شابد درست توضیح نداده بودم:
بطور کلی تعویض نوع گاز توصیه نمیشه، اما در صورت ناچار شدن، باید حتما تمام سیستم باز، روغنهای گاز قبلی تخلیه و پاکسازی شده و بعد از نصب مجدد تمام بخشها و آب بندی و تست نشت، از روغن سازگار با گاز جدید استفاده بشه که در حال حاضر من این کار را انجام دادم و بجای روغن R12 از روغن R134a استفاده کردم.
استفاده از فن دمنده برای خنک کردن بهتر کندانسور در ترافیک و هوای بسیار گرم هم توصیه شده که من قبلا نصب کردم.
متاسفانه در وبلاگها و سایتهای ایرانی بر اساس واقعیت و موارد علمی نظر داده نمیشه و بیشتر حدس و گمان هست و یا تجاربی که ممکنه به دلایلی اشتباه باشه ( مثل خراب شدن کمپرسور که بخاطر استفاده نادرست باشه ولی گفته بشه که بخاطر نوع گاز بوده)
قبلا چندین اتومبیل شورلت دیدم که بجای گاز قدیمی R12 از نمونه جدید R134a استفاده کردن و اتفاقا خنک کنندگی خوبی هم داشتن.
در مورد تعویض موتور همانطور که قبلا هم گفتم، معیار تشخیص و تایید را باید واحد شماره گذاری راهنمایی و رانندگی قرار بدید و غیر از این هرکس هر حرفی زد، فقط یک گفته است و هیچ دلیلی بر درست بودن این ادعاها وجود نداره.
موقع تعویض پلاک تمام این موارد توسط افسر بازرس راهنمایی و رانندگی چک میشه و اگر ایرادی داشته باشه به هیچ وجه اجازه تعویض پلاک داده نمیشه.
![]()