این بازی evonyonline به درد دیال اپ میخوره؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
این بازی evonyonline به درد دیال اپ میخوره؟
یکم طول میکشه تا لود شه ولی گرافیک بالایی داره .این بازی evonyonline به درد دیال اپ میخوره؟
من یکم گیج شدم خیلی کوئست داره رفته رو اعصابم بعد هر کاری هم میخوای بکنی میگه بیا coin بخر ! فکر کنم فقط واسه پول درآوردن درستش کردن . xD
هنوز در انتظار طریقه پرمیم شدن...
این پرمیم شدن باعث میشه experince زودتر پر بشه؟من با ریوارد یه کوئست حالا پرمیم هستم و این درجه زرده به سرعت برق و باد بالامیره
.
lol خدا لعنت کنه این چینیا رو یه دو سه روزی سوژه خنده شدن واسم !
اون از اون کارگره که حتی قبل از اینکه شهر سیلور فورت ساخته شه من میشناختمش نمیدونم چطوری وارد شهر کوروش شده بود یعنی کی دعوتش کرده بود . میدونستم با چینی ها دستش تو یه کاسه هستش . هر چی این در و اون در زد نهایتش کنسولش کردم گفتم آدم میشه نگو این عامل نفوذی بود که خواسته های چینی ها رو تحمیل کنه آخرش دیدم زیاد داره زر میزنه پرتش کردم بیرون فرداش دیدم رفته Lhota . خیلی تابلو بود این حرکتش . جالبیش اینجاست با اینکه من بارها بهش گفته بودم میدونم تو جاسوس اونایی یازم از رو نمیرفت و البته هنوز هم دارن افراد جدید میفرستن تا من خام شم و دعوتشون کنم . افراد لول بالا با رنکینگ خوب ولی این آرزو رو به گور خواهند برد .
ایول اما به نظر من دعوتشون کن بگو پول بریزن تو خزانه و کار کنن اونجا بعدش با تیپا بندازشون بیرون![]()
دوستان یک سوال دارم :
در یک دوئل که بهم آتاک زده بود
در ضربه اول 183 تا تونسته بزنه
در ضربه دوم 164 تا تونسته بزنه
و در 6 ضربه آخر چیزی در حدود 30 تا 50 تا تونسته بزنه
در ضمن سلاح اون طرف سرد است و سلاح من گرم
حالا سوال من اینه که چرا فقط تونسته تو اون دو ضربه اول اونقدر بزنه و نتونسته تو 6 ضربه دیگرم اونقدر بزنه ؟؟؟؟
یکم فکرم را مشغول کرده ضمنا چاقال اسکیل هام را بهت در پیغام خصوصی دادم این را یک بررسی کن ببین کجای اسکیلام می لنگه
البته خودم به تاقنس فکر می کنم
ولی چرا فقط تو 2 ضربه اول اونقدر زده اونجاش برام مبهم است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی میتونه وارد ورلد 9 بشه؟
برای من میزنه world unavailable
برای من دو سه بار اینو نوشته ولی وقتی میام بیرون دوباره میرم تو دیگه نمیاد
اینو میگه دیگه اره؟THE WORLD IS NOT AVAILABLE JAST THE MOMENT
آره برای منم این رو مینویسه...
برای من که سالمه ...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)