این 2010 چرا این جوریه؟! من ترکیب تیمم رو که ذخیره میکنم بعد که دوباره میخام کپی کنم فقط چیدمان بازیکنان اجرا میشه و دوباره باید دست به تعویض بزنم!
خیلی برام وقت گیره! کسی نمیتونه کمک کنه؟
این 2010 چرا این جوریه؟! من ترکیب تیمم رو که ذخیره میکنم بعد که دوباره میخام کپی کنم فقط چیدمان بازیکنان اجرا میشه و دوباره باید دست به تعویض بزنم!
خیلی برام وقت گیره! کسی نمیتونه کمک کنه؟
من تا حالا این کار رو امتحان نکردم ولی دلیلش شاید این باشه که اون ترکیبی که سیو کردین بازیکنان کمی متفاوت از بازیکنان فعلی شما باشند که البته می تونه دلیلش این نباشه و یکی از مشکلات بازی باشه.من به شما پیشنهاد می کنم شما از بخش Assisted Settings گزینه Lineup رو انتخاب کن و در این گزینه شماره 2 رو فعال کن که در این صورت خود کامپیوتر به طور اتوماتیک بهترین ترکیب رو می چینه که بیشتر وقت ها ترکیب خوبی است.
بدترين چيز تو بازي فوتبال همين بدست اوردن قلقه واين راندوم بودن ضربات ايستگاهي به نظرم يه ويژگي خيلي خوبيه كه به بازي اضافه شده. معني نداره چپو راست توپا برن تو گل وبازي تكراري بشه
فراموش نكنيم در بازي فوتبال قلق = باگ بزرگ
سلام خدمت دوستان گرامی
این 2010 واسه چی پنالتی هاش این جوریه ؟
مگه زدن اینم قلق داره ؟
اگه Patch 1.03 Konami رو نصب كني مشكلت حل ميشه،از اينجا ميتوني دانلود كني
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كرك 1.03 رو هم از اينجا ميتوني بگيري به اسم Pro Evolution Soccer 2010 v1.03 [US] No-DVD/Fixed EXE
بچه ها هنوز پچ درست حسابی و کاملی نیومده؟
این گیمینگ اکسس هم که هیچی درست حسابی نداده بیرون
ضربات ایستگاهی هم یا از بالای دروازه میره بیرون یا به دفاع برخورد می کنه( رونالدو)در مورد ضربه کاشته ها قلق خاصی داره و من بهت پیشنهاد می کنم تمرین برو و آن قدر امتحان کن تا استاد بشی.مخالفم تا ابد هم تمرین ضربه آزاد زنی بکنی با این PES 2010 نمی تونی استاد بشی چون کاملا شوت ها و ضربات Random هستند شما برای اینکه به حرف من برسی می تونی توپ رو درست وسط زمین قرار بدی شوت رو تا ته پر کن دفعات مختلف توپ به مسیر های خاصی می ره ممکن زود فرود بیاد و ممکنه دروازبان بگیره یک بار هم برام پیش اومده که از بالای دروازه بیرون رفته ساده بگم ضربه آزاد قلق خاصی نداره قلق خاص رو PES 2009 داشت نه PES 2010البته من با ضربه کاشته ها تا حدودی موافق هستم.من توی شماره های قبلی استاد ضربه کاشته بودم ولی توی این شماره خیلی خوب نمی زنم ولی جالب هست که خود کامپیوتر با حتی بازیکنان معمولی هم ضربه کاشته های عالی میزنه. در مورد ضربه کاشته من یک پیشنهاد دارم.به جای اینکه شما یه راست ضربه کاشته بزنید که شانس خیلی کم هست می تونید ضربه کاشته دو نفری بزنید یعنی یه نفر پاس بده و نفر بعد با آخرین قدرت بزنه.البته اون کسی شوت میزنه باید قدرت شوتش بالا باشه.من با لمپارد بیشتر ضربه کاشته هام گل میشه.این هم فیلم آموزش زدن ضربه ی آزاد که از فواصل و زاویه های مختلف آموزش داده میشه.بدترين چيز تو بازي فوتبال همين بدست اوردن قلقه واين راندوم بودن ضربات ايستگاهي به نظرم يه ويژگي خيلي خوبيه كه به بازي اضافه شده. معني نداره چپو راست توپا برن تو گل وبازي تكراري بشه
فراموش نكنيم در بازي فوتبال قلق = باگ بزرگ
Last edited by fouladiali; 17-01-2010 at 19:40.
پچ های مهم و معروف این نسخه بازی تقریبا اینا هستن البته پچ SM رو هم باید اضافه کنیم که بر مبنای فوتبال ایتالیا طراحی شده .
شما باید بر حسب نیازت یک پچو انتخاب کنی ( بیشتر مستر لیگ مد نظره ) :
پچ کوکا کولا برای فوتبال انگلیس طراحی شده ( لیگ دسته یک انگلیس به همین نام معروفه )
پچ PESEDIT که الان شماره 1.5 منتشر شده برای لیگ آلمان طراحی شده .
و پچ SM PATCH که الان آخرین نسخش 3.9.1 هستش برای فوتبال ایتالیا ساخته شده .
توی این پچها لیگ دسته یک و دسته دو طراحی شده و اسم تیمها , لیگها , بازیکنان , چنت ها , ترکیب تیمها , بعضا چهره ها , آخرین نقل و انتقالات , ترکیب اصلی و فرمیشن بعضی از تیمها , پیراهن درست و اصلی تمام تیمها , آرم تمام باشگاهها , چهره درست بعضی از بازیکنان که در دیفالت بازی نیست و چند مورد دیگه درست و دقیق طراحی شده .
..........................
Last edited by 4039; 17-01-2010 at 19:47.
زیاد نگران نباش چون اگه به تعداد انگشت های یک دست شما پنالتی زده باشی خیلی هنر کردیچون خیلی پنالتی کم گرفته میشه و داوری نسبتا بدی داره.
راستی دوستان نظرات خودتون در مورد قسمت دوم آموزش مسترلیگ که میخوام بنویسم بگید. من دقیقا نمی دونم دوستان در چه موردی بیشتر مشکل دارند.همون طوری که گفتم بخش دوم درباره Team Office است.اگه میشه بگید بیشتر در مورد چی بنویسم.
سلام
من با رونالدو دارم به شدت به مشکل می خورم.بعد از هر بازی هی یه پیغامهایی میداد رفتم به قسمت dosser این پیغام اومده بود:
سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 800x600 می باشد.
البته قبلاً هم مشکل ایجاد کرده بود که با عوض کردن پستش تا حدی برطرف شد اما ...
خواهشاً سریعتر جواب بدید تا یهو از دستم نپره
متشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)