تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 947 از 966 اولاول ... 447847897937943944945946947948949950951957 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,461 به 9,470 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

سلام
    میخواستم بدونم ایا میشه کسی که ترم اول کارشناسی پیوسته هست(مهر ۹۴ ثبت نام کرده) و ۵تا درس داره،سه تا از درسارو سر جلسه نره(حذف ماده ۳۵) و دوتا درس باقیمونده رو هم گواهی پزشکی ببره و کلا ترمش حذف بشه؟ اگه امکانش هست ایا این ترم(ترم یک هست)به عنوان مرخصی برای دانشجو حساب میشه؟ برای ترم بعد(نیمسال دوم ۹۴-۹۵) محدودیت و مشکلی که برای انتخاب واحد نداره؟(تا۲۱ واحد میتونه برداره یا نه؟) بازم یاداوری میکنم این مشکل برای کسی به وجود اومده که جدیدالورود هست(نیمسال اول ۹۴-۹۵)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

کسی اطلاع نداره؟

Sent from my iPad using Tapatalk

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

آغاز ثبت نام کاردانی بدون آزمون آموزشکده‌های سما

ثبت نام نیمسال دوم تحصیلی آموزشکده های سما آغاز شده و تا اواسط بهمن ماه ادامه دارد
    کلیه دیپلمه های فنی و حرفه ای و کاردانش می توانند در مقطع کاردانی پیوسته بدون آزمون نسبت به ثبت نام اقدام نمایند و همچنین دیپلمه های نظری(ریاضی فیزیک، تجربی، انسانی) هم می توانند با گذراندن واحدهای جبرانی در رشته فنی مورد علاقه خود ثبت نام نماند».
    لازم به ذکر است، آموزشکده های فنی و حرفه ای سما مراکز وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی هستند که در رشته های مختلف فنی و حرفه ای عهده دار تربیت تکنسین(کاردان فنی) می باشند.

داره خودمونی میشه danial13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    دوستان شرایط تغییر رشته کارشناسی مکانیک به مدیریت بازرگانی چجوریه؟
    بعضی جا ها نوشته تغییر گرایش نمیشه داد از فنی به انسانی ولی بعضی ها هم میگن میشه
    پس فردا میخوام برم دانشگاه ، از کجا میتونم سوال کنم؟

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام
    دوستان شرایط تغییر رشته کارشناسی مکانیک به مدیریت بازرگانی چجوریه؟
    بعضی جا ها نوشته تغییر گرایش نمیشه داد از فنی به انسانی ولی بعضی ها هم میگن میشه
    پس فردا میخوام برم دانشگاه ، از کجا میتونم سوال کنم؟

در ایین نامه اموزشی بندی برای تغییر رشته وجود داره به همراه کلی ماده و تبصره ولی نوشته شده این بند در حال حاضر انجام نمیشه.
    منم نشنیدم کسی تغییر گرایش داده باشه تا حالا.

این موارد مربوط به آموزش دانشگاه ست اغلب از اونجا بپرسین بازم

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم ایا میشه کسی که ترم اول کارشناسی پیوسته هست(مهر ۹۴ ثبت نام کرده) و ۵تا درس داره،سه تا از درسارو سر جلسه نره(حذف ماده ۳۵) و دوتا درس باقیمونده رو هم گواهی پزشکی ببره و کلا ترمش حذف بشه؟ اگه امکانش هست ایا این ترم(ترم یک هست)به عنوان مرخصی برای دانشجو حساب میشه؟ برای ترم بعد(نیمسال دوم ۹۴-۹۵) محدودیت و مشکلی که برای انتخاب واحد نداره؟(تا۲۱ واحد میتونه برداره یا نه؟) بازم یاداوری میکنم این مشکل برای کسی به وجود اومده که جدیدالورود هست(نیمسال اول ۹۴-۹۵)

شزایط مرخصی ترم :

مرخصي تحصيلي
    ماده 48 : دانشجو ميتواند در هر يک از دوره هاي کارداني و کارشناسي ناپيوسته، حداکثر دو نيمسال و در دوره هاي کارشناسي پيوسته و کارشناسي ارشد پيوسته چهار نيمسال از مرخصي تحصيلي استفاده کند.
    تبصره 1 - استفاده از مرخصي تحصيلي در چند نيمسال متوالي بلامانع است . دانشجو موظف است براي نيمسالهاي مورد درخواست خود مطابق ماده 49 اين آيين نامه تقاضاي خود را به واحد دانشگاهي ذيربط تسليم نموده و موافقت لازم را براي مرخصي تحصيلي کسب کند.
    تبصره 2 - مدت مرخصي تحصيلي ( به استثناي مرخصي موضوع تبصره 3 ماده 3 و تبصره 2و 3 ماده 49 و همچنين يک نيمسال مرخصي زايمان ) جزو حداکثر مدت مجاز تحصيل دانشجو در هر دوره محسوب مي شود.
    ماده 49 : تقاضاي مرخصي تحصيلي بايد بصورت کتبي ، حداقل دو هفته قبل از شروع انتخاب واحد توسط دانشجو ، به اداره آموزش واحد دانشگاهي ذيربط تسليم گردد. اداره آموزش موظف است پس از بررسي وضعيت تحصيلي دانشجو قبل از اتمام مهلت انتخاب واحد موافقت يا عدم موافقت با درخواست دانشجو را کتبا به وي ابلاغ کند.
    تبصره 1- واحد آموزش ، زماني با درخواست مرخصي موافقت مي نمايد که دانشجو از نظر گذراندن بقيه دروس دوره دچار مشکل نگردد.
    تبصره 2 - دانشجوياني که بعنوان همسر يا فرزند ( به شرط نداشتن منع نظام وظيفه ) يکي از اعضاي هيئت علمي که از فرصت مطالعاتي استفاده مي کند ، کارکنان دولت يا يکي از دانشجويان بورسيه ، به صورت همراه ، بخارج از کشور مي روند مي توانند با ارائه حکم ماموريت همسر و ولي به تشخيص و تاييد شوراي آموزشي واحد دانشگاهي علاوه بر استفاده از ميزان مرخصي استحقاقي در طول دوره تحصيل ، تا 4 سال ديگر نيز از مرخصي تحصيلي بدون احتساب در سنوات بهره مند گردند . در اين صورت بايد نصف شهريه ثابت نيمسال هاي مرخصي برابر تعرفه آخرين نيمسالي که به تحصيل اشتغال داشته اند پرداخت نمايند .
    تبصره 3- مرخصي هاي اجباري که واحد دانشگاهي بدليل تشکيل نشدن کلاس يا عدم ارائه درس صادر مي کند جزو سنوات تحصيلي دانشجو محسوب نمي شود و شهريه اي بابت آن دريافت نمي گردد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

برای ارشد میتونم ثبتنام کنم؟ هنوز لینک ثبتنام داخل سایت آزمون هستش.

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

برای ارشد میتونم ثبتنام کنم؟ هنوز لینک ثبتنام داخل سایت آزمون هستش.
    تا سوم بهمن تمدید شده

Sent From My GLXphone

9. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان.

من مدرک کارشناسی رو چن سال پیش گرفتم از پیام نور،حالا قصد دارم در یک رشته مورد علاقه دوباره و اینبار در دانشگاه آزاد تحصیل کنم،منتهی بخاطر اینکه دوباره کاری نشه میخوام برخی از واحدهای درسی مشترک رو تطبیق بدم.
    میخواستم بدونم دانشگاه ازاد چه شرایطی رو داره از لحاظ نمره هر ماده درسی یا دانشگاه قبلی؟

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام دوستان.

من مدرک کارشناسی رو چن سال پیش گرفتم از پیام نور،حالا قصد دارم در یک رشته مورد علاقه دوباره و اینبار در دانشگاه آزاد تحصیل کنم،منتهی بخاطر اینکه دوباره کاری نشه میخوام برخی از واحدهای درسی مشترک رو تطبیق بدم.
    میخواستم بدونم دانشگاه ازاد چه شرایطی رو داره از لحاظ نمره هر ماده درسی یا دانشگاه قبلی؟

سلام

معادلسازي واحدهاي درسي گذرانده شده پذيرفته شدگان آزمون ورودي
    ماده 67 : معادلسازي واحد هاي درسي گذرانده شده پذيرفته شدگاني که قبلا دروسي را در يکي از واحد هاي دانشگاهي و يا ساير موسسات آموزش عالي معتبر داخل يا خارج از کشور گذرانده اند ، مشروط به شرايط زير است:
    1-67 دانشجو با توجه به سوابق تحصيلي خود مجاز به تحصيل در رشته جديد باشد.
    2 - 67 دانشجو از طربق آزمون سراسري وارد دانشگاه يا موسسه آموزش عالي قبلي شده باشد.
    3 - 67 دروس گذرانده شده قبلي از نظر تعداد واحد درسي کمتر از تعداد واحد درسي دوره جديد نباشد.
    4- 67 محتواي آموزشي دروس گذرانده شده حداقل %80 با محتواي دروس مشابه در رشته جديد مطابقت داشته و نمره هر يک از دروس کمتر از 12 نباشد.
    تبصره 1 - معادلسازي دروس توسط 3نفر از اعضاي گروه آموزشي ذيربط در واحد هاي دانشگاهي پذيرنده دانشجو با رعايت موارد فوق انجام مي شود.
    تبصره 2 - نمرات دروس پذيرفته شده عينا در کارنامه دانشجو ثبت مي شود و در تعيين ميانگين نيمسال محاسبه نمي گردد ولي در ميانگين کل نمرات درپايان دوره محاسبه خواهد شد.
    تبصره 3 - به ازاي هر 20 واحد درسي معادلسازي و پذيرفته شده، يک نيمسال و کسري از واحد هاي باقيمانده که از 12 واحد کمتر نباشد نيز يک نيمسال از مدت مجاز تحصيل کسر مي گردد.
    تبصره 4 - پذيرفته شدگان آزمون سراسري در دوره هاي کارداني و کارشناسي چنانچه قبلا دروسي را در يکي از دوره هاي کارداني يا کارشناسي گذرانده باشند برابر مفاد ماده 67 آيين نامه آموزشي و بند هاي مربوط قابل معادلسازي است.
    تبصره 5 - دروس فارغ التحصيلان مقاطع کارداني و کارشناسي که در آزمون ورودي مقاطع کارداني يا کارشناسي رشته يا گرايش ديگري پذيرفته مي شوند برابر مفاد ماده 67 آيين نامه آموزشي و بند هاي آن قابل معادلسازي است.
    تبصره 6 - هزينه معادلسازي هر واحد درسي برابر يک سوم شهريه متغير درس مربوط مطابق با آخرين دستورالعمل شهريه مي باشد.
    تبصره 7 - معادلسازي و پذيرش دروس گذرانده شده دانشجويان انتقالي و ميهمان بر اساس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تبصره هاي آن انجام پذير است.
    تبصره 8- معادلسازي دروس عمومي و تربيتي دانشجويان و فارغ التحصيلان مراکز تربيت معلم با دروس دانشگاهي بر اساس مصوبه جلسه 288 شوراي عالي برنامه ريزي مورخ 73/9/13 که ضميمه اين آيين نامه مي باشد انجام مي گيرد.
    تبصره 9- معادلسازي بايد در نيمسال اول شروع به تحصيل دانشجو انجام شود ليکن چنانچه بدلايلي بتاخير افتد انجام آن بايد با مقررات زمان شروع به تحصيل دانشجو صورت گيرد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •