سلام
کمک فوری نیاز دارم از اساتید
من یه هارد یه ترا توشیبا دارم که توسط یکی از دوستان با نرم افزار دیپ فریز ، کلا فریز ش کرده بود
من با توجه به اینکه رمز دیپ فریزو نداشتم تصمیم گرفتم کل هاردو از نو پارتیشن ببندم برا همین با دی وی دی parted magic 2014
اومدم پارتیشن ببندم که دیدم اصلا دیسک و پارتیشن ها رو نشون نمیده و روی حالت جستجو می موند
در مرحله بعد دیدم که نرم افزار پارتیشن بندی کار نمیده از داخل همون partedmagic
نرم افزار disk eraser رو باز کردم و دیدم نوشته دیسک فریز شده و برای خروج از فریز باید کامپیوتر بره روی حالت sleep
منم همون کارو کردم دیسک به صورت not freez در اومد و منم رفتم برای erase کردن دیسک دیدم 160 دقیقه طول میکشه وبه هیچ وجهم قابل کنسل نیست
پس کامپیوتر رو از کیس ریست کردم بعدش رفتم برای نصب ویندوز که از روی دیسک ویندوز 8 پارتیشن ببندم دیدم که دیسک تمام پارتیشن هاش پاک شده و unlocated شده بود برا همین کل دیسکو یه پارتیشن کامل گرفتم و شروع کردم نصب ویندوز... وقتی که ویندوز 15 درصد فایلاشو کپی کرد فکر کردم که دیسک دیگه الان قابلیت پارتیشن بندی با partedmagic رو داره برا همین نصب ویندوزو کنسل کردم و از خود اینستالر کامپیوترو ریستارت کردم بعدش رفتم به partedmagic ودیدم دسک رو بازم برای پارتیشن بندی نشون نمی ده و در همون نرم افزار disk eraser هم دیگه قابلیت erase نداشت ولی حجمو نشون میداد و ارور partition table میداد
منم با partition table doctor اومدم تعمیرش کنم و لی وقتی همه کاراشو می کرد و میخاستم خارج بشم ارور میداد که سیو نمی شه و پارتیشن تیبل هم قابل خوندن نیست...در ضمن با نرم افزار های دیگه هم هاردو خاستم پارتیشن ببندم اما نشد...هاردم تقریبا نو هست و هنوز گارانتی داره
به نظرتون باید چکار کنم؟؟