تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 946 از 1298 اولاول ... 4468468969369429439449459469479489499509569961046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,451 به 9,460 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

جداً متأسفم براتون یا این لجبازی بیهوده ، وقتی حرفی میزنم بر اساس واقعیات است نه مثل شما بر اساس لجبازی
    شما که به قول خودت کارمند مخابرات نیستی پس ما حرفتو قبول نداریم و نمیدونم یه شخصی مه کارمند مخابرات نیست چجوری با این قاطعیت حرف میزنه !!!
    منم برای شما متاسفم که ابنجوری سنگ مخابراتو به سینه میزنی در حالی که هیچ کاره اید توش (طبق گفته خودتون)!!!!

هم جناب توسلی اشتباه کردند و هم جنابعالی ولی حاضر نیستید قبول کنید
    آقای توسلی کارمند مخابراته و فک کنم ایشون بهتر از شما بدونه این روتر مال کجا هست

اگر حرف شما درست بود باید مشترکین شهر اصفهان هم از این روتر رد میشدند که نمی شوند ، پس حرف شما اشتباه است و بحث تمام است
    آفا سینا اگه میشه شما که ساکنه فولاد شهری یه tracert یا pathping از چندتا سرور خارج از استان بذارید ببینیم این روتر 202. در مسیر شما هم قرار داره یا نه
    دوستان دیگه ای هم که ساکن شهرستان های دیگه استان هستند خواهشا بیان تست tracert و pathping را برا چندتا سرور خارج از استان بذارند تا ببینیم نتیجه چی میگه !!!!

2. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کسی این مشکل رو نداره:
    اقا امروز گوگل و یاهو خطای HTTPS میدن برا کس دیگه هم اینطوری هست؟
    با HTTP برم مشکلی به وجود میاد؟
    الان میخوام برم میل مشکل دارم!
    البته تست کردم مشکل فقط توی کروم و IE بود ولی فایر فاکس مشکل نداشت!!
    توی محل کارم اینجوری شده کار خاصی هم انجام ندادم 5 شنبه اخر وقت که میرفتم همه چیز اوکی بود الان امروز اول وقت اینجوری شده

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آفا سینا اگه میشه شما که ساکنه فولاد شهری یه tracert یا pathping از چندتا سرور خارج از استان بذارید ببینیم این روتر 202. در مسیر شما هم قرار داره یا نه
    دوستان دیگه ای هم که ساکن شهرستان های دیگه استان هستند خواهشا بیان تست tracert و pathping را برا چندتا سرور خارج از استان بذارند تا ببینیم نتیجه چی میگه !!!!
    من کاشان هستم ادرس یا ای پی بدید تست بزارم

5. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

من کاشان هستم ادرس یا ای پی بدید تست بزارم
    شما دستور pathping رو بزنید و چون کامل شدن این دستور یه 4 5 دقیقه زمان میبره از همون قسمت اولش که روترهای موجود در مسیر رو مشخص میکنه عکس بگیرید و اینجا بذارید. ممنون

pathping aparat.com -n
    pathping google.com -n
    pathping 10.201.59.36 -n

خیلی ممنون

7. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

سلام
    خدمت شما
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    Last edited by *سینا*; 17-01-2015 at 13:47.

9. 3 کاربر از *سینا* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

سینا جان خیلی خیلی ممنون X

آقای اصفهان وب تست دوستمون سینا رو نگاه کن !!!!!
    ساکن فولادشهرن و مسیرشون به سرور آپارات از 10.143.255.202 که شما میگید مال شهرستانه اصفهانه رد شده !!!!!!!

اگر حرف شما درست بود باید مشترکین شهر اصفهان هم از این روتر رد میشدند که نمی شوند ، پس حرف شما اشتباه است و بحث تمام است
    اینطور که از این قسمت حرف شما معلومه شما انگار میگی این روتر مخصوصه سپاهانشهره که دیگه واقعا خنده داره !!!!
    Last edited by hossein_0907; 17-01-2015 at 14:04.

11. 3 کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ساکن فولادشهرن و مسیرشون به سرور آپارات از 10.143.255.202 که شما میگید مال شهرستانه اصفهانه رد شده !!!!!!!

اینطور که از این قسمت حرف شما معلومه شما انگار میگی این روتر مخصوصه سپاهانشهره که دیگه واقعا خنده داره !!!!
    داداش من کاری ندارم اقای اصفهان وب کلا منطقی کار نمیکنه همش مگیه مشکل از شماست مخابرات هم بهترین isp جهانه که هیچ مشکل نداره در حالی که کاملا مشکل از مخابرات هست و دقیقا همون روتز مشکل داره در حالی که حتی اقای توسلی هم تایید کردن.الان میاد میگه اون روتر مال کوچه شماست.من که شک ندارم مدیر بازاریابی مخابراته

13. 3 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اینکه فردی معلوم الحالی مثل شما که هر روز بدنبال فروختن سرویس وایرلس در این تاپیک است بخواهد بنده را از نظر اخلاقی چکاپ کند هم مضحک است و هم تهوع آور

این هم که شما دوست دارید سرویس مخابرات را تخریب کنید تا سرویس وایرلس بجایش بفروشید اظهر من الشمس است پس وقتم را برای صحبتهای مضحک شما تلف نمیکنم

در کل معتقدم انسانهایی که بجای حل کردن مشکلشان فقط غرغر می کنند و فحاشی می کنند انسانهای ضعیفی هستند حتی اگر اعضا خانواده ام باشند
    انسان اگر مشکلی دارد باید تلاش بکند و مشکلش را حل بکند ؛ خودم هم در حال حاضر جایی هستم که فقط و فقط سرعت اینترنتش آرزوی شماست

شما لطف برو تاپیک مربوطه 24ساعته اسپید تست قراره بده کسی هم کاری به شما نداره...شما کلا ثبات اخلاقی نداری اینقدر عصبی هستی که با 90درصد بچه های این تاپیک مشکل داری شما از اون دسته ادم هایی هستی که میگه 100کوچکتر از 1 هست ... کسی هم از شما درخواست نکرده بیای اینجا و غرغرهای افراد را بخوانی سازنده نیستی حداقل فنگ ننداز و شبانه روز به فکر تخریب جو تاپیک و کاربرها نباش... اگر منطقی بودی و یک کاربر با فرهنگ شک نکن تمام این بچه ها نظرت را تایید میکردند و میگفتم شما درست میگی نه برعکس...بجای اینکه شبانه روز انگشتت را بگیری سمت دیگران ببین خودت کجا هستی...
    اینکه شما تشریف می آورید و به من توهین می کند و می گویید "کسی به شما گفته اینجا تست سرعت بذار؟" نشانه مشکل شما با آزادی بیان است ، امیدوارم یکروز با کلاشینکف سراغم نیایی که چون توی تاپیک مخابرات اصفهان نظرت با من فرق میکرد باید بکشمت ، چون افرادی با تفکر شما فکر می کنند فقط و فقط هم عقیده ها با آنها حق زندگی و صحبت دارند

بنده به حرف شما و امثال شما اینجا نیامده ام که به حرف شما و امثال شما از اینجا بروم ، در خدمت شما هم هستم

خیلی قبلتر از شما و امثال شما در این تاپیک می نوشتم و انشاءالله خواهم نوشت ، شما هم اگر فکر می کنید نوشته های من ایرادی دارد می توانید به مدیریت گزارش کنید

برای خیلی از افراد این فروم هم راهنمایی کردم که اگر اجرا کرده باشند مشکلشان حل شده است الزامی هم ندارم که اینکار را بکنم چون کارمند مخابرات نیستم

اقا کسی به شما گفته اینجا تست سرعت بذار؟؟؟
    این تایپیک برا این هست که بچه ها سوالات و مشکلاتشون رو بگن و اگه کسی تونست حل کنه
    خدا رو شکر شما که مشکلی نداری
    تا حالا هم ندیدم مشکل کسی رو حل کنی هر کسی مشکلی گفت سریع اسپید تست میزارید میگید همه چیز عالی هست خوب همه چیز عالی هست دیگه گفتن نداره خوش به حالت که همه چیزت عالی هست!!!
    یعنی الان پسن قبلی من که جواب دادی من چی گفته بودم که اسپید تست گذاشتی؟عشق گذاشتن تست سرعت داری؟
    یعنی خدایش شدی اسپم این تایپیک هر موقع تایپیک یه چند صفحه یه دفعه میره جلو ادم میاد صفحات رو میخونه میبینه شما داری روی اعصاب یکی از کاربرا راه رفتی
    جون هر کی دوست داری این تایپیک رو بیخیال شو

شما گویا مشکل پکت لاستت حل شده!!
    اما اینکه می فرمایید من گفتم این روتر "10.143.255.202" مال شهرستان اصفهانه!!! من کجا چنین حرفی زدم؟؟ شما خوبی؟؟ عکسی که من گذاشتم را اصلاً دیدید؟
    یکی از روترهای شهر اصفهان 10.143.255.206 است ، این روتری هم که شما بهش گیر دادی و با لجبازی کودکانه میخواهی اثبات کنید کل ترافیک استان(!!!!) ازش رد می شود فقط و فقط یک روتر مخابرات شهرستان است و نه شهر اصفهان
    اگر هم شهامتش را دارید لطفاً تماس بگیرید با دیتای اصفهان و بپرسید این روتر 10.143.255.202 مال کجاست ، بعد شهامتش را داشته باش و جواب را اینجا بگو
    باز هم اگر روی این قضیه اصرار بکنید فقط و فقط برخورد کودکانه را با موضوع نشان می دهید ، اینکه شما چی درباره این 10.143.255.202 فکر می کنید نه جایش را در واقعیت عوض می کند و نه وظیفه ای که در شبکه دارد

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

شما گویا مشکل پکت لاستت حل شده!!
    اما اینکه می فرمایید من گفتم این روتر "10.143.255.202" مال شهرستان اصفهانه!!! من کجا چنین حرفی زدم؟؟ شما خوبی؟؟ عکسی که من گذاشتم را اصلاً دیدید؟
    یکی از روترهای شهر اصفهان 10.143.255.206 است ، این روتری هم که شما بهش گیر دادی و با لجبازی کودکانه میخواهی اثبات کنید کل ترافیک استان(!!!!) ازش رد می شود فقط و فقط یک روتر مخابرات شهرستان است و نه شهر اصفهان
    اگر هم شهامتش را دارید لطفاً تماس بگیرید با دیتای اصفهان و بپرسید این روتر 10.143.255.202 مال کجاست ، بعد شهامتش را داشته باش و جواب را اینجا بگو
    باز هم اگر روی این قضیه اصرار بکنید فقط و فقط برخورد کودکانه را با موضوع نشان می دهید ، اینکه شما چی درباره این 10.143.255.202 فکر می کنید نه جایش را در واقعیت عوض می کند و نه وظیفه ای که در شبکه دارد

مشکل پکت لاسه من به خودم مربوطه و به مخابرات نه به تو که هیچ کاره ای و هیچ کاری بلد نیستی جز طرفداری از مخابرات و اگه واقعا تو مخابرات هستی که دیگه بدتر چون هیچ گامی برای حل این مشکل برنداشته ای !!!!

شما اول بگو منظورت از شهرستان چیه ؟؟؟ اگه منظورت اصفهان نیست پس سپاهانشهره منظورت ؟؟؟!!!!
    اگه منظورت سپاهانشهره پس تستای آقا سینا که ساکن فولاد شهره و از این روتر رد شده چی میگه ؟؟؟؟؟؟

اگه من با لجبازی کودکانه میخوام ثابت کنم این روتر مربوط به استانه شما با لجبازیه احمقانه و کاملا احمقانه میخوای بگی این روتر ماله سپاهانشهره و مخابرات اصفهان مشکلی نداره

اصرار من برای اینکه بگم این روتر مال استانه نه سپاهانشهر اینه که مشکل پکت لاس مربوط به لینک بین این روتر و روتر بعدیش میشه و اول باید مکان این روتر مشخص بشه که کجاس که شما میخوای بگی این روتر ماله سپاهانشهره و در نتیجه فقط مشکل از سپاهانشهره نه کل شهر یا استان اصفهان

همین الانم تست پکت لاس رو دوباره میذارم فقط و فقط برای آگهی بقیه کاربران

15 درصد از پکت لاس مربوط به لینک بین این روتر و روتر بعدیش میشه !!!!!

16. 2 کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

ودم هم در حال حاضر جایی هستم که فقط و فقط سرعت اینترنتش آرزوی شماست
    این تیکه حرفت خیلی جالبه و من یاد بچه 5 6 ساله ها میندازه

منم یه ماشین کنترلی دارم انقد خوبه =))))))

18. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •