سلام من با سیم دائمی هم دانلود داشتم ولی برای این که روزه شک دار نگرفته باشم و خیالم راحت باشه با سیم اعتباری این کار رو میکنم شما هم با اعتباری استفاده کنید بهتر هست
سلام من با سیم دائمی هم دانلود داشتم ولی برای این که روزه شک دار نگرفته باشم و خیالم راحت باشه با سیم اعتباری این کار رو میکنم شما هم با اعتباری استفاده کنید بهتر هست
بهترین و به صرفه ترین بسته پر حجم همراه اول کدومه؟ مثلا 3 ماهه یا 1 ساله
لیست کامل بسته ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب کدومش به صرفه تره؟ طبق تجربه...منظورمه
دوستان شنیده شده تو یه سری مناطق از تهران بصورت ازمایشی 4*4 همراه اول mimo شو
منطقه ما هنوز تغیری نکرده
کسی تونسته تست بگیره؟
واقعاً! این همراه اول هم خوب داره تو دیتا پیشرفت می کنه
دوستان فکر کنم منم مشکلی قطع شدن LTE رو موقع دانلود شبانه داشته باشم. همه چی عادی و اوکیه و یهویی نت قطع میشه ولی سیگنال LTE هنوز سر جاشه و تا وقتی airplane mode رو روشن خاموش نکنم نت نداره . خیلی رو اعصابه واقعا. اینجوری باشه نمیشه از تنها مزیت حمار اول نسبت به ایرانسل که همون دانلود شبانس استفاده کرد هی خدا :(
Last edited by Covelet; 20-11-2017 at 17:45.
فعلا من بیشتر از ایرانسل قبولش دارم
خیلیم سریع داره پوششو داره گسترش میده
بستر عالی هم داره
کمتر کاربر دیتا داره ولی سرعتشم عالیه
منم از ایرانسل اومدم سمت همراه اول..خیلی بهتر شده نسبت به قبل مخصوصا فورجی.. سرعتش برام تقریبا روی 1 مگابایت ثابته ولی پینگ خوب و قطعیش خیلی کمهه.. مثلا من با ایرانسل میزارم برای دانلود هی قطع میشه باید هی کانکشن قطع وصل کنم ولی همراه قطعی نداره و ثایت دانلود میکنه
Last edited by matr!x_2008; 20-11-2017 at 18:39.
این قطعی 4g برا من هم هر از گاهی اتفاق می افته و البته بعضی مواقع حتی با قطع کردن دیتا هم درست نمیشه و باید چند دقیقه ای صبر کنی تا درست بشه
ولی موقعی اینطور میشه که با سرعت کامل شروع به دانلود میکنم وگرنه مشکلی پیش نمیاد. چارش اینه که نوع شبکه رو بیاری رو 3g و بعد یکم استفاده دوباره 4g کنی
سرعتم رو 40 مگابیت فیکس شده و سرعت تک کانکشن هم خوبه و میشه راحت از یوتوب 1080 استریم کرد (شبها 4k هم میشه بعضا دید)
خلاصه با لیمیت 8 مگ قبلی که کلی فرق کرده و با این طرح نامحدود پاییزی هم بنظر پیشرفت خوبی داشته
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)