تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 947 از 1635 اولاول ... 44784789793794394494594694794894995095195799710471447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,461 به 9,470 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من بین این 2 کالا موندم کدوم رو بخرم
    از چه لحاظ از fz100 بیشتر از sx30 راضی هستین
    من توی دیجی کالا مقایسه کردم امکانات sx30 بیشتر از fz100 هست با اینکه هر دو قیمتش تقریبا یکیه ولی معمولا توی نظر سنجیها همه fz100 رو انتخواب میکنن
    و اینکه آخرش sx30 از برند canon هست آیا میشه با panasonic مقایسه کرد؟؟؟؟
    کمکم کنید از این 2 راهی بیرون بیام

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من بین این 2 کالا موندم کدوم رو بخرم
    از چه لحاظ از fz100 بیشتر از sx30 راضی هستین
    من توی دیجی کالا مقایسه کردم امکانات sx30 بیشتر از fz100 هست با اینکه هر دو قیمتش تقریبا یکیه ولی معمولا توی نظر سنجیها همه fz100 رو انتخواب میکنن
    و اینکه آخرش sx30 از برند canon هست آیا میشه با panasonic مقایسه کرد؟؟؟؟
    کمکم کنید از این 2 راهی بیرون بیام
    اولا پاناسونیک هم دوربین های خیلی خوبی تولید کرده .این شرکت رو دست کم نگیرید
    ثانیا خیلی از امکانات FZ100 بهتره !!! اینجا رو ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    RAW رو ساپورت می کنه که اگه به عکاسی علاقه دارید خیلی خیلی می تونه بهتون کمک کنه . کیفیت صفحه نمایشش بهتره و فیلم برداری 1080P داره.عکاسی پی در پیش هم خیلی سریع تره.
    کوچکتر و سبک تره و باتریش هم بیشتر دوام میاره .ولی زومش کم تره

اینم مقایسه این دو دوربین از دید سایت cameralabs.com :

The stand-out advantage provided by the PowerShot SX30 IS's 35x optical zoom lens is hard to understate. At the wide-angle end of the range there's little in it with the two cameras delivering virtually identical coverage, but an 840mm telephoto will get you a lot closer to the action than a 600mm, so if you shoot a lot of very distant subjects, this alone will probably be enough to decide you in the PowerShot SX30 IS's favour.

The PowerShot SX30 IS is bigger and heavier than the Lumix FZ100 though and it's battery doesn't last as long, but we did prefer the SX30 IS styling. The layout of the physical controls is cleaner, neater and simpler than the proliferation of switches and buttons on the Lumix FZ100. The simplicity of layout extends to the Canon menu system with its hints and tips system. Much of this is subjective however and, as always, we'd recommend you get your hands on both models before making a buying decision.

Both cameras feature articulatred screens, but the Lumix FZ100's is slightly bigger and wider, while sporting twice as many pixels, factors which make a big difference when shooting 16:9 video. The FZ100 can also shoot 1080i HD video, but the ability to use the PASM exposure modes for filming along with connecting an external microphone are likely to be more of a pull for videophiles. The PowerShot SX30 IS is limited to 720p HD recording and Progam auto exposure mode with Scene detection.

The FZ100's final trump card is the range of high speed burst modes courtesy of its MOS processor. The PowerShot SX30 IS's continuous shooting performance can only be described as mediocre by comparison. And let's not forget the FZ100 can also shoot RAW.

This comparison wouldn't be complete though without mentioning the gap in image quality between the PowerShot SX30 IS and Lumix FZ100. You'll need to look at our outdoor and high ISO comparisons and make your own mind up, but for us the image quality of the PowerShot SX30 IS is demonstrably superior to that of the Lumix FZ100. Couple that with the monstrously long zoom range, and the Canon is hard to resist.
    و البته مقایسه کیفیت عکس هم خیلی مهمه که به نظر من تا جایی که توی این لینک ها دیده میشه کیفیت SX30 بهتره ولی لنزش کمی خطا داره :

کد:
    کد:
    و در نهایت تصمیم گیری با خود شماست
    موفق باشید

3. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fariborz_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    R a M s A r

پيش فرض

دوستان تو سایت چاره نوشته که کاتالوگ ایم محصول به زبان ژاپنیه
    نخندیدا ولی کانن مگه ماله آمریکا نیست ؟
    دوربین عکاسی PowerShot SX30 IS‎

کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان تو سایت چاره نوشته که کاتالوگ ایم محصول به زبان ژاپنیه
    نخندیدا ولی کانن مگه ماله آمریکا نیست ؟
    دوربین عکاسی PowerShot SX30 IS‎

کد:
    البته زبان دفترچه به کشور سازنده مربوط نمیشه.بیشتر به کشوری مربوط میشه که این دوربین رو برای بازار اونجا ساختند.مثلا دوربین پاناسونیک من دفترچه فارسی با منوی فارسی هم داره .ولی کلا من هرچی کنون دیدم. از قدیم تا الآن تولید ژاپن بوده

6. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lpix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کانن مگه ماله آمریکا نیست ؟

کانن یه شرکت ژاپنیه ولی همه جای دنیا فروش داره ...

TYO: 7751
    NYSE: CAJ
    Industry Digital imaging
    Photography
    Founded Tokyo, Japan (10 August 1937)
    Headquarters Ōta, Tokyo, Japan
    Area served Worldwide

کد:

8. 2 کاربر از lpix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نظر دوستان درباره این دوربین چیه Sony-Cybershot-DSC-HX5 و قیمت حال حاضر اون چنده.بهترین مکان برای خرید(قیمت خوب و جای مطمئن)در مشهد کجا پیشنهاد میدین و اگه یه مدل بهتر و با کیفیت تر تو همین مایه ها سراغ دارین معرفی کنید

با تشکر
    کسی نیست کمک کنه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوربین رو برای چه کاری لازم دارید؟
    تنظیم دستی لازم دارید؟
    فیلمبرداری فول اچ دی رو بیشتر لازم دارید یا کیفیت عکس ؟
    چقدر زوم می خواید ؟
    مثلا دیافراگم HX5 زیاد باز نمیشه و نمی تونید زیاد عمق میدان رو عوض کنید .این موضوع ممکنه برای یک نفر که می خواد عکاسی یاد بگیره قابل تحمل نباشه ولی نفر دیگه اصلا کاری به این پیزا نداشته باشه

Panasonic TZ10 عکس های بهتری می گیره و تنظیم های دستی هم داره ولی فیلمبرداری 1080P نداره. اینم مقایسه :

کد:
    کد:
    لطفا کاربردتون رو دقیق مشخص کنید تا بشه نظر داد

11. 2 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوربین رو برای چه کاری لازم دارید؟
    تنظیم دستی لازم دارید؟
    فیلمبرداری فول اچ دی رو بیشتر لازم دارید یا کیفیت عکس ؟
    چقدر زوم می خواید ؟
    مثلا دیافراگم HX5 زیاد باز نمیشه و نمی تونید زیاد عمق میدان رو عوض کنید .این موضوع ممکنه برای یک نفر که می خواد عکاسی یاد بگیره قابل تحمل نباشه ولی نفر دیگه اصلا کاری به این پیزا نداشته باشه

Panasonic TZ10 عکس های بهتری می گیره و تنظیم های دستی هم داره ولی فیلمبرداری 1080P نداره. اینم مقایسه :

کد:
    کد:
    لطفا کاربردتون رو دقیق مشخص کنید تا بشه نظر داد
    با سلام و تشکر از شما دوست عزیز

کاربرد :عکاسی خانوادگی .مراسمات و مسافرت .راستش خیلی حرفه ای عکاسی دنبال نمی کنم ولی کلا به عکس گرفتن علاقه دارم. می خوام زومش کم نباشه بین 10 تا 15 باشه کافیه. حداقل کیفیت فیلم برداری اون HD باشه و همچنین عکس های با کیفیتی بگیره .راستش قبلا IXUC 200 کانن داشتم ولی اصلا چنگی به دلم نزد. در ضمن نمی خوام دوربین خیلی بزرگ باشه. جمع و جور باشه برای حمل ونقل در مسافرت راحترم در ضمن مدلهای sx200 -sx210 و sx220 وsx230 فلش اون که حالت پاپ آپ داره یه جور روش حساس شدم و خیلی می ترسم آسیب ببینه .رو همین حساب خیلی طرفشون نمیرم در ضمن باتری هم لیتیومی باشه نه قلمی

با سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان من بین HX-100 سونی و HS20 گیر کردم بعضی ها میگن سونی خوب نیست HS20 هم که میگن نویزش بالاست.تو این رنج چی خوبه؟عکاسی تو تاریکیش میخخوام خوب باشه بعد خیلی هم به لرزش دست حساس نباشه چون نمیشه همه جا سه پایه برد.چی پیشنهاد میدین؟این دوربین ها تو بازار راحت گیر میان؟
    ممنون
    کسی کمک نمیکنه؟در ضمن این FZ100 چنده؟چطوره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کاربرد :عکاسی خانوادگی .مراسمات و مسافرت .راستش خیلی حرفه ای عکاسی دنبال نمی کنم ولی کلا به عکس گرفتن علاقه دارم. می خوام زومش کم نباشه بین 10 تا 15 باشه کافیه. حداقل کیفیت فیلم برداری اون HD باشه و همچنین عکس های با کیفیتی بگیره .راستش قبلا IXUC 200 کانن داشتم ولی اصلا چنگی به دلم نزد. در ضمن نمی خوام دوربین خیلی بزرگ باشه. جمع و جور باشه برای حمل ونقل در مسافرت راحترم در ضمن مدلهای sx200 -sx210 و sx220 وsx230 فلش اون که حالت پاپ آپ داره یه جور روش حساس شدم و خیلی می ترسم آسیب ببینه .رو همین حساب خیلی طرفشون نمیرم در ضمن باتری هم لیتیومی باشه نه قلمی

با سپاس

با سپاس
    راستش من زیاد مدل های سونی رو نمیشناسم پس نظر نمی دم... ولی اگه با قیمت زیر 500 هزار تومان می خواید Panasonic TZ10 و Panasonic TZ8 دوربین های خیلی خوبی هستند و فکر کنم با خریدنشون ضرر نمی کنید . اولی حدود 470 هزار تومان و دومی حدود 410 هزار تومان هست. خیلی هم به هم شبیه هستند !

اینم مقایسه مشخصات این دو دوربین در برابر HX5 که قیمتش 440 هزار تومان هست :

کد:
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •