سلام
ستی که خود نمایندگی پایونیر در نظر گرفته خیلی خوبه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ستی که خود نمایندگی پایونیر در نظر گرفته خیلی خوبه.
احتمال داره شما توی تنظیمات گزینه ای دستکاری کردی مثلا حالت شب فعال کرده باشی.اگر نمیدونی مشکل از کجاست احتمالا با ریست کردن دستگاه مشکلت حل بشه.
سیستم من دوتا بلندگوی ایستاده داره که یکیش کنار دیواره. موقع گوش دادن به موسیقی صدای بلندگویی که کنار دیواره بلندتر از اون یکیه. آیا مشکل از بلندگوهه یا بودن کنار دیوار؟
ممنون از جوابت رایان جان این ست نسبت به جامو 426 و428 چطوره؟در ضمن جامو 428 احتیاج به ساب جدا داره یا باسش کافیه؟
ست ارزنده ایه.جامو صدای اروپایی داره و پایونیر صدای ژاپنی.برای افکت پایونیر پیشنهاد میدم و برای موزیک جامو.ببین اولویت با کدومش هست برات.
هر سیستم سینمایی نیاز به ساب جداگانه داره.
بخاطر بودن کنار دیواره.
سلام. من بالاخره یک فوکال سیب سفارش دادم و قراره فردا به دستم برسه. قیمت فوکال برد و فوکال سیب یکسان بود و فروشنده گفت فوکال سیب حجم صدای بیشتری داره. جامو 426 رو هم تست کردم. همراه این فوکال سیب یه آمپلی فایر هم سفارش دادم که البته هنوز وقت دارم تماس بگیرم و مدل درخواستی رو تغییر بدم. لطفا دوستان نظرشونو بگن: کدام امپ بهتره:
اینم لینک مقایسه ی ساید بای ساید هرسه شون:
Last edited by saeid_61u; 01-10-2014 at 04:07.
Last edited by saeid_61u; 30-09-2014 at 21:28.
سلام رایان جان بین امپ یاماها 477 و دنون x1000 کدوم برای موزیک بهتره؟احتمالا میخوام یا با جامو 606 ست کنم یا اندرو جونز پایونیر.راستی 923 پایونیر نسبت به اون دو تا چطوره؟اگه نخوام سابووفر بگیرم, میتونم از دو خروجی سابووفر امپ 923 به ووفرای 606 به صورت مجزا وصل کنم؟
کیفیت سابووفرو بهم میده تقریبا؟
راستی در مورد اسپیکرهای Canton هم ازش تعریف میکنن و میگن نسبت به قیمتش صدای بسیار خوبی داره. اینجا که متاسفانه چیزی در موردش گفته نشد و بیشتر مانور روی مارکهایی مثل جامو بود. یا لااقل اینطور بگیم که توی صفحاتی که من خوندم چیزی از کنتون نشنیدم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)