سلام
دوست من محصولات ریو اکثرا با کیفیت و شبیه به بوی اصلی هستند
برترین ها از نظر بنده
وود مشکی
تق هرمز
دکلت
لالیک مشکی
و ...
سلام
دوست من محصولات ریو اکثرا با کیفیت و شبیه به بوی اصلی هستند
برترین ها از نظر بنده
وود مشکی
تق هرمز
دکلت
لالیک مشکی
و ...
دوستان مردونه برای هدیه تا 100 چی پیشنهاد میدین؟
اگر 50میل هم باشه بهتره
ممنون
منم دو هفته پیش همین رو خریدم
ادکلن خیلی خوبیه
مناسب پاییز هست
بوش عالیه
ماندگاریشم خیلی خوبه
Sent by Xperia TX
بنظر من ادکلن های Benetton توی این رنج قیمتی خوبن
Sent by Xperia TX
در تایید نظر دوستمون من بین عطرهای مردونه بنتون که تست کردم اینو پیشنهاد میکنم(اخرین بار حدود 80 تومن قیمت داشتم)![]()
سلام دوستان
واسه کادو یه عطر مردونه خنک و ملایم و یکمم شیرین .شیک میخوام بوش خاص باشه بوش مثل این عطرای که تو ترمینال میفروشن نباشه
یکمم سخت گیره قیمت تا 200 م مهم نیس زیاد
دوستان اینا رو پیشنهاد دادن لطفا بر حسب اینکه شما خودتون بوشونو استشمام کردین یا تجربه شو دارید جواب بدین :::
البته موندگاریشم بالا باشه و پخش بالا تو هوا
اینا رو دوستان تو پرشین تولز که اکثرشون اسمارت و ریو و اسانس ( که خودشون میگفتنشارابوت فرانسویه اسانساش )دارن پیشنهاد دادن نظر شما دوستان جیه
212 و جوپ نایت و اینکانتو
استیل جنیفر
بلو دشنل و دانهیل و وود و تق هرمس
سی کی اترنیتی ----سی اچ----دانهیل ابی-----ازارو کروم -----هوگو بوس انرژی----دیزل انلی بریو---دیزل فول فورلایف ----بابری لندن ---هپی کلینیک -----دی اندجی لایت بلو---
اگه عطر دیگه ایم مد نظرتون هس بفرمایید ممنونم
Last edited by poyyesh; 07-10-2013 at 23:04. دليل: بلاتالابلالبیبلبیبلبلاتن
اینا ادکلنای خوبیه
من به شخصه Armand Basi IN BLUE رو میپسندم
بوش خیلی خوبه
خنک و شیرینه،موندگاریشم متوسطه.
خیلی خوش بو و شیکه
من اینو پیشنهاد میکنم حتما یه تست کن بعد تصمیم بگیر
Sent by Xperia TX
من همه رو تست نکردم اما چندتایی رو که میدونم
جوپ که نه خوب نیستش بنظرم یعنی من رایحشو نمیپسندم
تغ هرمس و بلو دشنل بالای 200هستند خیلی زیاد! ولی بلو دشنل انتخاب بسیار زیبایی در عطرای خنک هست منتهی اصلا با بودجه شما سازگار نیست
کدوم وود و دانهیل؟
چون 4مدل وود داریم وود سیلور وایند از همه بهتره اما یه مدل داره به رنگ ابی اون جز خنک ها دسته بندی میشه در مجموع بین وودها سیلور وایند انتخاب خوبیه از لحاظ قیمت هم سازگاره براتون
دانهیل هم چندین و چند مدل داره...ولی قیمتی با بودجه شما جوره
سی اچ رو به شخصه خیلی دوست دارم هم رایحه هم قیمت گزینه خوبیه!
ازارو کروم از اون دست عطرایی هست که زیاد میشه پیداش کرد حتی در اسانس ها(البته مشابهش منظورمه)اینو کلا کنار بگذارید بنظرم
هپی کلینیک فوق العادست کمی از بودجه شما بالاتره و موندگاری و پخش بوی جالبی نداره ولی رایحش خوبه
لایت بلو هم گزینه بسیار خوبیه و راضی کننده خواهد بود
از بین اونا که من میشناسم و برخورد داشتم و نه همه!:
بلو دشنل (صرفنظر از قیمت)
سی اچ کارولینا هررا
لایت بلو
ولی شخصا بین همه ی عطرهای مردونه و خنکی که تاالان برخورد داشتم آیس من تری ماگلر رو خیلی دوست دارم (جدیدا کم پیدا میشه و قیمتش رو هم اطلاع دقیق ندارم)
پ.ن: دوستان و اساتید در بحث عطرای خنک همواره از ایسی میاکه بلو یاد میکردند به عنوان عطر خنک و ماندگار و خوشبو! البته بیشتر به رایحه گیاه شباهت دارهو من شخصا نمیپسندم اما خیلی طرفدار داره !اینو هم مدنظر بگیرید بد نیست
![]()
1. تاکنون به دسته ی گل ها توجّه نموده اید. در اغلب دسته گل ها از رنگ سبز برگ ها، رنگ قهوه ای کاغذ زمینه، رنگ مختلف گل ها، رنگ روبان و ... برای ایجاد پیچیدگی و زیبایی بصری استفاده می شود؛
2. رنگ گل ها و روبان معمولاً در تضاد با رنگ زمینه انتخاب می شود که بهتر به چشم بیایند؛
3. معمولاً در یک دسته گل یا از یک نوع خاص گل استفاده می شود و یا در مجموعه ای از گل ها، روی گل خاصّی تأکید می شود و یا یک گل که مقداری بزرگ تر و زیباتر است بعنوان گل سرسبد انتخاب می شود.
در عطّاری نیز شباهت هایی وجود دارد:
1. در عطّاری نیز برای ایجاد پیچیدگی و زیبایی رایحه، نوت های مختلفی در یک عطر استفاده می شود مثل نوت سبز، چوب، گل و میوه؛
2. در طرّاحی یک عطر، معمولاً از رایحه های متضاد استفاده به گونه ای که یکی از رایحه ها بعنوان پس زمینه انتخاب می شود و رایحه متضاد در تضاد با رایحه ی پس-زمینه. معمولاً رایحه ای که بوی غیر قابل تحمّلی دارد بعنوان رایحه متضاد انتخاب می شود؛
3. برخی از عطرها تک-گل بوده و در برخی دیگر رایحه ی دسته ای از گل ها انتخاب امّا روی نوت خاصّی تأکید می شود که این نوت خاص را تِمِ عطر می نامیم. به گونه ای که می توان گفت تِمِ عطر مانند گل سرسبد دسته ی گل است.
Last edited by sharif.1.attar; 10-10-2013 at 07:55.
باعث افتخار ما ایرانی هاست که عطّار بسیار معروفی بنام حمید مرآتی کاشانی داریم.
ایشان در استخدام شرکت بسیار معروف فرمِنیخ سوئیسی بوده و در کشور امارات، شهر دبی kdc، برای این شرکت فعّالیّت می نموده است.این عطّار مشهور، دو عطر بسیار معروف، بنام های هالووین بلو دراپ و پگاسوس را یکی برای خانه ی عطّاری دِل پوزو و دیگری را برای خانه ی عطّاری مارلی طرّاحی نموده است.
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)