تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 947 از 2014 اولاول ... 447847897937943944945946947948949950951957997104714471947 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,461 به 9,470 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

حجت جان خسته نباشی
    ممنون بابت اخبار

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مطمئن نيستم اما...
    كريمى: شايد يك روز به درد تيم ملى خوردم

كلافه است و اينكه هر روز بايد درباره نرفتن اش به تيم ملى توضيح بدهد، او را خسته تر كرده. آنقدر كه شايد همين روزها او كه مى گويند به جاى خون، يخ در رگ هايش جارى است، طاقت اش طاق شود و با يك حرف تلخ به داستان خودش وتيم ملى پايان بدهد. اين بى طاقتى را مى شود در حرف هايش حس كرد و بايد ديد اين داستان تا كى فوتبال ايران را به سايه خواهد برد و آيا بالاخره كريمى به حضور در تيم ملى رضايت مى دهد ... او در اين باره با برنا صحبت كرده...

مثل اينكه تصميم ات براى بازى نكردن در تيم ملى قطعى است
    واقعاً نمى دانم چرا بعد از همه بازى ها در مورد تيم ملى و اينكه برمى گردم يا نه، بايد توضيح بدهم. يك بار براى هميشه اعلام كردم كه به خاطر بعضى شرايط حاضر نيستم دوباره پيراهن ملى را بر تن كنم.
    چه شرايطى
    نمى دانم چرا همه فكر مى كنند نبودن كريمى براى تيم ملى فاجعه است، در حالى كه بازيكنان جوان زيادى در ليگ برتر نشان داده اند كه توانايى بالايى دارند و به خاطر انگيزه بيشترى كه نسبت به من دارند مى توانند مهره هاى تأثيرگذارترى از على كريمى و خيلى هاى ديگر باشند.
    اما با عملكردت در اين چند هفته نشان دادى كه هنوز يكى از بهترين هاى ايران و حتى آسيا هستى.
    با نگاهى كارشناسى به بازى هاى ليگ مى توان بازيكنان زيادى پيدا كرد كه خيلى بهتر و مفيدتر از على كريمى هستند و مى توانند در تيم ملى خودشان را نشان دهند.
    ولى قبول كن كه اختلافت با دايى را نمى توان در اين تصميم ناديده گرفت.
    با على دايى اختلاف نظر دارم، مثل همه كسانى كه به نوعى با هم رابطه دارند اما بازهم تأكيد مى كنم كه به خاطر شناختى كه از توانايى فعلى خودم دارم، نمى خواهم به تيم ملى برگردم.
    مى خواهى بگويى افت كرده اى و آن هم در حالى كه در اين چند هفته همه تحسينت مى كنند.
    بازى كردن برابر تيم هاى ليگ برترى با رقبايى كه براى رسيدن به جام جهانى با تمام پتانسيل به ميدان مى آيند، زمين تا آسمان فرق مى كند. باز هم تأكيد مى كنم كه فقط به دليل حد آمادگى فعلى ام، نمى خواهم تيم ملى را همراهى كنم.
    يعنى واقعاً اين انصراف هيچ ارتباطى به مشكلاتى كه با دايى دارى ندارد
    من نمى دانم در اين چند وقت از كدام اختلاف حرف زده مى شود، من با دايى مشكلى نداشته و ندارم و حتى در اردوى اردبيل هم دعوتش را قبول كردم.
    اما خاطرات جام جهانى هم هنوز فراموش نشده!
    در جام جهانى هم مشكل خاصى نبود البته قبول دارم كه تيم ملى اعزامى به آلمان حرف و حديث هاى زيادى داشت اما همه آن اتفاقات به گذشته مربوط مى شود و نبايد اتفاق هاى فعلى را به آن زمان ربط داد.
    اين حرف ها يعنى ديگر كسى منتظر حضور على كريمى در تيم ملى نباشد!
    من براى هميشه از تيم ملى خداحافظى كرده ام و مثل هر ايرانى براى راهيابى به جام جهانى آرزوى موفقيت مى كنم. اميدوارم على دايى و بازيكنانش روز به روز شرايط بهترى به دست آورند.
    كريم باقرى هم قبلاً براى هميشه از تيم ملى خداحافظى كرده بود.
    كريم در حال حاضر بهترين دوران فوتبالى اش را سپرى مى كند و حالا كه مى تواند نقطه ضعفى از ضعف هاى موجود در تيم ملى را برطرف كند، تصميم گرفته بعد از هشت سال پيراهن ملى را بپوشد و در راه رسيدن به جام جهانى به فوتبال ايران كمك كند.
    امكان دارد تو هم روزى به اين نتيجه برسى كه به درد تيم ملى مى خورى
    هر امكانى وجود دارد، شايد يك روز احساس كردم به درد تيم ملى مى خورم، آن وقت با جان و دل، همه تلاشم را براى موفق شدن انجام مى دهم البته با توجه به بازيكنان جوانى كه در ليگ برتر هستند، گمان نمى كنم آن روز برسد.
    از اين بحث بگذريم... پرسپوليس با چه راهكارى از بحران خارج شد
    اعتقاد چندانى به اين ندارم كه تيم ما در بحران قرار گرفته بود، باخت حتى در دو بازى پى در پى براى هر تيم بزرگ و پرستاره اى ممكن است رخ دهد البته خوشحالم كه با شكست دادن تيم هاى برق و سپاهان، هم اعتماد به نفس لازم را به دست آورديم و هم اينكه هواداران مان را راضى كرديم.
    بازى با سپاهان چطور بود
    اين سخت ترين بازى من در شش هفته اى بود كه در ليگ برتر به ميدان رفته ام، پرسپوليس با اين برد نشان داد كه از هر لحاظ آماده است و اگر در ادامه ليگ با اتفاقى غيرقابل پيش بينى مواجه نشويم مى توانيم به راحتى قهرمان ليگ برتر شويم.
    البته مشكلاتى هم در پرسپوليس ديده مى شود!
    هيچ تيمى را نمى توانيد پيدا كنيد كه مشكلى نداشته باشد، اميدوارم در هفته هاى بعد هماهنگ تر شويم تا بتوانيم با حداقل ضعف به رويارويى با حريفان بپردازيم.
    سپاهان بايد در ليگ قهرمانان آسيا بازى كند، آنها مى توانند براى فوتبال ايران نتيجه خوبى بگيرند
    همانطور كه گفتم آنها سخت ترين حريف ما بودند و از بازيكنان جوان و البته تكنيكى خوبى در تركيب خود بهره مى برند، شك نكنيد كه سپاهان يكى از مدعيان اصلى قهرمانى در ليگ برتر است و مى تواند حرف هاى زيادى براى گفتن داشته باشد.

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

بچه ها من تشكر كرده بودم بابت اخبار
    (طبق معمول)

بعد پستم حذف شده و اينم زيرش
    کل‌کل،اسپم،پست بیهوده و... ممنوع و تکرار آن موجب محرومیت است
    فك كنم مدير محترم فراموش كردن اينجا پست ها شمارش نميشه!
    در ضمن تشكر بابت اخباري كه دوستان قرار ميدن رو تا موقعي كه تو فروم فعاليت ميكنم ادامه ميدم!

يا حق (:
    برای منم دقیقا همین اومد
    چرا ؟
    -------
    بازم بابت اخبار از همه تشکر میکنم

[SIZE="3"]پرسپولیس[/SIZE]

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حجت دمت گرم بابت اخبار !

نمی دونم مکانیزم این کارتون چیه ولی بیائید بقیه طرح هام را هم بگم تا بهتر تقلید کنید .
    مگه غیر از تقلید کاره دیگه ای هم بلدند ؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

بعد پستم حذف شده و اينم زيرش
    کل‌کل،اسپم،پست بیهوده و... ممنوع و تکرار آن موجب محرومیت است
    فك كنم مدير محترم فراموش كردن اينجا پست ها شمارش نميشه!
    در ضمن تشكر بابت اخباري كه دوستان قرار ميدن رو تا موقعي كه تو فروم فعاليت ميكنم ادامه ميدم!
    برای منم اومد ...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام به همه

از توره چه خبر؟بازی بعدی کجا و ساعت چنده!؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

برای منم اومد اونم 6 تا

خلاصه مطلب به اخطار گوش فرا داده و بحث و کل کل نکنید و اسپم نپرانید و بحث نکنید

بقیه مطالب را دیگه نمی نویسم 6 خط نوشته بودم ولی بهتره دیدم پاک کنم خودتون می دونید چرا
    اینم بخاطر اینکه اسپم نباشه->

برگزاري تمرين در حضور مديرعامل

هواداران پرسپوليس خواستار برخورد قاطع با توره شدند

خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز در زمين شماره 2 باشگاه راه آهن و در حضور مديرعامل باشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين از ساعت 35/10 (با 35 دقيقه تاخير) آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن، حركات سرعتي، ارسال پاس هاي كوتاه و بلند، سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه پرداختند.
    در مرحله بعد به دو تيم تقسيم شدند و گروه اول زير نظر قطبي به فوتبال در يك نيمه زمين مشغول شدند و گروه دوم زير نظر پيرواني به حفظ توپ و پرسينگ پرداختند. سپس دو گروه جاي خود را با يكديگر عوض كردند.
    حمله به دفاع پايان بخش تمرين امروز پرسپوليس بود.
    * بازيكنان 30 دقيقه پيش از تمرين در رختكن شنونده اظهارات قطبي بودند.
    *داريوش مصطفوي با حضور در اكباتان، 30 دقيقه پاياني تمرين را از نزديك نظاره كرد. وي در پايان با نفرات تيم نيز گفت و گو كرد.
    * حدود 100 هوادار از نزديك نظاره‌گر تمرين بودند و شديدا اعضاي تيم را تشويق كردند. آنها عليه يك روزنامه ورزشي به دليل موضع مخالف با پرسپوليس نيز شعار دادند.
    * ابراهيم توره، علي كريمي، مسعود زارعي، الونگ الونگ، حميد علي عسگر و محمود خوردبين در محل تمرين حضور نداشتند.
    * آتسو به دليل مصدوميت اختصاصي تمرين كرد.
    * ايوان پتروويچ با لباس شخصي در محل تمرين حاضر شد و پس از كسب اجازه از قطبي اكباتان را ترك كرد.
    * دروازه بانان زير نظر ماركو تمرين كردند و عابدزاده در 40 دقيقه پاياني در زمين حاضر شد.
    * محمد منصوري در جريان تمرين با عليرضا حقيقي به طور لفظي درگير شد كه اين مشكل با عذرخواهي وي پايان يافت.
    * قطبي امروز زوج دي‌كارمو و عليرضا نيكبخت واحدي در خط حمله را مورد امتحان قرار داد.
    * در پايان تمرين هواداران از مدير عامل پرسپوليس خواستند در خصوص غيبت‌هاي غيرموجه توره با قدرت برخورد كند.
    * تمرين ساعت 12 به پايان رسيد.
    * در پايان تمرين اعلام شد پاداش پيروزي مقابل سپاهان فردا پرداخت مي شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازگشت به ميدان پس از 2 ماه

زارعي: از فردا به صورت سبك تمرين مي كنم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:‌ از فردا در محل تمرينات حاضر مي شوم تا نرم دويدن را آغاز كنم.

مسعود زارعي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: خبر دوري چهارماهه‌ام از ميادين كذب است و از شنيدن اين خبر متعجب شدم.
    وي افزود: براي برگزاري تمرينات انفرادي با هماهنگي با پزشكم از فردا در تمرينات پرسپوليس حاضر مي‌شوم تا نرم دويدن را شروع كنم.
    زارعي ادامه داد: همچنين بايد زير نظر يك متخصص به فيزيوتراپي بپردازم. حداقل دو ماه ديگر مي توانم بازي كنم، البته پس از جلسه زرينه با جراحم قطعي‌تر مي‌توان نظر داد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •