تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 947 از 2376 اولاول ... 447847897937943944945946947948949950951957997104714471947 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,461 به 9,470 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ميشه نظرسنجي رو چند وقت يه بار عوض كرد؟

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

مجتبي جباري: من آمادگي بالايي دارم

هافبك تيم فوتبال استقلال با رد انتقادات مطرح شده، عقيده دارد كه در آمادگي بالايي قرار دارد و مي‌تواند به مانند گذشته تاثيرگذاري مثبتي در بازي‌هاي اين تيم داشته باشد.

مجتبي جباري روز دوشنبه به خبرنگار ايرنا گفت: واقعا نمي‌دانم چرا برخي با مطرح كردن مطالب غير واقعي سعي دارند تا به نوعي عملكردم در ليگ برتر را زير سووال ببرند، اين در حالي است كه قلعه نويي رضايت كاملي از من دارد و به همين دليل اهميتي به نقدهاي غيركارشناسانه نمي‌دهم.

اين بازيكن همچنين ادامه داد: البته قبول دارم كه در بازي برابر برق شيراز نتوانستم آنطور كه بايد در برنامه‌هاي تاكتيكي تيم شركت كنم، افت من در بازي گذشته مقطعي بود و علتي جر خستگي ناشي از شركت در بازي تيم ملي مقابل كره شمالي نداشت.

جباري با اشاره به ديدار استقلال و پاس همدان در چارچوب هفته يازدهم گفت:
    ما در برابر شاگردان وينكوبگوويچ چاره‌اي جز اين نداريم كه از همان دقيقه اول با هدف رسيدن به سه امتياز به ميدان برويم، اين تنها راهي است كه مي توانيم فاصله خود با تيم‌هاي بالانشين جدول را كم كنيم.

ديدار تيم‌هاي فوتبال استقلال تهران و پاس همدان فردا/سه شنبه/ ساعت ‪ ۱۵‬در ورزشگاه قدس همدان برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

واعظ آشتياني فردا به همدان مي رود

به گزارش خبرگزاري فارس، امير واعظ آشتياني فردا صبح براي تماشاي بازي استقلال مقابل پاس به همراه علي انصاري و علي اميري به همدان مي رود.
    امشب جلسه هيئت مديره باشگاه استقلال برگزار مي شود و به همين دليل واعظ آشتياني امشب به همدان نمي رود.
    كانون هواداران اين باشگاه همچنين 100 هوادار را از تهران روانه همدان كرده است تا اين تيم را مقابل پاس تشويق كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

تقی‌پور در گفتگو با مهر:
    برای نزدیک شدن به صدر جدول پاس همدان را شکست می دهیم

مدافع تیم فوتبال استقلال تهران از دشواری دیدار مقابل پاس همدان یاد کرد و گفت: آبی پوشان برای کاهش اختلاف امتیاز خود با صدر جدول این تیم همدانی را شکست می دهند.

ابراهیم تقی پور درگفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: ما فردا بازی دشواری را مقابل پاس پیش رو داریم. بدون شک این یکی از دشوارترین دیدارهای تیم ما در نیم فصل اول خواهد بود. پاس در خانه تیمی خطرناک است اما شکست ناپذیرنیست و ما با شرایط ایده‌الی که داریم می توانیم این تیم را مغلوب کنیم.

وی با اشاره به شرایط ایده ال روحی و بدنی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: پس از آنکه دچار آسیب دیدگی شدم چند هفته‌ای از ترکیب تیم دور بودم تا اینکه از هفته گذشته در کنار دیگر بازیکنان تمریناتم را آغاز کردم. با این حال برای حضور در ترکیب اصلی تیم تابع شرایط تیم و تصمیم‌گیری‌های کادر فنی هستم.

مدافع تیم فوتبال استقلال که در دقایق پایانی بازی مقابل برق شیراز در خط حمله تیمش به میدان رفت، در این خصوص گفت: من بازیکن استقلال هستم و طبیعتا باید تابع مربیان باشم. قطعا آنها تشخیص داده‌اند که می توانم دراین پست به تیم کمک کنم و مرا به خط حمله فرستادند. البته من با بازی در پست مهاجم آشنا هستم و در تیم‌های پگاه و ذوب آهن بارها در این پست بازی کرده و گل زده ام.

تقی‌پور از انگیزه‌های تیم فوتبال استقلال برای صعود به رده‌های بالای جدول یاد کرد و گفت: برای ما بازی در همدان دشوار است اما فردا با هدف کم کردن اختلاف امتیازات خود با تیم‌های بالای جدول گام به میدان می گذاریم و حتما این تیم را شکست می دهیم.

تیم فوتبال استقلال تهران فردا (سه شنبه) در ورزشگاه قدس همدان به دیدار پاس این شهر می رود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

براي بازي مقابل پاس همدان
    تركيب احتمالي استقلال تهران مشخص شد

خبرگزاري فارس: تركيب احتمالي تيم فوتبال استقلال تهران قبل از بازي مقابل پاس همدان از سوي كادر فني اين تيم مشخص شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به تمرينات تيم استقلال در طول يك هفته گذشته به احتمال زياد استقلال با تركيب زير به مصاف پاس همدان مي رود:
    وحيد طالب‌لو، پيروز قرباني، هادي شكوري، پژمان منتظري، خسرو حيدري، مجتبي جباري، فابيو جانواريو، حسين كاظمي، فرهاد مجيدي(عليزاده) و سياوش اكبرپور.
    Last edited by Majid393; 20-10-2008 at 17:40.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

Edited By Majid393

double post

sorry
    Last edited by Majid393; 20-10-2008 at 17:40.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

از سوي كميته انضباطي
    برهاني پنج ميليون ريال جريمه شد
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران از سوي كميته انضباطي با جريمه مالي مواجه شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، كميته انضباطي فدراسيون فوتبال آرش برهاني را به پرداخت مبلغ پنج ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كرد.
    با بررسي دوباره فيلم مسابقه تيم هاي استقلال و پرسپوليس در دربي 65 مهاجم تيم استقلال تهران به دليل تخلفاتي كه انجام داده بود و قبول اشتباهات خود با اين جريمه مواجه شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

نماينده آبي پوشان از حضور در AFC محروم شد
    تاخير دوباره مسئولان باشگاه استقلال تهران در ارسال مدارك
    خبرگزاري فارس: نماينده باشگاه استقلال تهران به دليل تاخير در ارسال مدارك، از حضور در سمينار ويژه مديران AFC محروم شد.

محمد منصور عظيم زاده، رئيس كميته روابط بين‌الملل فدراسيون فوتبال ايران در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: باتوجه به هماهنگي‌هاي انجام شده از سوي روابط بين‌الملل و مسولان سازمان ليگ برتر فدراسيون فوتبال، مديران باشگاه هاي ايران در سميناري در AFC تحت عنوان General manger كه مخصوص مديران تيم‌هاي ليگ برتري است، شركت مي كنند.

اين سمينار در روز هاي هشتم و نهم آذر ماه سال جاري در كوالالامپور برگزار مي‌شود تا مديران فوتبال از دانش نوين مديريت فوتبال حرفه اي جهان بهره مند شوند.

در اين سمينار مباحثي از جمله بازيكنان، بازاريابي، نقل و انتقال بازيكنان، استراتژي ارتباطات، مديريت و باشگاه‌داري مورد بررسي قرار مي‌گيرد.

وي عنوان كرد: بر اساس نامه‌اي كه روز دهم جولاي از AFC به فدراسيون ارسال شد، عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ موارد را در روز سي‌ام تير ماه به مديران باشگاه‌ها اعلام كرد.

به همين اساس آخرين مهلت ثبت‌نام پانزدهم مرداد بود تا مديران براي شركت در اين سمينار اعلام آمادگي كنند و از سوي فدراسيون فوتبال ابلاغيه AFC به همه باشگاه‌هاي كشور ارسال شد و براي ثبت نام و ارسال مدارك 15 روز مهلت داده شد.

عظيم‌زاده گفت: باشگاه‌هاي پاس همدان، سايپا، راه‌آهن، مقاومت سپاسي، پرسپوليس، سپاهان، پگاه گيلان و فولادخوزستان تا موعد مقرر مدارك را به فدراسيون فوتبال ارسال كردند تا دعوت‌نامه AFC را دريافت كنند؛ اما باشگاه‌هاي استقلال تهران و مس كرمان بعد از زمان مهلت تعيين شده توسط AFC مدارك را به فدراسيون ارسال كردند كه متاسفانه امكان حضور آنها در مالزي فراهم نشد.
    وي افزود: ساير باشگاه ها نيز اعلام آمادگي نكردند تا از مجموع 18 تيم ليگ برتر فقط مديران 8 باشگاه در سيمنار شركت ‌كنند.

عظيم‌زاده گفت: افرادي چون سوزوكي نماينده كنفدراسيون فوتبال آسيا، پائول باربر از باشگاه تاتنهام و چند شخصيت بزرگ فوتبال حرفه‌اي جهان نيز در اين سمينار حضور خواهند داشت تا نكات لازم را براي باشگاهداري آموزش دهند.

وي در معرفي مديران اعزامي به كوالالامپور عنوان كرد: محمدحسن انصاري‌فرد (راه‌آهن)، جعفر جفعري(مقاومت سپاسي)، اسماعيل شاد (داماش گيلان)، كاظم اوليايي (پاس همدان)، حميد سجادي (سايپا)، مسعود رضاييان (فولاد)، محمود خوردبين (پرسپوليس) و محمدرضا ساكت (سپاهان) نمايندگان ايران در اين سمينار هستند.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

استقلال 2 - 1 پاس همدان

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

آقا مجيد گل. دستت درد نكنه.
    مطالب و اخبارت عالي هستن
    خدا قوت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •