اگر یک هفته هست اینطوری شده به نظر مشکل از نویز نیست و از شرکته و باید صبر کرد تا درست بشه چون راه دیگه ای نداری
در مورد مودم هم دوستان که این مدل رو دارند باید راهنمایی کنند تو کدوم قسمت هست چون من خودم ASUS دارم
اگر یک هفته هست اینطوری شده به نظر مشکل از نویز نیست و از شرکته و باید صبر کرد تا درست بشه چون راه دیگه ای نداری
در مورد مودم هم دوستان که این مدل رو دارند باید راهنمایی کنند تو کدوم قسمت هست چون من خودم ASUS دارم
دوستان چراغ لینک ثابت باشه یعنی adsl وصله دیگه آره؟
خیلی عجیبه بخش فروش وصل نشده هنوز نتت
یوزر پسورد نمیده
ماله من از ساعت 6 تا همین الان قط بود![]()
سلام
سابقا یکی از دوستان از شرکت پارس آنلاین قصد گرفتن اشتراک رو داشت مودمش هم کانفیگ شد منتها بنا به دلایل مخابراتی نتونست استفاده کنه یعنی کلا خط تلفن مشکل داشت و موفق به راه اندازی ای دی اس ال نشد میخواستم بدونم که اگر من مودم وایرلسش رو بیارم میتونم بدون کانفیگ مجدد ازش استفاده کنم یا خیر با توجه به اینکه منم از شرکت پارس آنلاین اشتراک میگیرم و مودم خودم هم معمولیه و وایرلس نیست اگرم نیاز به کانفیگ مجدد داره خودم میتونم کانفیگش کنم یا باید ببرم خود شرکت واسم کانفیگش کنن؟
امروز بعد از یک هفته سرعت افتضاح دوباره سرعت به حالت قبلی برگشت . نمیدونم شب چطور میشه ؟
به نظرتون علت این کمی سرعت چی میتونه باشه ؟ دیگه بقیه تاپیک رو نخوندم.
![]()
اشتراکم رو تمدید کردم 1 گیگ هدیه سر جاش بود اما نصف هدیه رو الکی مصرف کردم گفتم شاید حساب و کتاب نداشته باشه
پس با این تفاسیر 1 گیگ من هم که میشه گفت اضافه میاد سر جاش میمونه و برای دوره بعد میشه ازش استفاده کرد
کلا هر حجم اضافه وارد اکانت بشه به دوره ی بعدی انتقال پیدا میکنه حالا میخاد هدیه باشه یا خریده باشین.
سلام خدمت دوستان خوبم....چند عدد سوال از دوستان کرجی داشتم...1:کلا سرویس دهی پارس آنلین تو کرج چطوریه؟؟؟مخصوصا مرکز مخابراتی شهید صدوقی(650)....2:سرعت دانلود در سرویس 512 در روز و سرویس شبانه چطوریاست؟؟؟3:پینگ پارس آنلاین چجوریاست واسه بازی آنلاین؟؟؟
و در کل شرکت خوبی هست؟؟؟اگه نیس چه شرکتی تو کرج سرویس دهی خوبی داره.....
ممنون میشم پاسخ بدید...منتظرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)