بله برای من از ساعت 8-9 شب تا صبح روز بعد سرعت کم میشه و حدود 700 کیلوبیت میشه.
بله برای من از ساعت 8-9 شب تا صبح روز بعد سرعت کم میشه و حدود 700 کیلوبیت میشه.
پس افت سرعت سراسریه و ربطی به شرکت ها نداره
داشتم شاتل رو بررسی میکردم برای انتقال
دوستانی که تخلیه خط انجام دادید؟ برا تخلیه خط پول پرداخت کردین ؟؟ الان پارس ان لاین از من پول میخواد برا تخلیه خط
پول چی ؟؟؟
همون روز اول ثبت نام پول رانژه کردن خط و جمع آوری رو از شما میگیرن ( بعضیا 10 و بعضی شرکت ها 12 میگیرن )
ضمنا
شما اگه چند ماه سرویس رو شارژ نکنید اتوماتیک خط تخلیه میشه ! ( پس گرفتن پول بی معنیه )
به 195 شکایت کنید.
چرا فکر کنم ربط داره چون من از اسیاتک و ایرانسل هم دارم .اونا اینطوری نیستن ولی شاتل از ساعت 8 شب به بعد سرعتش کند میشه البته دانلود رو امتحان نکردم ولی وبگردی که کنده و اسپیدتست هم همیشه زیر 1 مگ نشون میده حتی از سرور داخل .شاتل توی روز هم موقع تست با اینکه سرعت رو کامل میده ولی عقربه مدام بالا پایین میشه و نوسانش کاملا مشهوده.
همینطوره منم موقعی که ثبت نام کردم توی شاتل توی فرم نوشته بود هزینه راه اندازی و جمع اوری سرویس .پس برای تخلیه حق ندارن پول بگیرن .
با سلام به دوستان عزیز
از عزیزان کسی هست که از سرویس 4 مگ و 8 مگ شاتل که اخیرا پیشنهاد داده استفاده کنن و راضی باشن . در حال حاضر از سرویس eco 512 استفاده میکنم و میخوام اگه سرویس های جدید راضی کننده هستن تغییرش بدم
از راهنمایی عزیزان سپاسگزارم
موفق باشید
سرویس شما احتمالا جشنواره هست. در این صورت باید ۵۵۰۰ بابت تخلیه خط پرداخت کنید چون زمان ثبت نام هزینه رانژه و جمع اوری ازتون گرفته نشده.
هزینه رانژه رو خود پارس برای تشویق میده ولی برای جمع اوری پنج هزار تومنی که مخابرات میگیره رو باید پرداخت کنید.
دوستان کسی مشکل نداره از صبح اینترنتم قطع شده فقط میره رو این صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم میگن مشکل از مرکزه صبر کنید درست میشه![]()
درود
برای ما که درسته ! ولی داخل اکانت میری مثلا بسته های فعال رو میزنی، دوباره برمیگرده صفحه لاگین!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)