تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 946 از 1045 اولاول ... 446846896936942943944945946947948949950956996 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,451 به 9,460 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام من وقتی از یک فایل ورد دیگه متن ها را کپی میکیم و تو اون یکی ورد میریزم پرنتزها ) نوشته ( میشه نمیشه یک کار کرد درست paste شوند ؟
    این بستگی داره که چینش حروف تو مبدا و مقصد چجوره. همونطور باید باشن.
    یعنی چینش RTL (برای زبانهایی که از راست به چپ نوشته میشن) هم در مبدا و مقصد یکسان باشه، یا LTR.

شما وقتی متن رو Paste کردی، یکبار هر حالت رو امتحان کن ببین، یعنی وقتی متن رو Paste کردی، یکبار دکمه سمت راستی و یکبار سمت چپی رو بزن ببین درست میشه یا نه:

سلام
    یه سوال ؟
    با چه نرم افزار یا سایتی میشه یه عکس که حاوی نوشته هست رو به ورد تبدیل کرد
    البته این رو هم بگم که می خوام از فرمت فارسی هم پشتیبانی کنه !
    معمولا زبان فارسی در نرم افزارهای OCR خیلی بد تبدیل میشه، تا حدی که آدم رو پشیمون میکنه.
    بهتره عکس رو کپی کنید و متن رو خودتون با نرم افزارهای ویرایش عکس، روش بنویسید. نمیدونم دقیقا میخواید چیکار کنید.

2. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

معمولا زبان فارسی در نرم افزارهای OCR خیلی بد تبدیل میشه، تا حدی که آدم رو پشیمون میکنه.
    بهتره عکس رو کپی کنید و متن رو خودتون با نرم افزارهای ویرایش عکس، روش بنویسید. نمیدونم دقیقا میخواید چیکار کنید.
    نه منظوره من این بود یه عکس که روش نوشته هست که اون نوشته رو می خوام جدا کنم و بزارم تو ورد
    یعنی نیام دوباره اون نوشته هایی که تو عکس هست رو ، دوباره بیام تو ورد بنویسم !

4. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقا من باید پروژه ارائه بدم میخواستم بدونم یک صفحه رو چجوری باید پاک کنم مثلا صفحه 85 و 86 من خالی است ولی میخوام پاکش کنم و توش فقط boarder هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان، من هر بار که فایل ورود پروژمو باز می کنم هر بار به صورت رندم انتهای بعضی از پاراگراف ها برای خودش کلی فاصله اضافه میشه که این سسب می شه تا نظم پاراگراف بهم بخوره، مثلا همون فایل و تو اداره با ورد 2013 درست می کنم و می بینم که کلیه پاراگراف ها سالمند بعد همون رو می برم خونه با همون ورد 2013 باز می کنم می بینم جاهای جدیدی ( در انتهای پاراگراف) برای خودش فاصله اضافه شده حتی شده که تو یه کامپیوتر وقتی همون فایل یکبار می بندم و بعد دوباره باز می کنم جاهایی جدیدی اینطوری بشه خیلی دارم کلافه می شم هر بار مجبورم کللی از وقتمو صرف مترب کردن همینها بزارم و باز می بینم که درست نمیشه، ممنون می شم اگه کمکم کنید

7. این کاربر از SCOTTHERCULE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام
    میشه یک کاری کرد که این خطوط سبز و قرمز رنگ که زیر بعضی نوشته ها هستن برای کسی که میخواهیم فایل word را به اون بدهیم نشان ندهد ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام
    دوستان چطور میشه روی یک فایل ورد طوری رمز گذاشت که نشه متنی رو از روش کپی کرد و در جایی دیگه پیست کرد؟!
    من الان پسوورد که میخوام بزارم یکی داره برای باز کردن فایل و یکی هم برای مودیفای کردنش... حالا آیا میشه رمزی گذاشت و علاوه بر مودیفای کردن نزاره کسی که این فایل دستش هست متنی رو از توی فایل کپی کنه و مثلا یه جایی پیست کنه؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

آقا من باید پروژه ارائه بدم میخواستم بدونم یک صفحه رو چجوری باید پاک کنم مثلا صفحه 85 و 86 من خالی است ولی میخوام پاکش کنم و توش فقط boarder هست.
    با پاک کردن محتویات هر صفحه، باید پاک بشه. مشکلی مشکلی هست؟ حتما چیزی توی صفحه هست که پاک نمیشه... جدا از Border یا Header یا Footer

سلام دوستان، من هر بار که فایل ورود پروژمو باز می کنم هر بار به صورت رندم انتهای بعضی از پاراگراف ها برای خودش کلی فاصله اضافه میشه که این سسب می شه تا نظم پاراگراف بهم بخوره، مثلا همون فایل و تو اداره با ورد 2013 درست می کنم و می بینم که کلیه پاراگراف ها سالمند بعد همون رو می برم خونه با همون ورد 2013 باز می کنم می بینم جاهای جدیدی ( در انتهای پاراگراف) برای خودش فاصله اضافه شده حتی شده که تو یه کامپیوتر وقتی همون فایل یکبار می بندم و بعد دوباره باز می کنم جاهایی جدیدی اینطوری بشه خیلی دارم کلافه می شم هر بار مجبورم کللی از وقتمو صرف مترب کردن همینها بزارم و باز می بینم که درست نمیشه، ممنون می شم اگه کمکم کنید
    برای ایجاد پاراگراف از چی استفاده میکنید؟ همون Enter خالی؟
    شاید برای Justify کردن Space میزنید و اینجوری میشه.

بهترین راه تنظیم Style ها هست. اگر Style ها درست تنظیم بشن. میشه گفت هیچوقت این مشکل پیش نمیاد.
    با سلام
    میشه یک کاری کرد که این خطوط سبز و قرمز رنگ که زیر بعضی نوشته ها هستن برای کسی که میخواهیم فایل word را به اون بدهیم نشان ندهد ؟؟
    سلام. یکبار دکمه ی F7 رو بزنید و همه ی موارد رو Ignore کنید.
    یا اینکه از تنظیمات، ارورهای املایی و دستوری رو خاموش کنید.

با سلام
    دوستان چطور میشه روی یک فایل ورد طوری رمز گذاشت که نشه متنی رو از روش کپی کرد و در جایی دیگه پیست کرد؟!
    من الان پسوورد که میخوام بزارم یکی داره برای باز کردن فایل و یکی هم برای مودیفای کردنش... حالا آیا میشه رمزی گذاشت و علاوه بر مودیفای کردن نزاره کسی که این فایل دستش هست متنی رو از توی فایل کپی کنه و مثلا یه جایی پیست کنه؟!
    فکر نکنم بشه. ولی میتونید فایل Word رو با یه فرمت دیگه ذخیره کنید... مثلا عکسش کنید

11. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر نکنم بشه. ولی میتونید فایل Word رو با یه فرمت دیگه ذخیره کنید... مثلا عکسش کنید
    پس این پسوررد گذاشتن عملا هیچ کاربردی نداره دیگه نه؟! یارو میاد کلا فایلو کپی میکنه و بعد هرکاری حال کرد میکنه!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون امام باید خدمتتون عرض کنم که برای ایجاد پاراگراف من از اینتر استفاده می کنم مشکل من اینه برای مثال در انتهای یک پاراگراف به علت وجود فاصله های فراوان نظم بهم خورده میشه ( اصلا بفرض مثال من خودم اون اسپیس ها رو زدم) حالا وقتی میام اون فاصله های اصافی رو پاک میکنم و فایل اصلاح شده رو سیو می کنم چرا وقتی وردمو می بندم و دوباره بازش می کنم می بینم دوباره برای خودش کلی فاصله ایجاد شده تو متن تازه جالب تر ابنکه هر بار تو یه پاراگراف به صورت رندم این اتفاق میفته ، واقعا دارم دیوانه می شم!!؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

پس این پسوررد گذاشتن عملا هیچ کاربردی نداره دیگه نه؟! یارو میاد کلا فایلو کپی میکنه و بعد هرکاری حال کرد میکنه!!!!
    پسورد برای باز کردن فکر کنم هست... یا مدیفای.
    اگر متن رو بتونه ببینه، راحت هم کپیش میکنه. حالا موضوع چیه که اینقدر حساس شدید؟
    آدم فقط بهتره بنویسه، کپی با ذکر منبع بلامانع است... یعنی از خداش هم باشه یکی متنش رو کپی کنه.

البته فکر میکنم بعضی نرم افزارها بتونن خوب کد کنن کاراکترها رو که موقع کپی، دهن طرف سرویس بشه

ممنون از راهنماییتون امام باید خدمتتون عرض کنم که برای ایجاد پاراگراف من از اینتر استفاده می کنم مشکل من اینه برای مثال در انتهای یک پاراگراف به علت وجود فاصله های فراوان نظم بهم خورده میشه ( اصلا بفرض مثال من خودم اون اسپیس ها رو زدم) حالا وقتی میام اون فاصله های اصافی رو پاک میکنم و فایل اصلاح شده رو سیو می کنم چرا وقتی وردمو می بندم و دوباره بازش می کنم می بینم دوباره برای خودش کلی فاصله ایجاد شده تو متن تازه جالب تر ابنکه هر بار تو یه پاراگراف به صورت رندم این اتفاق میفته ، واقعا دارم دیوانه می شم!!؟
    شما از Align خاصی استفاده میکنین؟ یعنی چینش سمت چپ، وسط یا راست هست؟ یا Justify؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •