تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 947 از 1042 اولاول ... 447847897937943944945946947948949950951957997 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,461 به 9,470 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

سلام به دوستان
    می خواستم بپرسم آیا امکان دارد با یک خط تلفن و مودم ، همزمان از دو شرکت اشتراک adsl گرفت؟مثلا همزمان هم از شاتل و پارس انلاین خدمات بگیری یا حتما باید از یک شرکت فرم انقضا پر کرد بعد با یک شرکت دیگه قرارداد بست؟
    به ازاي يك خط يك سرويس ADSL مي‌تونيد درخواست بديد.

براي گرفتن سرويس از دو شركت شما بايستي دو خط مجزا داشته باشيد.

شاد باشيد

2. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    خواهشا جواب من رو بدین،ثواب داره

دوستان برا تهران با هزینه نهایت 25 تومن،توصیه میکنین برم چه شرکتی ؟
    از سال 88 فن آوا بودم تا الان،تا 3 ماه قبل فوق العاده بودش،ماهی 19300 حجم 5 گیگ،سرعت روزانه 450 کیلوبایت دانلود و در شب هم بین 110 تا 240،تقریبا شبی 3 گیگ رو میزدم !

اما الان گند........روزانه همون سرعت،هزینه سرویس 25 !!! شبانه بین 30 تا 60 !

نظرتون چیه ؟؟

چه شرکتی بهتره ؟
    تهران هستم،نمیدونم اوضاع مخابرات چطوره؟
    ضمنا اینکه حداقل همین ماهی 5 گیگ رو نیاز دارم

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

سلام
    خواهشا جواب من رو بدین،ثواب داره

دوستان برا تهران با هزینه نهایت 25 تومن،توصیه میکنین برم چه شرکتی ؟
    از سال 88 فن آوا بودم تا الان،تا 3 ماه قبل فوق العاده بودش،ماهی 19300 حجم 5 گیگ،سرعت روزانه 450 کیلوبایت دانلود و در شب هم بین 110 تا 240،تقریبا شبی 3 گیگ رو میزدم !

اما الان گند........روزانه همون سرعت،هزینه سرویس 25 !!! شبانه بین 30 تا 60 !

نظرتون چیه ؟؟

چه شرکتی بهتره ؟
    تهران هستم،نمیدونم اوضاع مخابرات چطوره؟
    ضمنا اینکه حداقل همین ماهی 5 گیگ رو نیاز دارم
    والا این شرکتای درپیت بیشتر بسته به منطقه مخابراتیه که سرویس میدن ... به نظرم تو تاپیک همه شرکتا همین جا برو اسم منطقه تون رو بده ببین دوستانی که هم منطقشون هستی چه سرعتی دارن: تهران اینا بد نیستن : پارس،شاتل،مخابرات....

5. این کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان لطفاً یه ISP خوب به جز پارس آنلاین، نوین نت ، پیشگامان و شاتل تو منطقه مخابراتی آیت ا... کاشانی معرفی کنن.
    متشکر
    مخابرات کاشانی کسی از دوستان نیست اینجا؟

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام عزیزان من زمان کافی برای بررسی سرویس ها ندارم دانشجو هستم و میخوام از یکی از سرویس های اینترنت پر سرعت استفاده کنم به نظر شما برای من برنامه نویسی کدوم بهینه تر و بهتره ؟

وایرلس / مبین نت ؟ استان بوشهر هستم.

میخوام هزینه اشتراک ها پایین باشه نظر خودم رو مبین نت هستش آیا کسی از این سرویس نارضایتی هایی داشته؟

بهتره چه چیز هایی رو بررسی کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام عزیزان من زمان کافی برای بررسی سرویس ها ندارم دانشجو هستم و میخوام از یکی از سرویس های اینترنت پر سرعت استفاده کنم به نظر شما برای من برنامه نویسی کدوم بهینه تر و بهتره ؟
    میخوام هزینه اشتراک ها پایین باشه نظر خودم رو مبین نت هستش آیا کسی از این سرویس نارضایتی هایی داشته؟
    سلام
    اگه میتونی adsl بگیری، هرگز سراغ وایمکس نرو.
    بیشتر شرکتها اینجا تاپیک دارند. برو کامنت مشترکین را بخون و خودت انتخاب کن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان بنده از سرویس صبانت استفاده میکنم و میخواست راهنماییم کنید که شرکت های دیگه سرعت خوبی داره مثلا خوده مخابرات یا نوین نت .شرکت نوین نت بسیار قیمت های خوبی داره و میخواستم ببینم اگر این شرکت قطعی نداره و سرعت خوبی هم داره از این شرکت اکانت بگیرم . بیشتر برای دانلود فیلم و استفاده برای سی سی کم احتیاج دارم
    سی سی کم که با adsl 128kb معمولی (یا 64KB) هم براحتی باز میشه و هیچ مشکلی نداره، من خودم ( البته خیلی خیلی کم پای سی سی کم و کلا ماه.واره میشنیم) اکثر پیکجهای هاتبرد به غیر از sky ها (بدلیل فریز شدید) را براحتی با سی سی کم باز میکنم ... پس در کل میخوام بگم سرعت بالا ربطی به سی سیکم نداره (البته خودت استادی)
    اما در مورد نوین نت باید عرض کنم اونطوری که دوستای من توی استان من داشتن همگی ناراضی بودن و پس از چند ماه خطشونو جمع آوری کردن ( میگفتن پیگنش بالاست و ساعات رایگان سرعتش نهایت 40 یا 50 است) ولی در کل بخاطر رانژه مجانی میتونی تستش کنی چون منطقه با منطقه فرق دارد.
    اما بین مخابرات و نوین نت من مخابرات را پیشنهاد میکنم که بهترین پینگ رو توی همه isp ها به مشتری میده پس اینجوری سرعت کانکت برای سی سی کم هم بالا میره
    Last edited by mohamax7; 20-12-2012 at 18:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اگر نامحدود میخواهی دو حالت داریم:
    اگر دانلودت نسبتا بالا است : آسیاتک
    اگر دانلودت نرمال است: پارس آنلاین سرویس 128 کیلوبایت در ثانیه

اگر محدود میخواهی باز هم دو حالت داریم:
    اگر دانلودت بالا است : مخابرات
    اگر دانلودت مناسب و کم است : تمام isp ها مناسب هستند چون اکثر سرعت بالای 200 به مشتری میدن

11. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام
    میدونم که در پستهای قبل گفتید اگر بشه adsl گرفت نباید سراغ وایمکس و مبین نت رفت . ولی برای یکی از دوستانم میخواستم سوال کنم که در شیراز زندگی میکنن و برای شرکتشون میخان بین مبین نت و وایمکس یکی رو انتخاب کنن . کسی میتونه بگه که کدامش بهتر است ؟ وایمکس یا مبین نت ؟

پیشاپیش ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    میدونم که در پستهای قبل گفتید اگر بشه adsl گرفت نباید سراغ وایمکس و مبین نت رفت . ولی برای یکی از دوستانم میخواستم سوال کنم که در شیراز زندگی میکنن و برای شرکتشون میخان بین مبین نت و وایمکس یکی رو انتخاب کنن . کسی میتونه بگه که کدامش بهتر است ؟ وایمکس یا مبین نت ؟
    پیشاپیش ممنون
    سلام
    وایمکس یک روش انتقال دیتا و دسترسی به اینترنت هست؛ مثل adsl که از خط تلفن استفاده میکنه، ولی وایمکس از امواج رادیویی استفاده میکنه.
    چند شرکت در سطح کشور سرویس وایمکس را ارائه میدهند که گسترده ترین شبکه را مبین نت داره و رقیب اصلیش ایرانسل هست.
    پس شما یا وایمکس میخواهید یا adsl (ویا وایرلس نقطه به نقطه point to point).
    برای اینکه میان وایمکس مبین و ایرانسل یکی را انتخاب کنید، بهتره به تاپیک هردو سری بزنید و میزان رضایتمندی مشترکین را بررسی کنید.
    من خودم مبین دارم. دانلود شبانه (رایگان) بسیار بد و سرعت روزانه نوسان داره. گاهی خوبه و گاهی بد.

14. 4 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •