تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 947 از 1126 اولاول ... 4478478979379439449459469479489499509519579971047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,461 به 9,470 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت biriaiia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    کمک فوری نیاز دارم از اساتید
    من یه هارد یه ترا توشیبا دارم که توسط یکی از دوستان با نرم افزار دیپ فریز ، کلا فریز ش کرده بود
    من با توجه به اینکه رمز دیپ فریزو نداشتم تصمیم گرفتم کل هاردو از نو پارتیشن ببندم برا همین با دی وی دی parted magic 2014
    اومدم پارتیشن ببندم که دیدم اصلا دیسک و پارتیشن ها رو نشون نمیده و روی حالت جستجو می موند
    در مرحله بعد دیدم که نرم افزار پارتیشن بندی کار نمیده از داخل همون partedmagic
    نرم افزار disk eraser رو باز کردم و دیدم نوشته دیسک فریز شده و برای خروج از فریز باید کامپیوتر بره روی حالت sleep
    منم همون کارو کردم دیسک به صورت not freez در اومد و منم رفتم برای erase کردن دیسک دیدم 160 دقیقه طول میکشه وبه هیچ وجهم قابل کنسل نیست
    پس کامپیوتر رو از کیس ریست کردم بعدش رفتم برای نصب ویندوز که از روی دیسک ویندوز 8 پارتیشن ببندم دیدم که دیسک تمام پارتیشن هاش پاک شده و unlocated شده بود برا همین کل دیسکو یه پارتیشن کامل گرفتم و شروع کردم نصب ویندوز... وقتی که ویندوز 15 درصد فایلاشو کپی کرد فکر کردم که دیسک دیگه الان قابلیت پارتیشن بندی با partedmagic رو داره برا همین نصب ویندوزو کنسل کردم و از خود اینستالر کامپیوترو ریستارت کردم بعدش رفتم به partedmagic ودیدم دسک رو بازم برای پارتیشن بندی نشون نمی ده و در همون نرم افزار disk eraser هم دیگه قابلیت erase نداشت ولی حجمو نشون میداد و ارور partition table میداد
    منم با partition table doctor اومدم تعمیرش کنم و لی وقتی همه کاراشو می کرد و میخاستم خارج بشم ارور میداد که سیو نمی شه و پارتیشن تیبل هم قابل خوندن نیست...در ضمن با نرم افزار های دیگه هم هاردو خاستم پارتیشن ببندم اما نشد...هاردم تقریبا نو هست و هنوز گارانتی داره
    به نظرتون باید چکار کنم؟؟
    سلام .

دوست گرامي ؛ با توجه به مسئله Partition table error من پيشنهاد ميكنم چند صد سكتور اول هارد ديسك را صفر كنيد تا اطلاعات مربوط به Partition table كه در سكتورهاي ابتدايي هارد ديسك ذخيره ميشوند از بين بروند . برنامه هاي متعددي براي Zero fill كردن هارد ديسك تحت Dos وجود دارد. لازم هم نيست كل فضاي هارد ديسك Zero fill شود فقط اجازه بديد دو الي سه دقيقه نهايت تا پنج دقيقه كار كند و سپس مجدداً ويندوز نصب كنيد و يا اگر قصد نصب ويندوز نداريد پس از Initialize كردن هارد ديسك بصورت MBR آنرا پارتيشن بندي و فرمت كنيد (دقت كنيد كه كليه اطلاعات از بين خواهد رفت) .

براي Zero fill كردن هارد ديسك ميتونيد از برنامه Active KillDisk كه متد One Pass Zeros انتخاب شده استفاده کنید .
    سلام
    ممنون از این که وقت میذارید
    بنده با این نرم افزاریکه گفتید شروع به پاک کردن هارد کردم ولی هرچی صبرکردم یه درصدم پیشرفت نکرد نزدیک 20 دقیقه
    منم از نرم افزار خارج شدم تاببینم تاثیر گذاشته یا نه ولی فرقی نکرده بود و همونطوری مثل قبل بود که تو بعضی نرم افزار ها ارور پارتیشن تیبل میداد و توی بعضی دیگه هم اصلا هارد شناسایی نمیشد و تو بعضی دیگه هم ارور عدم خواندن و نوشتن میداد لذا بنده با نرم افزار Acronis.Disk ورژن سال 2005 که خوشبختانه دیسکو شناسایی میکرد
    دیسکو WIPE کردم و تقریبا گذاشتم یه 25 دقیقه ای کار کرد بعدش از WIPEخارج شدم و با همون نرم افزار پارتیشن بندی کردم که ایندفعه به خلاف قبل که نمی تونست پارتیشن های تنظیم شده رو پیاده کنه پارتیشن هایی رو که تنظیم کرده بود پیاده کرد و منم خوشحال از اینکه درست شده کامپیوترو ریستارت کردم و دیدم اصلا هارد پارتیشن بندی نشده..البته یه نکته ای هم هست و اون اینکه
    نرم افزار parted magic2014 قبل از این عمل WIPE اخری اصلا هاردو برای پارتیشن بندی نشون نمی داد ولی بعد از WIPE با چندتا ارور Read&Write هاردو نشون میده ولی امکان تنظیم دیسک تیبل براش نیست و ارور میده که دیسک قابل خواندن و نوشتن نیست.
    بنظرتون مشکل این هارد چیه؟؟ من با Parted Magic2014 از نرم افزار Disk health یه مشخصات اجمالی از وضعیت هارد گرفتم که میزارم ببینید وضعش چطوره؟؟
    خواهش میکنم اگه راهکاری بلدید راهنمایی کنید چون خیلی به این هارد نیاز دارم
    مشخصات:
    smartctl 6.3 2014-07-26 r3976 [x86_64-linux-3.15.10-pmagic64] (local build)
    Copyright (C) 2002-14, Bruce Allen, Christian Franke, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

=== START OF INFORMATION SECTION ===
    Model Family: Toshiba 3.5" HDD DT01ACA...
    Device Model: TOSHIBA DT01ACA100
    Serial Number: ********
    LU WWN Device Id: 5 000039 ff7c38557
    Firmware Version: MS2OA750
    User Capacity: 1,000,204,886,016 bytes [1.00 TB]
    Sector Sizes: 512 bytes logical, 4096 bytes physical
    Rotation Rate: 7200 rpm
    Form Factor: 3.5 inches
    Device is: In smartctl database [for details use: -P show]
    ATA Version is: ATA8-ACS T13/1699-D revision 4
    SATA Version is: SATA 3.0, 6.0 Gb/s (current: 3.0 Gb/s)
    Local Time is: Tue Oct 7 1733 2014 UTC
    SMART support is: Available - device has SMART capability.
    SMART support is: Enabled

=== START OF READ SMART DATA SECTION ===
    SMART overall-health self-assessment test result: PASSED

General SMART Values:
    Offline data collection status: (0x80) Offline data collection activity
    was never started.
    Auto Offline Data Collection: Enabled.
    Self-test execution status: ( 0) The previous self-test routine completed
    without error or no self-test has ever
    been run.
    Total time to complete Offline
    data collection: ( 7264) seconds.
    Offline data collection
    capabilities: (0x5b) SMART execute Offline immediate.
    Auto Offline data collection on/off support.
    Suspend Offline collection upon new
    command.
    Offline surface scan supported.
    Self-test supported.
    No Conveyance Self-test supported.
    Selective Self-test supported.
    SMART capabilities: (0x0003) Saves SMART data before entering
    power-saving mode.
    Supports SMART auto save timer.
    Error logging capability: (0x01) Error logging supported.
    General Purpose Logging supported.
    Short self-test routine
    recommended polling time: ( 1) minutes.
    Extended self-test routine
    recommended polling time: ( 121) minutes.
    SCT capabilities: (0x003d) SCT Status supported.
    SCT Error Recovery Control supported.
    SCT Feature Control supported.
    SCT Data Table supported.

SMART Attributes Data Structure revision number: 16
    Vendor Specific SMART Attributes with Thresholds:
    ID# ATTRIBUTE_NAME FLAG VALUE WORST THRESH TYPE UPDATED WHEN_FAILED RAW_VALUE
    1 Raw_Read_Error_Rate 0x000b 100 100 016 Pre-fail Always - 0
    2 Throughput_Performance 0x0005 100 100 054 Pre-fail Offline - 0
    3 Spin_Up_Time 0x0007 124 124 024 Pre-fail Always - 187 (Average 182)
    4 Start_Stop_Count 0x0012 100 100 000 Old_age Always - 207
    5 Reallocated_Sector_Ct 0x0033 100 100 005 Pre-fail Always - 0
    7 Seek_Error_Rate 0x000b 100 100 067 Pre-fail Always - 0
    8 Seek_Time_Performance 0x0005 100 100 020 Pre-fail Offline - 0
    9 Power_On_Hours 0x0012 100 100 000 Old_age Always - 294
    10 Spin_Retry_Count 0x0013 100 100 060 Pre-fail Always - 0
    12 Power_Cycle_Count 0x0032 100 100 000 Old_age Always - 207
    192 Power-Off_Retract_Count 0x0032 100 100 000 Old_age Always - 207
    193 Load_Cycle_Count 0x0012 100 100 000 Old_age Always - 207
    194 Temperature_Celsius 0x0002 157 157 000 Old_age Always - 38 (Min/Max 17/40)
    196 Reallocated_Event_Count 0x0032 100 100 000 Old_age Always - 0
    197 Current_Pending_Sector 0x0022 100 100 000 Old_age Always - 0
    198 Offline_Uncorrectable 0x0008 100 100 000 Old_age Offline - 0
    199 UDMA_CRC_Error_Count 0x000a 200 200 000 Old_age Always - 0

SMART Error Log Version: 1
    No Errors Logged

SMART Self-test log structure revision number 1
    Num Test_Description Status Remaining LifeTime(hours) LBA_of_first_error
    # 1 Short offline Completed without error 00% 287 -

SMART Selective self-test log data structure revision number 1
    SPAN MIN_LBA MAX_LBA CURRENT_TEST_STATUS
    1 0 0 Not_testing
    2 0 0 Not_testing
    3 0 0 Not_testing
    4 0 0 Not_testing
    5 0 0 Not_testing
    Selective self-test flags (0x0):
    After scanning selected spans, do NOT read-scan remainder of disk.
    If Selective self-test is pending on power-up, resume after 0 minute delay.
    اگه این مشخصات قابل خوندن نیست فایل تکست لاگ رو هم میذارم امیدوارم بدرد بخوره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by biriaiia; 07-10-2014 at 19:06. دليل: پست اولو اضافه کردم

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اینم یه اسکرین شات

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون از این که وقت میذارید
    بنده با این نرم افزاریکه گفتید شروع به پاک کردن هارد کردم ولی هرچی صبرکردم یه درصدم پیشرفت نکرد نزدیک 20 دقیقه
    منم از نرم افزار خارج شدم تاببینم تاثیر گذاشته یا نه ولی فرقی نکرده بود و همونطوری مثل قبل بود که تو بعضی نرم افزار ها ارور پارتیشن تیبل میداد و توی بعضی دیگه هم اصلا هارد شناسایی نمیشد و تو بعضی دیگه هم ارور عدم خواندن و نوشتن میداد لذا بنده با نرم افزار Acronis.Disk ورژن سال 2005 که خوشبختانه دیسکو شناسایی میکرد
    دیسکو WIPE کردم و تقریبا گذاشتم یه 25 دقیقه ای کار کرد بعدش از WIPEخارج شدم و با همون نرم افزار پارتیشن بندی کردم که ایندفعه به خلاف قبل که نمی تونست پارتیشن های تنظیم شده رو پیاده کنه پارتیشن هایی رو که تنظیم کرده بود پیاده کرد و منم خوشحال از اینکه درست شده کامپیوترو ریستارت کردم و دیدم اصلا هارد پارتیشن بندی نشده..البته یه نکته ای هم هست و اون اینکه
    نرم افزار parted magic2014 قبل از این عمل WIPE اخری اصلا هاردو برای پارتیشن بندی نشون نمی داد ولی بعد از WIPE با چندتا ارور Read&Write هاردو نشون میده ولی امکان تنظیم دیسک تیبل براش نیست و ارور میده که دیسک قابل خواندن و نوشتن نیست.
    بنظرتون مشکل این هارد چیه؟؟ من با Parted Magic2014 از نرم افزار Disk health یه مشخصات اجمالی از وضعیت هارد گرفتم که میزارم ببینید وضعش چطوره؟؟
    خواهش میکنم اگه راهکاری بلدید راهنمایی کنید چون خیلی به این هارد نیاز دارم
    مشخصات:

اگه این مشخصات قابل خوندن نیست فایل تکست لاگ رو هم میذارم امیدوارم بدرد بخوره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام .

در Hiren's BootCD و در قسمت Hard Disk Tools برنامه Toshiba Hard disk Diagnostic را اجرا و طبق عکس زیر گزینه های 6 و 7 را اجرا کنید و ببینید مشکل برطرف میشود یا خیر .

Smart Statusـهای این هارد دیسک OK هستند و مشکلی دیده نمیشود . در ستون Failed و برای تمام Attributeـها Never نوشته و حتی بدسکتوری هم وجود ندارد (Reallocated Sector Count و Current Pending Sector و Reallocated Event Count صفر هست).

با این حال اگر به سیستم دیگری دسترسی دارید این هارد دیسک را بعنوان هارد دوم سیستم نصب و از قسمت Health برنامه HDtune هم استفاده کنید (یه عکس از آن اینجا بگذارید) .

4. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام .

در Hiren's BootCD و در قسمت Hard Disk Tools برنامه Toshiba Hard disk Diagnostic را اجرا و طبق عکس زیر گزینه های 6 و 7 را اجرا کنید و ببینید مشکل برطرف میشود یا خیر .

Smart Statusـهای این هارد دیسک OK هستند و مشکلی دیده نمیشود . در ستون Failed و برای تمام Attributeـها Never نوشته و حتی بدسکتوری هم وجود ندارد (Reallocated Sector Count و Current Pending Sector و Reallocated Event Count صفر هست).

با این حال اگر به سیستم دیگری دسترسی دارید این هارد دیسک را بعنوان هارد دوم سیستم نصب و از قسمت Health برنامه HDtune هم استفاده کنید (یه عکس از آن اینجا بگذارید) .
    سلام و درود برشما
    این برنامه ای که اول گفتید رو قبلا انجام دادم متاسفانه هم تو قسمت 6 و هم 7
    FAIL میده
    راستی من همینطور که داشتم برنامه های هایرنو تست میکردم برنامه HDAT2 رو باز کردم تو انالیز دیسک میزد دیسک فریز است اینم اسکرین شاتش
    یعنی میشه بعد اینهمه بلا که سر دیسک اوردم و چند بار erase کردم هنوزم اثر deep freez باقی باشه!؟

..........................
    راستی من چندتا سیستم دیگه هم دم دستم هست ولی هاردو که وصل میکنم توی بالا اوردن ویندوز 8از هارد اولی روی قسمت لوگو ویندوز متوقف میشه و اون علامت لودینگ نقطه ای یسره میچرخه لذا امکان بالا اوردن هارد ازیه ویندوز دیگه برام نبود البته اگه راهی برای این موضوع دارید بگین تاتست کنم....
    حالا بااین اوصاف چکار باید کرد....؟

6. این کاربر از biriaiia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و درود برشما
    این برنامه ای که اول گفتید رو قبلا انجام دادم متاسفانه هم تو قسمت 6 و هم 7
    FAIL میده
    راستی من همینطور که داشتم برنامه های هایرنو تست میکردم برنامه HDAT2 رو باز کردم تو انالیز دیسک میزد دیسک فریز است اینم اسکرین شاتش
    یعنی میشه بعد اینهمه بلا که سر دیسک اوردم و چند بار erase کردم هنوزم اثر deep freez باقی باشه!؟

..........................
    راستی من چندتا سیستم دیگه هم دم دستم هست ولی هاردو که وصل میکنم توی بالا اوردن ویندوز 8از هارد اولی روی قسمت لوگو ویندوز متوقف میشه و اون علامت لودینگ نقطه ای یسره میچرخه لذا امکان بالا اوردن هارد ازیه ویندوز دیگه برام نبود البته اگه راهی برای این موضوع دارید بگین تاتست کنم....
    حالا بااین اوصاف چکار باید کرد....؟
    سلام مجدد .

در همين برنامه HDAT2 بريد به قسمت Device Configuration Overlay (DCO) Menu و طبق عكس زير گزينه Restore را انتخاب و سپس اينتر را بزنيد و ببينيد هارد ديسك از حالت Frozen خارج ميشود يا خير؟

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام مجدد . در همين برنامه HDAT2 بريد به قسمت Device Configuration Overlay (DCO) Menu و طبق عكس زير گزينه Restore را انتخاب و سپس اينتر را بزنيد و ببينيد هارد ديسك از حالت Frozen خارج ميشود يا خير؟

سلام

متاسفانه هر عملیاتی این نرم افزار می خواد انجام بده مینویسه

this command Aborted

....

خداییش دیگه نمی دونم با این هارد باید چکار کنم

راه سخت افزاری نیست یا نرم افزاری که کلا هاردو به حالت کارخونه برگردونه؟

10. این کاربر از biriaiia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

متاسفانه هر عملیاتی این نرم افزار می خواد انجام بده مینویسه

this command Aborted

....

خداییش دیگه نمی دونم با این هارد باید چکار کنم

راه سخت افزاری نیست یا نرم افزاری که کلا هاردو به حالت کارخونه برگردونه؟
    سلام .

بفرستید گارانتی . البته درباره نرم افزار دیپ فریز و کارهایی که بعد از آن انجام دادید هیچ چیزی نگید .
    بنظر من ، همون موقعی که نصب ویندوز امکانپذیر بود (که تا 15% ، فایلها کپی شده بود) باید میذاشتید نصب ویندوز کامل بشه .

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    اره راست میگی..خودمم خیلی اعصابم خورده که چرا نذاشتم ویندوزه تا اخرش بره...
    حالا خدا رو شکر هارده هم بیمه ایران داره هم گارانتی ولی تا اول دی ماه باید سریعتر بفرستمش
    به هر حال دستت درد نکنه جواب پرسش های مارو دادی
    یاعلی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به نظرتون هاردم مشکل داره

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به نظرتون هاردم مشکل داره

سلام .

در مورد Interface CRC Error در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیحاتي دادم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •