البته ناگفته نماند که 1640 هارد دور بالا و رم DDR3 1066 داره و صفحه ش هم LED هست.
البته ناگفته نماند که 1640 هارد دور بالا و رم DDR3 1066 داره و صفحه ش هم LED هست.
من که تا حالا چنین چیزی ندیدم. البته فکر کنم سری Inspiron دل مدل 17 اینچی هم داره و اگه داشته باشه باید قیمتش زیر 1 تومن باشه.
من با مدل 1340 که از نظر داغ کردن زیاد با 1640 فرق نمیکنه در روز حداقل 6 ساعت و حداکثر 15 ساعت کار میکنم. هیچ مشکلی هم تا حالا پیش نیومده. داغ هم نمیکنه.
آخرش ما نفهمیدیم که DELL Studio XPS 1640 داغ میکنه یا نه ( نسبت به برندهای هم ترازش )
این حقیقت داره که میگن لپ تاپ های سری xps شارژرشون با برق ایران مشگل داره و گرافیک میسوزونه؟>
شاید شما مشکلی نداشته باشین اما اکثر کسانی که 1640 دارن و روی پاهاشون میزارن دچار مشکل هستن و ناراحتن، در اجرای طولانی مدت بازی هم سیستم خود به خود به حالت sleep میره و دمای cpu به بالی 90 درجه میرسه!داغ کردن 1640 غیر قابل انکار هست.در حالت عادی و پس از 20دقیقه دمای 1640 به 44درجه میرسه که زیاده!در حالت عادی باید دما زیره 35 باشه
البته این عامل باعث عدم کارکرد نوت بوک به مدت طولانی نمیشه
Last edited by aydin131; 20-08-2009 at 23:05.
البته خب 1640 یه مقدار بیشتر از 1340 داغ میکنه ولی دمای cpu به 90 درجه برسه احتمالا بخار میشه. سی پی یوی من که تا حالا بخار نشده! این قضیه ی sleep هم تا حالا برای من پیش نیومده.
90که زیاد نیستcpu های اینتل تا دمای 105 درجه رو تحمل میکنن بعدش اگه زیاد شد نوت بوک خاموش میشه تا cpu خنک شه!!!
پس به نظر شما معایب cs چه چیزایی میتونه باشه؟ البته به جز گرافیک نسبتا پایین.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)