تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 947 از 1211 اولاول ... 4478478979379439449459469479489499509519579971047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,461 به 9,470 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من با رونالدو دارم به شدت به مشکل می خورم.بعد از هر بازی هی یه پیغامهایی میداد رفتم به قسمت dosser این پیغام اومده بود:
    سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 800x600 می باشد.
    البته قبلاً هم مشکل ایجاد کرده بود که با عوض کردن پستش تا حدی برطرف شد اما ...
    خواهشاً سریعتر جواب بدید تا یهو از دستم نپره
    متشکر
    دوست عزیز شما آن قدر با بازیکن بد رفتار کردی که اون نوار ناراحتی بازیکن پر شده. در چند مورد بازیکن ناراحت میشه مثل:
    توی لیست فروش قرار دادن بازیکن- زیاد بازی دادن به بازیکن و خسته شدن بیش از حد بازیکن- توی بازی قرار ندادن بازیکن( با توجه که رونالدو بازیکن خیلی خوبیه و بهترین بازیکن تیمت هست شما حتی اگر یک بازی هم اونو نذاری توی ترکیب ناراحت میشه و به اون نوار ناراحتی اضافه میشه)- توی پست تخصصی قرار ندادن بازیکن- اخراج کردن بازیکنان دیگر که در این صورت همه بازیکنان یکمی ناراحت میشن.

2. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

سلام.
    اول خسته نباشید به وحید گیم(خوش اومدی) که اینجوری که بوش میاد دارای اطلاعاتیست بس زیاد به به به....
    دوم سوال ما رو هم جواب بده (تشکر):
    اگر میتونی یه لیست از بازیکنا تو پستهای مختلف که تو مستر لیگ سرعت رشدشون بالاست بزار یه لیست 30 نفری اگر میشه.(آخه میدونی من از اون موقع تا حالا ساکر بازی میکنم مخصوصا Wining Eleven 4 ولی تا حالا مسترلیگ رو به صورت Develop بازی نکرده بودم ولی حالا میبینم که اگر این مورد فعال باشه حالش بیشتره.).
    بازم متشکرم.

4. این کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

حسین جون میتونی چهره این پپ گواردیولا رو بزاری خیلی تو کفشم

6. این کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید دوست عزیز برات میذارم اونی که گفتی .فردا میذارم الان متاسفانه نمیتونم.اگه لیست دیگه هم می خوای حتما بگو.

8. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست عزیز شما آن قدر با بازیکن بد رفتار کردی که اون نوار ناراحتی بازیکن پر شده. در چند مورد بازیکن ناراحت میشه مثل:
    توی لیست فروش قرار دادن بازیکن- زیاد بازی دادن به بازیکن و خسته شدن بیش از حد بازیکن- توی بازی قرار ندادن بازیکن( با توجه که رونالدو بازیکن خیلی خوبیه و بهترین بازیکن تیمت هست شما حتی اگر یک بازی هم اونو نذاری توی ترکیب ناراحت میشه و به اون نوار ناراحتی اضافه میشه)- توی پست تخصصی قرار ندادن بازیکن- اخراج کردن بازیکنان دیگر که در این صورت همه بازیکنان یکمی ناراحت میشن.
    من موندم دیگه به چه ساز رونالدو برقصم.درسته یه مدت گذاشته بودمش تو پست غیر تخصصیش اما حالا آوردم تقریباً نزدیک مرکز زمین با رول AM.اکثر بازی ها هم بازی میدمش یعنی بازی نشده که بازی نکنه چون قدرت بدیش خوب شده.
    اما خودم فکر می کنم هنوز از پستش ناراضیه.

این فرمیشن منه تقریباً:

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام.

اگر میتونی یه لیست از بازیکنا تو پستهای مختلف که تو مستر لیگ سرعت رشدشون بالاست بزار یه لیست 30 نفری اگر میشه
    .
    تایید.............

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من با این نرم افـــزار (PRO-EVO Editing Studio 2010) وقتی تغییراتی که توی Become A legend انجام دادم می خوام سیوش کنم این ارور رو میده ...

میشه راهنماییم کنین تا این مشکل حل بشه ؟؟؟
    لـطـفــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــا" جوابم رو بدین

داره خودمونی میشه blAck fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

درسته همونه
    من از این استفاده می کنم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از آنزیپ میری تو پوشه کیت سرور یه فایل به این نام هست config-sample.txt که به config.txt تغییرش بده
    kitserver و editor نصب کردم 1 به 1 مرحل رفتم فقط editor باز مکنم نوشته پوشه به نام pes2010 option file باز کن تو مسیر save konami چیکار کنم فایلی به اسم اون نیست؟ راستی گذاشتن تاتو مثل گذاشتن فیسه؟

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه برای پنالتی زدن یه اموزش برای ما بزارید؟(میدونم سوالم مبتدیانه هستش ولی هر کاری میکنم همش میره اوت)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

میشه برای پنالتی زدن یه اموزش برای ما بزارید؟(میدونم سوالم مبتدیانه هستش ولی هر کاری میکنم همش میره اوت)
    من که تو پنالتیا همش میزنم وسط همنش هم گل میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •