دقیقا.من یه شب حال کردم با 180 دانلود کردم البته تک لینک ولی در کل ثابت روی 64 هست یه خورده بالا و پایین نمیکنه.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دقیقا.من یه شب حال کردم با 180 دانلود کردم البته تک لینک ولی در کل ثابت روی 64 هست یه خورده بالا و پایین نمیکنه.
دوست عزيزم اين نيم بها منظورتون چيه ؟
فکر کنم خطش روی 2 مگ بسته شده البته در موقع که این تست رو میگرفت.
برای من آپلود تو امضام هست .سرعتم 80 بود ولی خطم رو 4 مگ کردن یادشون رفت اپلود رو بالا ببرن ولی روی 40 هست ولی من بیشتر کارم با دانلوده ولی نویزم فکر کنم به خاطر همین که سرعتم آپلودم پایینه خوب شد.
نیم بها دیگه!!! یعنی 2 گیگ دانلود میکنی 1 گیگ از ترافیکت کم میشه از ساعت 1 تا 9 برای سرویسای محدود 2 تا 6 گیگ
تمام سرویس ها نیم بها یعنی 6 گیگ دانلود کردی برات 3 گیگ حساب میشه و سرویس های 10 گیگ رایگان 1 تا 9 صبح.
قبل از تغییر تعرفه ها سرویس 5 گیگ راگان شبانه داشت
دوستان از نظر مودم چي . مثل بعضي شركت ها مثل شاتل هست كه با بعضي مودم ها درست حسابي كار نميكنه و اگه زاكسل باشه خوب كار ميكنه يا نه اينجوري نيست و با هر مودمي بدون دردسر و قطعي كار ميكنه ؟
با هر مودمی که داری کار میکنه.مخصوصا d-kink که همجا ساپورت میشه + tp-link
فکر نکنم مشکلی داشته باشه من که تا حالا ندیدم کسی در مورد مشکلی براش پیش اومده باشه
من خودم زایکسل دارم پسرعموم تی پی لینک داره یکی از دوستام دی لینک داره ولی هیچ کدوم مشکلی تا حالا نداشتیم
من قبلا مخابرات داشتم درسته که قیمتش ارزونه ولی پشتیبانیشون-0 همین موضوعی که پشتیبانیشون -0 هست رو به خود رئیس اینترنت تو مرکز مخابرا اون شهر بهش گفتم.
ولی آسیاتک هر چی گرون بگیری باز با این پشتیبانیشون میصرفه من که راضیم
واقعا پشتیبانیشون عالی جدیدا هم که تا 12 شب هستن مشکلت رو حل میکنن
چند روزیه پینگ آسیاتک با سرورهای خارجی بهتر شده ولی تا نیاد زیر 200 چندان فایده ای نداره...
تست سرعت 512 نامحدود برنزی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)