دوستان عزیز و قدیمی تاپیک لطفا جواب این شخص را ندید فقط و فقط قصد برهم زدن آرامش و منحرف کردن موضوع تاپیک را دارد ...
دوستان عزیز و قدیمی تاپیک لطفا جواب این شخص را ندید فقط و فقط قصد برهم زدن آرامش و منحرف کردن موضوع تاپیک را دارد ...
من برای آخرین بار سعی میکنم به شما کمک کنم تا مشکلت حل بشود
1- بزرگوار این که این روتر توی فلان اتاق است یا توی فلان راک است یا توی فلان مرکز است مشکل شما نیست اینکه چرا مابین این روتر و روتر بعدی پکت لاست وجود دارد مشکل شماست
2- شما باید زنگ بزنید و نه به پشتیبانی بلکه به جایی که قبلاً گفتم ، تا زمانیکه صدای اعتراض مشترک بلند نشود هیچکس حتی بالاترین مدیر هم کاری نمی کند
3- طبق اصول وضوابط پــدافند غیر عامل هیچ فردی در مخابرات ایران حق ندارد مکان فیزیکی دقیق تجهیزات زیرساختی را به افراد خارج از سازمان بگویید ، اصرار شما هم بر اینکه مکان فیزیکی این روتر را بدانید کار اشتباهی است ، اگر قرار بود هرکسی مکان فیزیکی تجهیزات زیرساختی را بداند که سنگ روی سنگ بند نمی شد ،بیشتر از این هم قضیه را باز نمی کنم
4- بله ، منظور من از شهرستان شهرهایی بغیر از مرکز استان یعنی خود شهر اصفهان است ، در شبکه مخابرات هم ممکن است یک یا چند شهرستان را از روی یک روتر عبور بدهند
5- دعوا هم نداریم ، فکر میکنی با فحش دادن به من و مخابرات مشکل پکت لاست حل می شود؟؟؟ ده صفحه فحش بده ، اگر حل شد من هم میروم یک تاپیک میزنم و توش به اوباما فحش میدهم شاید دلار ارزان شد
کاملاً موافقم ، چرا وسط پستهای مربوط به فروش سرویس وایرلس و افشای چهره پنهان و کندسرعت مخابرات یکنفر اسپید تست از مخابرات بگذارد، خیلی کار زشت وبدی است نباید مزاحم کسب دیگران شد![]()
![]()
چرا به ایشون تهمت میزنی ایشون فقط گفتن سرویس وایرلس گرفتن و خیلی کیفیتش خوبه که عموما سرویسهای وایرلس کیفیت عالی دارن و پینگشون هم فوق العادست.شما رو مخی که داری از مخابرات طرفداری میکنی در حالی که 90 درصد دارن می نالن و همش هم میگی مشکل از شماست.شما از کجا میدونی مشکل از اوناست شاید فقط سرویس شما خوب باشه دلیل نمیشه که از بقیه هم خوب باشه.راستی چند حقوق میگیری؟؟؟؟؟
کاملاً موافقم ، چرا وسط پستهای مربوط به فروش سرویس وایرلس و افشای چهره پنهان و کندسرعت مخابرات یکنفر اسپید تست از مخابرات بگذارد، خیلی کار زشت وبدی است نباید مزاحم کسب دیگران شد![]()
![]()
[/QUOTE]
باز شما از کرمان آمدی اینجا؟؟؟خوبی؟؟ باز دوباره نمیخوای نسخه بپیچی؟؟
]
اره اومدم.ممنون.داداش شما داری کاملا مخالف با اون چیزی که بچه های اینجا میگن حرف میزنی و میخوای بگی مخابرات هیچ مشکل نداره.ولی نمیدونم چرا همه می نالن و فقط از شما خوبه.
و یه سوال مخابرات هیچ مشکلی نداره و مشکل از طرف مشترکین درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(ح ما جواب بدین)
مخابرات استان اصفهان 280،000 مشترک دارد ، تعداد معترضین اینجا حداکثر چقدر است 10 نفر؟ 100 نفر؟؟ 1000نفر؟؟
از نظر مدیریتی حتی اگر 5000 نفر هم ناراضی باشند باز هم کیفیت سرویس عالی برآورد میشود
هیچ کسی مجبور نیست این پست را بخواند! فقط در جهت ارام کردن جو تاپیک!!
تا ان جایی که من اطلاع دارم هدف انجمن ها تبادل نظر است نه اجبار دیگران به هم عقیده شدن.
من خودم با سرویس ای دی اس ال مخابرات واقعا مشکل دارم. با مخابرات کار کردم و با روند انجام کار در مخابرات اصفهان اشنایی دارم. با شرکتی همکاری می کنم که توی زمینه ارائه وایرلس به شرکت ها و مجموعه ها فعالیت داره . خودم هم با اجازتون مهندس کامپیوتر هستم بیشتر در زمینه شبکه و برنامه نویسه فعالیت دارم. هیچ وقت کاری که کامل بلد نباشه و ندانم ایا توانایی انجامش را دارم با نه انجام نمی دهم.
این همه حرف بی ربط را گفتم که فقط مقدمه ای باشه برای این موضوع: هر کسی ازاده بیاد از مشکلات و خوبی های سرویس مخابرات بگه. اما این که با طرفداری مشکوک و دعوا کردن و توهین به دیگر کاربران بخواهید روند این کار را به هم بریزید خیلی جالب نیست.
اخه برادر من شما از سرویس راضی هستی اوکی دستش درد نکنه چرا هر بار میایی 4 5 تا تست اسپید می گذاری؟ برای شما فقط سرعت اهمیت داره؟ همان طور که خودتون اطلاع دارید کیفیت اینترنت فقط سرعت نیست! من خودم از سرعت اینترنت مخابرات راضی هستم. اما فقط برای دانلود شبانه از ان استفاده می کنم.
اخه این که یک نفر از استان دیگر امده در تاپیک شرکت کرده خلاف قوانین انجمن است؟ خیر!! شما حق ندارید کلانتر بازی در بیارید!
از لحاظ اماری نه راضی بودن شما دلیل خوب بودن سرویس مخابرات می شه نا بی اطلاعی مشترکان دیگر از سرویس با کیفیت! نه ناراضی بودن درصدی ار کاربران این سایت از سرویس های مخابرات دلیل بد بودن ان!
شما مدام میای امار و اطلاعات از مخابرات می گذاری بعد میای میگی هیچ ارتباطی با مخابرات نداری! خوب اگر واقعا هدف کمک کردن است یا بی خیال خاص بودن بشد و اگر اطلاعاتی دارید که ممکنه به درد مشترکین بخوره در یک یا چند پست به اشتراک بگذارید یا مثل ان اقایی که گویا از پشتیبان های مخابرات هستن و دارن واقعا کمک می کنند وارد میدان بشوید و کمک کنید!
خوب بریم سراغ هم عقیده های خودم:
بابا دعوا نداریم که من خودم اعصابم داغونه از این اینترنت داغون! وقت نکردم خودم برم انتن بزنم روی پشت بام از اینترنتی که پولش را دادم و شب ها استفاده نمی شود استفاده کنم! کارمند های شرکت هم از بس ازشون کار کشیدم اصلا دلم نمی یاد خارج ساعات اداری بکشونموش برای نصب انتن منزل!
اخه اینترنت وایرلس به درد هر کسی نمی خوره برای همه تجویز می کنید! اصلا برای یک سری افراد توجیه مالی نداره برای یک سری افراد هم اصلا نمی دونند اینترنت خوب یعنی چی! فکر می کنن این که یک صفحه باید ۲ ۳ بار رفرش بشه تا باز بشه جزو طراحی اینترنت و مرورگر ها است!
(اگر اینترنت بالای ۱۰ مگ اختصاصی نیاز داشتید یا مشتری پیدا کردی خبرم کن تلفن تماش شرکت را بدهم برای خرید!چی کار کنم شرکت خرج داره! )
پیشنهاد می کنم در پست های بعدی فقط مشکلات را بگید تاپیک را به چت روم تبدیل نکنید! چون هم باعث شلوغی تاپیک می شود هم باعت منحرف شدن مبحث و جلو گیری از به نتیجه رسیدن!
بازم هم پیشنهاد می کنم اگر مشکلی دارید قبل یا بعد از عنوان کردن مشکل در همون پست کلا ان مشکل و نتایج ان را توضیح بدید مثلا پکت لاس چیه؟ چرا بده؟ چه مشکلاتی ایجاد می کنه؟ از کجا بفهمم این مورد در اینترنت من وجود دارده و ...! می دونم خیلی کار زیاد می شه . خود من وقت این کار را ندارم. :( اما باعث می شود افرادی که زیاد وارد نیستن هم بفهمن این مشکل را دارن و خود ان ها هم به وجود این مشکل اعتراض کنند!!!
در هر صورت قصد توهین و ... نداشتم فقط می خواستم این جو بد که توی این تاپیک ایجاد شده درست بشه! ممکنه یکم بی مورد انتقاد کرده باشم اما خوب جملات را تا اخر بخونید اخر جملات اهمیتشون بیشتره!!
+ املا من زیاد جالب نیست اگر غلط املایی دیدید بگید اصلاح کنم!
Last edited by Mr. M.S.R; 17-01-2015 at 20:08.
درود
نظر شخصی بنده که هیچ کاره هم هستم اینه که
این انجمن در راستای اطلاع رسانی و کمک به حل کردن مشکل همدیگه ایجاد شده
ما کنار هم هستیم و اعتراضی هم که میکنیم با این که میدونیم نه مشکلمون حل میشه
نه گوش شنوایی برای مشکلمون پیدا میشه بازم سعی میکنیم راه حل بدیم و کمک کنیم
به نظر حقیر همه دوستان دست از زیر سوال بردن همدیگه برداریم و بیاییم با همدلی
و همبستگی اگر هم اعتراضی داریم پشت هم باشیم و اعتراض کنیم ...
اگه کسی اینترنتش خوبه دلیل نمیشه از بقیه خوب باشه و بر عکس .
همین که بتونیم کمک حال همدیگه باشیم و همدیگه رو درک کنیم به نظر من مرهمی است
بر این آشفته بازار اینترنت ایران .
یکدنیا سپاس![]()
داداش حرف حق من کاملا موافقم کاملا صحیح امیدوارم که رعایت بشه داداش اصفهان وب اولا امیدوارم از سرویست لذت ببری دوما از دوستان استدعا دارم هر کاری برای حل مشکل از دستشون برمیاد بکنن حالا اگه کارمند مخابرات هم باشی بلاخره یه شغله شریفه گناهم نیست امیدوارم تو این تاپیک حداقل دوستان خالصانه به هم کمک کنن اقای اصفهان وب و سایر دوستان اگه از هر کدوم از حرفام ناراحت شدین معذرت می خوام کلا نباید جو تاپیک خراب شه امیدوارم با هم مشکلات رو حل کنیم.ممنون از همه
دوست عزیز ممنونم از نوشته های زیبای شما...تا همین یک ماه پیش در این تاپیک نه به کسی بی احترامی شده بود و نه بحث به موضوعات بی ارزش کشیده شده بود...
شخصی که قبل ورود یک سرویس کاملا بی ارزش به اسم مخابرات تبلیغات راه می اندازد از تمام جزییات مخابرات افراد خبر دارد اما به دروغ کاربرها را گمراه میکند که نه کارمند مخابرات است نه شرکت ایکس وقتی ادم صادق نیست قطعا کاربرهای دیگر هم هیچ حس خوبی به اون شخص ندارد...وقتی چندین بار به بنده تهمت میزند و حاضر نیست پاسخگو باشد قطعا برای کمک اینجا نیامده...
در مورد سرویس وایرلس بگم همه دوستان میدانند من چند ماه تمام isp های وایرلس اصفهان تست کردم تا جایگزین مخابرات کنم باید هم وقتی یک نفر اسم اپلود بالا و کیفیت مناسب میخواد پیشنهاد بدهم نه اینکه فخر فروشی کنم بگم من جایی هستم که خیلی از شما ها آرزوتونه...
امیدوارم دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه...کسی اینجا نیاز به ترول مخابرات نداره.
Last edited by nini bad; 17-01-2015 at 20:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)