خداروشکر. مال من که کلن گلستان رو باز نمیکنه دیگه![]()
خداروشکر. مال من که کلن گلستان رو باز نمیکنه دیگه![]()
سلام دوستان
من بعد از تایید اطلاعات موقع ثبت نام این خطا رو دریافت میکنم " به دليل عدم تاييد اطلاعات دانشجو در پردازش "تکميل و تاييد اطلاعات شخصي دانشجو"، امکان انجام ثبت نام وجود ندارد.
"
من اشتباه کردم یا باید اونا تایید کنن ؟ !![]()
دوستان شهریه شما چقدر شده؟ من 21 واحد دارم شده 560! 98 هم که اول دادم! صد رحمت به آزاد
نه هنوز شهریه رو پرداخت نکردممیگم شما اول شهریه رو پرداخت کردید؟
من رفتم بانک شهریه رو پرداخت کنم گفت الان نمیشه بدهیتون صفره
از خودپرداز هم قبلش میخواستم واریز کنم نمیشد
یعنی شما بلافاصله بعد از ورود به سایت رفتین برای منوی دانشجو و ارسال مدارک درسته ؟
منم منوی دانجو نداشتم اون موقع
احتمالا از طریق کارت شتاب پرداخت بکنم
یه تعداد اطلاعات اولیه رو تایید کردم الان دیگه اجازه ورود به سیستم رو نمیده و این رو مینویسه :
این یعنی وارد مرحله سوم شدم درسته؟!کد23 : بيش از تعداد مجاز نمي توانيد از امكانات استفاده كنيد.
لطفا بقیه هم تایید بکنن3- بعد از 24 ساعت مجدداً به سيستم مراجعه (بعد از پذيرش نهايي ، شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه مي گردد لازم به ذكر است شماره دانشجويي از پردازش اطلاعات جامع دانشجو و گزارش 260 قابل مشاهده ميباشد).
مرسی
خوبه که مگه قبلن چقدر میشد؟
من آزاد علوم پایه رشته ریاضی نزدیکه 700 میدادم تا همین ترم پیش
350 ثابتم بود تازه از همون ترم 1 اول شهریه رو میریختیم بعد انتخاب واحد میشد انجام بدیم
بستگی به واحد های عملی داره من چهار واحد عملی داشتم 20 واحد شد 250 و 80 تومانم ثابت 330 کلا !
درست شد ظاهرا !! همینحوری !!!!!![]()
حداکثر 400-450!خوبه که مگه قبلن چقدر میشد؟
من آزاد علوم پایه رشته ریاضی نزدیکه 700 میدادم تا همین ترم پیش
350 ثابتم بود تازه از همون ترم 1 اول شهریه رو میریختیم بعد انتخاب واحد میشد انجام بدیم
2 واحد آزمایشگاه دارم! ممکنه بخاطر پروژه اینقدر شده باشه؟بستگی به واحد های عملی داره من چهار واحد عملی داشتم 20 واحد شد 250 و 80 تومانم ثابت 330 کلا !
امکانش هست بهانه ای براش پیدا میکنن !![]()
من خداروشکر اطلاعاتم رو وارد کردم فقط وقتی میخوام چاپ کنم میگه اطلاعات بهداشتی و اینا رو پر کن که وقتی میرم اونرو پر کنم خطای 16 میزنه
همه قسمتها پر شده بجز همین اطلاعات آخریه
دوستان موفق شدن این مرحله رو پشت سر بذارن؟؟؟
تفاوت شهريه هر واحد خودخوان و عادي چقدره حدودا? مثلا خودخوان نصف درمياد?
اين ترم تقريبا براي من ۱۰۰ هزار تومن گرون تر از ترم قبل شد
راستي براي منم سايت گلستان باز نميشد ولي از لينک زير که همون ورود سريع هست زود باز ميشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by miss_ava7; 05-09-2013 at 15:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)