودماتون و مقادیر upstream/downstream رو چک کنید. مثل اینکه پهنای باندها رو به شدت کاهش دادن! (حداقل اینجا، تهران)
اگه این سیاست جدیدشون باشه که انقدر سرعتا رو پایین بخوان بیارن واسه دانلود و آپلود، دیگه با این قیمتاشون هیچ صرفه ای نداره!
امیدوارم این مشکل مقطعی باشه چون این ماه سومین باره که سرعت شبانه مشکل پیدا کرده!
سلام دوستان سرویس نامحدود 256 سرعت دانلودش چنده؟البته همون حداقل حجم
بسته به مرکز مخابراتی داره ولی در حالت عادی باید 200 تا 300 باشه
دوستان زنگ زدم صبا نت میگه 512 باید 40 50 بده شب گفتم من 3 ساله مشترکتونم همیشه 150 200 300 400 بود چی شده گفت سیاست جدید مخابرات تازه شما که 65 70 میگیری خیلی خوبه گفتم دم وزیر ارتباطات گرم سالی که نکوست از پاییزش که جوجه در اومده پیداست این وزیر هم دمش گرم گفت سرعت 10 برابر میشه سرعت شب از 500 شد 50 مشکل از قطعی هم نیست گویا دیگه همین جور گفت سیاست هست نه اینکه پهنا کم اووردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)