سلام
شهریه هر ترم دانشگاه ازاد مقطع کارشناسی ارشد تو رشته های زیر تو واحد هایی مثل تهران غرب و مرکز و پرند چقد آب میخوره ؟
1- مدیریت اجرایی
2-نرم افزار کامپیوتر
....
با تشکر
سلام
شهریه هر ترم دانشگاه ازاد مقطع کارشناسی ارشد تو رشته های زیر تو واحد هایی مثل تهران غرب و مرکز و پرند چقد آب میخوره ؟
1- مدیریت اجرایی
2-نرم افزار کامپیوتر
....
با تشکر
سلام
دوستان چندتا سوال در ارتباط با ارشد دارم.هرساله آزمون ارشد کی برگزار میشه؟برای رشته ی حسابداری هر ترم چقدر میشه تقریبا؟کلا چند واحده و هر ترم چند واحد میدن؟و دست آخر قبولی توی ارشد آزاد مثل کارشناسی آسونه یا گزینش سختر میشه؟و اگر سخت تر میشه هر درس رو باید چند درصد زد تا قبول شد؟میشه توی همین دانشگاهی که کارشناسی میخونم ارشد ادامه بدم؟
ممنون
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hp722; 01-01-2016 at 14:26.
[QUOTE=hp722;8765542]سلام
دوستان چندتا سوال در ارتباط با ارشد دارم.هرساله آزمون ارشد کی برگزار میشه؟برای رشته ی حسابداری هر ترم چقدر میشه تقریبا؟کلا چند واحده و هر ترم چند واحد میدن؟و دست آخر قبولی توی ارشد آزاد مثل کارشناسی آسونه یا گزینش سختر میشه؟و اگر سخت تر میشه هر درس رو باید چند درصد زد تا قبول شد؟میشه توی همین دانشگاهی که کارشناسی میخونم ارشد ادامه بدم؟
ممنون
سلام
تا سال قبل ازمون ارشد دولتی در بهمن ماه و ازاد در اردیبهشت ماه برگذار میشد ولی از امسال دولتی و غیرانتفاهی و پیام نور در اردیبهشت برگذار میشه.
من دارم میخونم برای ارشد ولی چیزی که شنیدم انگار هر ترم 12 واحد باید باشه چون طول دوره 2 سال هست.
ه 33
برای قبولی ازاد اسان و سخت بودنش بستگی به واحد دانشگاهی داره و رتبه هایی که میگیرن.
اینکه که هر درس و چقد بزنیم تا قبول شیم اتفاقا سوال خودمم هست البته من امسال ازاد ثبت نام نکردم.(البته در ماده 33 دفترچه ازاد در مورد محسابه نمره خام و درصد هر درس توضیح داده)
واحد خودتون اگه ارشد پذیرش کنه میشه مجدد همون جارو انتخاب کنید چرا نشه خب!
این قیمت برای سال 93 هست و نمیدونم چقد افزایش داشته یا نه ولی برای فهمیدن حدود شهریه خوبه :
الف: شهریه ثابت هر نیمسال تحصیلی (به ریال)
کلیه رشته های علوم انسانی ۱۰۱۰۴۷۱۰
کلیه رشته های غیر از علوم انسانی ۱۱۰۵۱۸۰۰
شهریه متغیر هر واحد درسی
ب: شهریه متغیر هر واحد درسی (به ریال)
دروس نظری ۷۱۲۲۵۰
دروس عملی ۹۶۲۹۵۰
شهریه هر واحد درسی پایان نامه
ج: شهریه هر واحد درسی پایان نامه ۳۴۶۹۳۵۰ ریال میباشد.
این چارت درسی رشتتون هست شهریه ها حتما عوض شده ولی تعداد واحد ها و درس ها نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام تاریخ ثبت نام رشته های کارشناسی ناپیوسته کی اعلام میشه؟
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام
هرساله در اواخر ثبتنام ارشد اعلام میشد ولی امسال خبر رسمی هنوز نیمده ،از اونجایی که کلاس های بدون کنکور از اواخر دی ماه شروع میشه باید تا هفته دیگه اعلام کنن.
خبرش بیاد اطلاع رسانی میکنم
موفق باشین
سلام
بنده در حال حاضر کاردانی (از دانشگاه آزاد) هستم و میخاستم ادامه بدم
شهریه هر ترم کارشناسی کامپیوتر آزاد حدودا چقدر هست ؟
و این که میتونم در دانشگاه پیام نور یا علمی کاربردی هم ادامه بدم و کارشناسی بگیرم ؟
شهریه کارشناسی کامپیوتر بالای 1200 میشه.
شما از دانشگاه غیرانتفایی گرفته تا دانشگاه شریف از هرکدوم پذیرفته بشی میتونی ادامه تحصیل بدی و هیچ محدودیتی وجود نداره ولی خب کاردانی رو از آزاد گرفتی دیگه کارشناسی رو سعی کن یا همون آزاد باشی یا بری سراسری نه اینکه بری سمت علمی کاربردی !
ینی شهریه ثابت و متغیر ترمی میشه حدود 1200 ؟ کلا ؟
بعد من نمیتونم روز دانشگاه برم، شبانه هم هست و مشکلی نداره درسته؟ (آزاد)
کل شهریه دانشگاه پیام نور یا علمی کاربردی رشته کامپیوتر کاردانی به کارشناسی حدودا چقدر هست ؟
شروع ثبتنام دوره های بدون کنکور کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد
کسی از تاریخ اعلام نتایج جابجایی ارشد آزاد اطلاع نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)