تو زبان فارسی 3 توی یکی از این بیاموزیم ها گفته اینو.
تو زبان فارسی قبلنم ترتیب اجزای جمله رعایت میشد.اینکه فاعل باشه مفعول باشه و ... اما خب بعضی ها اومدن بنا به سلیقه اجزای جمله رو جا به جا کردن.به این جابه جای میگن شیوه ی بلاغی.
تو زبان فارسی 3 توی یکی از این بیاموزیم ها گفته اینو.
تو زبان فارسی قبلنم ترتیب اجزای جمله رعایت میشد.اینکه فاعل باشه مفعول باشه و ... اما خب بعضی ها اومدن بنا به سلیقه اجزای جمله رو جا به جا کردن.به این جابه جای میگن شیوه ی بلاغی.
نگاه کن تو گروه زبان فقط میتوانی مترجمی و ادبیات و دبیری را برداری . حالا ممکنه انگلیسی نباشه و ژاپنی را انتخاب کنی یا اسپانیایی و...
با سال 88 حدود 400 تا 500 میاری انشاا... که امسال سخت تر بوده و رتبه ت بهتر می شه![]()
فکر نکنم . امسال راحتتر بود و رتبه اش بدتر میشه!
ولی آخه هر ابتکاری الزامن بهترین ابتکار نیست.اینکه تو زبان یه تیپ سوال هست دلیل نمیشه تو ادبیات هم بخوان اجراش کنن که.
اینکه سوالای قرابت جوندار بدن خیلی بهتر از اینه که بخوان اینطور ابتکار به خرج بدن.مثلن تو تست ادبیات ریاضی امسال اونی که توش اضافه ی تشبیهی میخواست با اینکه جدید بود ولی افتضاح بود اگه کسی توضیحات معلمشو حفظ کرده بود میفهمید بنات نبات و چی و چی و چی همه اضافه ی تشبیهی اند بی اونکه اصلن بدونه اضافهی تشبیهی واقعن چیه.
ادبیات باید اول درست یاد داده بشه،درست کار بشه بعد اینطور آزمون گرفته بشه.اگه خوب کار بشه خوب هم نتیجه میده.
مثلن همون تارک که تو لغتا بود. واقعن بی انصافی بود.شاید یکی مثل من که تذکره رو خونده،که تو مقالات شمس اینو دیده بتونه بفهمه اما یه دانش آموز که فقط کتاب درسی رو دیده چی؟
[QUOTE][/QUOتو زبان فارسی 3 توی یکی از این بیاموزیم ها گفته اینو.
تو زبان فارسی قبلنم ترتیب اجزای جمله رعایت میشد.اینکه فاعل باشه مفعول باشه و ... اما خب بعضی ها اومدن بنا به سلیقه اجزای جمله رو جا به جا کردن.به این جابه جای میگن شیوه ی بلاغی.TE]
ممنون . من از زبان فارسی متنفرم . فقط یه قسمتائی که میدونستم سوال میاد هر سال خوندم .
من خودم ادبیات انگلیسی رو خیلی دوست دارم ، اگه پایه ای میام![]()
من اون اول سال این سوالو داشتم تست حل میکردم دیدم از بس بی ربط بود سرتیتره به آیه داشتم شاخ در میاوردم برا همین یادم بود و درست زدم کلا سولای دین و زندگی رو جوری میدن که نباید به عقل و منطقت اعتماد کنی![]()
می گن زمستون می گذره اما...امید خان ، بالاخره یه روز کارنامه ها میاد یه روز نتایج نهایی میاد بالاخره هر کی می ره دنبال زندگی خودش 10 سال بعد مطمئننا همه مون به این روزا می خندیم بله می خندیم به این روزامون به این استرس کشیدانامون ولی مهم اینه که ما یادمون می مونه تو یه همچین روزایی کی بود که به ما روحیه می داد و کمک مون می کرد که کمتر احساس نارحتی کنیم و در عوض کی بود که....چرا دلت می خواد تو قلب یه نفر، یه کسی که شاید الان تو هر ثانیه هزار بار می میره زنده می شه خاطره ی بدی از خودت به جا بذاری سعی کن با بچه های این فروم مهربون باشی اگه نمی تونی روحیه بدی لااقل تضعیف روحیه نکن اصلا تو اسمت امیده باید اینجا بیشتر از همه به بچه ها امید بدی
Last edited by farzaneh*f; 02-07-2010 at 23:01.
آره دیگه منفی شد
آخه از تکنیک ده بیست سی چل استفاده کردم!
خودم یه ذره فکر میکردم شاید 10-15 میتونستم بزنم ولی حسش نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)