تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 946 از 4751 اولاول ... 446846896936942943944945946947948949950956996104614461946 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,451 به 9,460 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز ، هیچ شرکتی بیکار نیست که بخواد بیاد دونه دونه یوزر هاش رو چک کنه که تو نت چیکار می کنن!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیر مشکلی نیست.
    دسترسی به محتوای و و و غیره، چه در حالی که قابل دسترس باشد چه نه، به هیچ عنوان برای سرویس گیرنده اشکالی ایجاد نمی کند.
    برو حال کن.
    دمت گم با این اشکال یه دنیا حرف زدی

3. این کاربر از yahyqazmis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این جمله یعنی چه ؟

مشترک گرامی احتراما به اطلاع می رساند، با توجه به امکان استفاده از ترافیک رایگان شبانه در سرویسهای اکو، خواهشمند است توجه داشته باشید که ترافیک رایگان از تاریخ 1387/6/2 محاسبه شده است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض درخواست بررسی

با سلام
    از دوستانی که در حال حاظر مشترک شاتل در منطقه مخابراتی نهری هستند خواهشمند است موارد زیر را بررسی فرمایند :

1 - آیا ping time شما بطور متوسط بالای 300 است ؟ (البته ظهرها بالای 500 و هم اکنون بالای 700 و گاهی هم قطع و گاهی تا 1500 و بالاتر هم میرود)
    2 - آیا در طول روز بخصوص ظهر به بعد با قطعی روبرو میشوید و در صورت connect مجدد با error های مختلف 678 و ... مربوط به password و remote computer و ... مواجه میشوید.
    3 - وضعیت emule و سرورها چگونه است ؟ برای اینجانب که کلا dead شده اند.
    4 - آنقدر منطقی با پشتیبانی صحبت کردم که دیگه موضوع رو مربوط به ویندوز و نصب مجدد مودم اینجانب و از این قضایا نمیبینند و مستقیما میگویند مشکل از جانب ماست صبر کنید تا برطرف شود.میخوام ببینم باید از یه سرویس دهنده دیگه بگیرم یا نه؟
    لطفا فقط دوستانی که در حال حاظر در این منطقه و از این isp سرویس دارند محبت فرمایند پاسخ دهند.

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام
    از دوستانی که در حال حاظر مشترک شاتل در منطقه مخابراتی نهری هستند خواهشمند است موارد زیر را بررسی فرمایند :

1 - آیا ping time شما بطور متوسط بالای 300 است ؟ (البته ظهرها بالای 500 و هم اکنون بالای 700 و گاهی هم قطع و گاهی تا 1500 و بالاتر هم میرود)
    2 - آیا در طول روز بخصوص ظهر به بعد با قطعی روبرو میشوید و در صورت connect مجدد با error های مختلف 678 و ... مربوط به password و remote computer و ... مواجه میشوید.
    3 - وضعیت emule و سرورها چگونه است ؟ برای اینجانب که کلا dead شده اند.
    4 - آنقدر منطقی با پشتیبانی صحبت کردم که دیگه موضوع رو مربوط به ویندوز و نصب مجدد مودم اینجانب و از این قضایا نمیبینند و مستقیما میگویند مشکل از جانب ماست صبر کنید تا برطرف شود.میخوام ببینم باید از یه سرویس دهنده دیگه بگیرم یا نه؟
    لطفا فقط دوستانی که در حال حاظر در این منطقه و از این isp سرویس دارند محبت فرمایند پاسخ دهند.
    1-نه همیشه 104 گاهی هم به 84 هم میرسه
    2-نداریم
    3-ایییی که گفتی یعنی چه؟؟؟
    4- زنگ بزن پشتیبانی واست اعلام خرابی کنند...

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این جمله یعنی چه ؟

مشترک گرامی احتراما به اطلاع می رساند، با توجه به امکان استفاده از ترافیک رایگان شبانه در سرویسهای اکو، خواهشمند است توجه داشته باشید که ترافیک رایگان از تاریخ 1387/6/2 محاسبه شده است.
    البته باید پیشکسوتها جواب بدند...ولی فکر کنم یعنی این که ترافیک رایگان شبانه رو از این تاریخ اعمال کردند

8. این کاربر از parsa205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی .ما اینقدر گیر دادیم سر این مودم که میترسم شاکی بشین .(خب شاکی نشین راهنمایی کنید دیگه) من تصمیم گرفتم که مودم وایرلسی بگیرم.حالا بین این دو موندم
    Asus AM604g ، zyxel p-660HW -T

حالا میخوام ببینم کسی از دوستان مودم وایرلس زاکسل رو داره؟ نظرش رو میخواستم بدونم.

اینم سایت زاکسل.درسته که کمتر توی دهنا افتاده ولی خدایی خیلی گردن کلفته( جایزه هایی که گرفته رو نگاه کنید...)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    محتویات جعبه هم اینهاست:

خود مودم! + اداپتور + کابل LAN+ کابل تلفن + اسپلیتر پدر مادر دار ( نه مثل مال شاتل بی نام و نشون ) + CD و دفترچه...+ 2 عدد انتن برای وایرلس ( یکی کوچک و یکی بزرگ تر ..به گفته فروشنده مدل کوچک تا 2dbi فرکانس میده و با تعویض اون با مدل بزرگتر به 5dbi تغییر پیدا میکنه قدرت برد بی سیم اش. )

خواهش میکنم یه جواب منطقی بدن اونایی که دارن با این دو برند کار میکنن.
    (خواهش میکنم حرفی از سایر مدل ها نزنید ....) بازم ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1-نه همیشه 104 گاهی هم به 84 هم میرسه
    2-نداریم
    3-ایییی که گفتی یعنی چه؟؟؟
    4- زنگ بزن پشتیبانی واست اعلام خرابی کنند...

ممنون از پاسخت دوست عزیز
    1 - راستش تمام آشناهای ما در این منطقه از ping بالای شاتل گله دارند و همه بر این باورند که مثلا برای game مناسب نیست.میشه شما ping 4.2.2.4 را برای مثلا 20 ردیف بگیری و اگر زحمت نمیشه برای اینجانب پیغام خصوصی بزنی.تو این 1 سالی که در این منطقه مشترک شاتل هستم همچین پینگ رویایی ندیدم.شما در منطقه نهری هستید؟
    2 - من لااقل در هفته گذشته 2 بار خودم با این قطعی مواجه شدم و هر بار جناب پشتیبانی که دیگه میدونه نمیتونه من رو با چرندیاتی که به سایرین میگه بپیچونه "صادقانه" میفرماید دچار قطعی در منطقه مخابراتی شما هستیم.دیگه به این مورد عادت کردم.شما در منطقه نهری هفته گذشته اصلا قطعی نداشتی؟
    3 - بی خیال دوست من
    4 - تو رو خدا این رو نگو

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به همگی .ما اینقدر گیر دادیم سر این مودم که میترسم شاکی بشین .(خب شاکی نشین راهنمایی کنید دیگه) من تصمیم گرفتم که مودم وایرلسی بگیرم.حالا بین این دو موندم
    Asus AM604g ، zyxel p-660HW -T

حالا میخوام ببینم کسی از دوستان مودم وایرلس زاکسل رو داره؟ نظرش رو میخواستم بدونم.

اینم سایت زاکسل.درسته که کمتر توی دهنا افتاده ولی خدایی خیلی گردن کلفته( جایزه هایی که گرفته رو نگاه کنید...)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    محتویات جعبه هم اینهاست:

خود مودم! + اداپتور + کابل LAN+ کابل تلفن + اسپلیتر پدر مادر دار ( نه مثل مال شاتل بی نام و نشون ) + CD و دفترچه...+ 2 عدد انتن برای وایرلس ( یکی کوچک و یکی بزرگ تر ..به گفته فروشنده مدل کوچک تا 2dbi فرکانس میده و با تعویض اون با مدل بزرگتر به 5dbi تغییر پیدا میکنه قدرت برد بی سیم اش. )

خواهش میکنم یه جواب منطقی بدن اونایی که دارن با این دو برند کار میکنن.
    (خواهش میکنم حرفی از سایر مدل ها نزنید ....) بازم ممنونم
    تو رو خدا این همه گیر نده .... این سرعت اینترنت بیشتر به سرویس دهنده ربط داره نه به مودم....آخه اسپیلیتر پدر مادر دار میخوای چیکار....؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت Abdolla Palang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان سلام .

1- پینگ چیه و به چه دردی میخوره خوبش چیه بدش چیه؟

2-سرویس اکو 128 سرویس شبانه ش تا چند مگ دانلود میشه کرد(ساعت 1 تا 7)

3-الان میگن هزینه نصبش 15000 تومنه . مگه میخوان چه کار کنند؟! اگر به نصب مودم باشه که خودم بلدم نصب و تنظیمش کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •