چند تا صفحه پیش ی عکس گذاشتم خود ادمین اینستاگرام هم اون ایمیلو ب یکی از کاربرا داده بود گفته بود ایمیل بده!!!!
چند تا صفحه پیش ی عکس گذاشتم خود ادمین اینستاگرام هم اون ایمیلو ب یکی از کاربرا داده بود گفته بود ایمیل بده!!!!
اون دفه رو احتمالا بهتون آوانس داده
من دو بار با شفت انگیز خواستم بگیرم، نشد
چند هفته پیش چندتا طرح گذاشته بودن، نوشته بود اینا رو بگیرین 25% از حجم بسته هدیه میگیرن، من 2 گیگ گرفتم، ولی چیزی اضافه نکرد![]()
من چندین بار از طریق Ecare مشکلم رو بهشون اعلام کردم و وقتی که تماس گرفتن گفتن درست میشه و بررسی میکنم اما هیچی به هیچی!! در ecare هم اعلام کردن با مشترک تماس گرفته شد و راهنمایی لازم ارایه شد!!
بله من بشخصه فردا منتظرم ببینم تغییری کرده یا نه!!
امروز از ظهر به بعد پینگ ها رفته بالا(روی 700-800) و سرعتها هم اومده پایین در همه isp های قـــم!
احتمال میدم به همین شبکه ملی مربوط باشه....
دراصفهان متاسفانه ایرانسل ضعیف کار کرده و پوشش کمتری نسبت به رایتل و همراه اول داره اما طی 1 ماه گذشته سایت های خیلی زیادی تجهیز شدند و حتی چند جا دیدم سایت جدید نصب شده بود.
فعلا از نظر پوشش شبکه همراه اول پوشش 3G مطلوب تری داره.
دوستان بسته سه ماه پنجاه گیگ حذف شده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این لیست اشکال داره!
اسم بعضی شهر هارو حذف کردن مثلا خوزستان بزن فقط آبادان و اهواز زده
http://irancell.ir/portal/home/?12857/%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B7%D9%82%20%D8%AA%D8%AD%D8%A A%20%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4
Last edited by h4mid007; 05-02-2015 at 21:42.
هستش
*555*5*8*11#
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
منطقه ما تهران هزاردستگاه
فایده نداره تو خونه خبری از LTE نیست
باید بریم بالا پشت بوم . اسپید تست ایرانسل 2 به بعد قرار میدم
![]()
با چه برنامه ای به این صورت سرویس دهندهها را چک میکنید؟
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
ﻣﺸﺘﺮﮐﯿﻦ ﺗﻬﺮﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﮔﻮﺷﯽ 4Gﺩﺍﺭﻧﺪ ﺑﻬﻤﻦﻣﺎﻩ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﻨﺪ
ﺑﺎﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ﺑﻪ ﻏﺮﻓﻪﻫﺎﯼ # ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﺩﺭ # ﻫﺎﯾﭙﺮﺍﺳﺘﺎﺭ ﻭ ﺗﻠﻪﮐﺎﺑﯿﻦ
# ﺗﻮﭼﺎﻝ # ﯾﻮﺳﯿﻢ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)