تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 947 از 2403 اولاول ... 447847897937943944945946947948949950951957997104714471947 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,461 به 9,470 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان میخوام ADSL بگیرم

خط 5 در رشت کدوم شرکت کیفیت خوبی میده ؟ شاتل ، اندیشه یا پارس انلاین و ... ؟

میخوام مودم وایرلس بگیرم تا بتونم از طریق موبایل و لپ تاپ هم از ADSL استفاده کنم ... مارکش مهمه ؟ پیشنهاد شما چیه ؟

ممنون
    تمام این مواردی که پرسیدی در اولین مرحله به میزان پولی بستگی داره که میخوای خرج کنی و سطح کیفیتی که دنبالشی و در مرحله ی دوم نوع استفادت از اینترنت(شب کاری یا فقط روز-خوره ی دانلودی یا نه بیشتر کارت وب گردیه و چیزهایی از این قسم...) !

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

بچه ها امروز خیلی ضایع شدم، دوستم چند وقت پیش یوزر و پسورد اکانت ADSL خودشو داده بود به من برای یه کاری تا اینکه امروز میخواستم اکانت خودم رو به صورت آنلاین شارژ کنم ولی چون حجم اکانتم تموم شده بود حتی از CRM هم نمی شد آنلاین شارژ کنم تا اینکه به این فکر افتادم برای یه چند لحظه با یوزر پسورد اکانت دوستم کانکت بشم بعد که اکانت خودم رو شارژ کردم بیام بیرون ولی بعد از شارژ کردن آنلاین اکانت خودم دیگه یادم رفت از اکانت دوستم دیسکانکت بشم همینجوری از ظهر تا همین یک ساعت پیش وصل بودم؛ اونم که تو این مدت می دید نمیتونه وصل بشه زنگید اندیشه و اندیشه بهش گفت یکی با اکانتت 9 ساعته که آنلاینه ! البته قبلش زنگ زده بود به من و گفته بود وصل نمیشه و علت رو جویا شده بود... منم با اطمینان گفتم نه من از اکانتت اصلاً استفاده نمی کنم ! حالا قضیه اینجوری شده فقط میخوام بدونم اندیشه شماره تلفن من رو بهش داده و من باید اعتراف کنم ؟ یا اینکه شماره رو نمیتونه در بیاره؟!

3. این کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ANALIA2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من 4 تا سرور دارم که ازشون با اندیشه پینگ گرفتم سرور اول من تو دیتا سنتر نت دایرکت آلمان هست سرور دوم تو دیتا سنتر اتلانتیک تو امریکا و اون 2 تای اخر توی دیتاسنتر بزرگ سینگل آپ امریکا

پینگ فوق العاده گندو افتضاح اندیشه رو خواهش میکنم ببینید

---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------

بچه ها امروز خیلی ضایع شدم، دوستم چند وقت پیش یوزر و پسورد اکانت ADSL خودشو داده بود به من برای یه کاری تا اینکه امروز میخواستم اکانت خودم رو به صورت آنلاین شارژ کنم ولی چون حجم اکانتم تموم شده بود حتی از CRM هم نمی شد آنلاین شارژ کنم تا اینکه به این فکر افتادم برای یه چند لحظه با یوزر پسورد اکانت دوستم کانکت بشم بعد که اکانت خودم رو شارژ کردم بیام بیرون ولی بعد از شارژ کردن آنلاین اکانت خودم دیگه یادم رفت از اکانت دوستم دیسکانکت بشم همینجوری از ظهر تا همین یک ساعت پیش وصل بودم؛ اونم که تو این مدت می دید نمیتونه وصل بشه زنگید اندیشه و اندیشه بهش گفت یکی با اکانتت 9 ساعته که آنلاینه ! البته قبلش زنگ زده بود به من و گفته بود وصل نمیشه و علت رو جویا شده بود... منم با اطمینان گفتم نه من از اکانتت اصلاً استفاده نمی کنم ! حالا قضیه اینجوری شده فقط میخوام بدونم اندیشه شماره تلفن من رو بهش داده و من باید اعتراف کنم ؟ یا اینکه شماره رو نمیتونه در بیاره؟!
    اندیشه تو اکانتینگ میتونه مک ادرس شما رو ببینه و همچنین ای پی که استفاده میکردید و حتی شماره تلفنتون رو.اما نگران نباشید اندیشه دراین جور موقع ها تلفنپخش نمیکنه اگر دوستتون درخواست میداد میتونستن خط شما رو دیسکانکت کنن از مرکز و رمزو تغییر بدن که دوستتون به سرور وصل بشه

5. 2 کاربر از ANALIA2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

اندیشه تو اکانتینگ میتونه مک ادرس شما رو ببینه و همچنین ای پی که استفاده میکردید و حتی شماره تلفنتون رو.اما نگران نباشید اندیشه دراین جور موقع ها تلفنپخش نمیکنه اگر دوستتون درخواست میداد میتونستن خط شما رو دیسکانکت کنن از مرکز و رمزو تغییر بدن که دوستتون به سرور وصل بشه
    اتفاقاً بعد از قطع شدن و چک کردن Username خودم متوجه شدم... یعنی اونا قطع کردن. حالا چی؟!

7. این کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

خیلی راحت شماره شما رو دارن و می دونن که شما وصل شدی
    ولی به دوستت نمی دن شماره رو

9. این کاربر از PC-PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ANALIA2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اتفاقاً بعد از قطع شدن و چک کردن Username خودم متوجه شدم... یعنی اونا قطع کردن. حالا چی؟!

بله دوست گرامی اندیشه شما رو دیسکانکت کرد.هیچی عزیز.یه بار دوبار کاریت ندارن.اگه ببینن زیاد دارن یوزر بنده خدارو استفاده میکنن و بیچاره داد داره سرچ میزنن تلفنتو پیدا میکنن اول سرویستو قطع میکنن بعد به جرم جاسوسی و استفاده از اطلاعات محرمانه دیگران اقدام به بهره برداری نماید از 1 تا 5 سال مجازات براش در نظر گرفته شده باید تشریف ببری دادگاه.این نوع جرم هارو جرائو اینترنتی داره خفن رسیدگی میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام شماره رو که می تونه دربیاره اما معمولش اینه که شماره رو نمی دن و یوزر آنلاین رو DC می کنن و پسورد رو هم عوض میکنن.

12. این کاربر از vahid182 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    آقا می شه یه زحمتی بکشی trace رو هم بذاری؟؟ممنون
    اینم trace همون آی پی ای که دوست عزیزمون داد:

شاتل. سرویس 2 مگ. خط 5.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تمام این مواردی که پرسیدی در اولین مرحله به میزان پولی بستگی داره که میخوای خرج کنی و سطح کیفیتی که دنبالشی و در مرحله ی دوم نوع استفادت از اینترنت(شب کاری یا فقط روز-خوره ی دانلودی یا نه بیشتر کارت وب گردیه و چیزهایی از این قسم...) !
    کارم بیشتر دانلود هستش و روز بیشتر کار دارم ... قیمت مهم نیست و کیفیت ارجحه

---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------

دوستان مودم بی سیم ADSL چه مارک هایی رو میشناسید و سازگار با ISP های رشت هستند؟

الان اندیشه مودم بی سیم رو 65 هزارتومان میده ولی شاتل نوع دیگری داره که 95 هزارتومان میده

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کارم بیشتر دانلود هستش و روز بیشتر کار دارم ... قیمت مهم نیست و کیفیت ارجحه

---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------

دوستان مودم بی سیم ADSL چه مارک هایی رو میشناسید و سازگار با ISP های رشت هستند؟

الان اندیشه مودم بی سیم رو 65 هزارتومان میده ولی شاتل نوع دیگری داره که 95 هزارتومان میده

سرویسArt 3 یا Art 4 از شاتل ماهی 53000 تومن و ماهی 43000 تومن. اگرم سرعت کمتری برا دانلودت میخوای سرویس 128 نا محدود از اندیشه15500 تومن که البته اینجوری وبگردیت با مشکل روبه رو میشه.خودمم خط 5 هستم. در ضمن اندیشه تو مرکز 5 راه اندازیش دیرتر انجام میشه و باید انتظارم بکشی عموما. مودم هم اگه محدودیت مالی نداری Zyxel بهترین برند چینی هستش برای مودم وایرلس . در ضمن این 95 تومنی که گفتین قیمت مودم در تهران هستش. تو شاتل رشت 89 تومن قیمتش. مودم خودم Zyxel wireless است.
    Last edited by soosmar_asl; 29-04-2011 at 17:56.

16. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •