تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 946 از 1126 اولاول ... 4468468969369429439449459469479489499509569961046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,451 به 9,460 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید دوستان نرم افزار Hd tune pro معتبر تر هستش یا HD disc sentains ؟
    اگر منظورتان SMART Status هست که فرقی نمیکنند . چون این برنامه ها تاثیری بر روی SMART هارد دیسک ندارند و فقط بر اساس آن گزارش میکنند. ضمن اینکه این برنامه ها ممکن هست Threshold (حد آستانه) متفاوتی داشته باشند و در نتیجه هر Attribute را OK کند و یا Warning بدهد. حتی با تغییر دادن آفست میتوان سلامتی هارد دیسک در این برنامه ها را بطور مصنوعی Fail شده و یا OK کرد.

اعداد نوشته شده در ستون Data در برنامه Hard Disk Sentinel را میتوانید از Hexadecimal به Decimal کانورت کنید که با اعداد نوشته شده در ستون Data برنامه HDTune یکسان خواهد بود.

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

به تازگی یه هارد 2ترا سیگیت (ST2000DM001) خریداری کردم که یه مشکل عجیب باهاش دارم .

اول که با یک پارتیشن گذاشتم دقیقا تا یک ترابایت فایل روش کپی شد و دیگه یک کیلوبایت هم روش کپی نمیشه . (سرعت کپی فایل در حجم 1ترا که میرسه صفر میشه و بعد چند دقیقه هم ارور)
    رو چند تا پارتیشن هم همین مشکل هست .

با HD Tune هم تست بنچمارک دقیقا وسط تست که میرسه متوقف میشه و test aborted میده .
    تست ارور اسکن تا 1099 گیگ همه بلاک‌ها سبزه و بعدش همه رو قرمز میزنه .

روی یه سیستم دیگه تست کردم هیچکدوم از این مشکلات نبود . همه فضای هارد در دسترس بود و هیچکدوم از تست‌های hd tune مشکلی نداشت .

ایا دلیلش میتونه قدیمی بودن مادربوردم باشه ؟ msi k9n
    کابل ساتا هم مشکلی نداره . با همین کابل روی اون یکی سیستم تست کردم .

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

به تازگی یه هارد 2ترا سیگیت (ST2000DM001) خریداری کردم که یه مشکل عجیب باهاش دارم .

اول که با یک پارتیشن گذاشتم دقیقا تا یک ترابایت فایل روش کپی شد و دیگه یک کیلوبایت هم روش کپی نمیشه . (سرعت کپی فایل در حجم 1ترا که میرسه صفر میشه و بعد چند دقیقه هم ارور)

با HD Tune هم تست بنچمارک دقیقا وسط تست که میرسه متوقف میشه و test aborted میده .

روی یه سیستم دیگه تست کردم هیچکدوم از این مشکلات نبود . همه فضای هارد در دسترس بود و هیچکدوم از تست‌های hd tune مشکلی نداشت .

یک عکس از تب heath نرم افزار hd tune بدید

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

یک عکس از تب heath نرم افزار hd tune بدید
    تب Health رو ویندوزم خالیه و هیچ چیز نمینویسه توش . (برای اون یکی هارد و هارد قبلیم هم همینه)
    اما روی اون یکی سیستم که تست کرده بودم هیچکدوم از گزینه‌ها مشکلی نداشت .

در آغاز فعالیت biriaiia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    کمک فوری نیاز دارم از اساتید
    من یه هارد یه ترا توشیبا دارم که توسط یکی از دوستان با نرم افزار دیپ فریز ، کلا فریز ش کرده بود
    من با توجه به اینکه رمز دیپ فریزو نداشتم تصمیم گرفتم کل هاردو از نو پارتیشن ببندم برا همین با دی وی دی parted magic 2014
    اومدم پارتیشن ببندم که دیدم اصلا دیسک و پارتیشن ها رو نشون نمیده و روی حالت جستجو می موند
    در مرحله بعد دیدم که نرم افزار پارتیشن بندی کار نمیده از داخل همون partedmagic
    نرم افزار disk eraser رو باز کردم و دیدم نوشته دیسک فریز شده و برای خروج از فریز باید کامپیوتر بره روی حالت sleep
    منم همون کارو کردم دیسک به صورت not freez در اومد و منم رفتم برای erase کردن دیسک دیدم 160 دقیقه طول میکشه وبه هیچ وجهم قابل کنسل نیست
    پس کامپیوتر رو از کیس ریست کردم بعدش رفتم برای نصب ویندوز که از روی دیسک ویندوز 8 پارتیشن ببندم دیدم که دیسک تمام پارتیشن هاش پاک شده و unlocated شده بود برا همین کل دیسکو یه پارتیشن کامل گرفتم و شروع کردم نصب ویندوز... وقتی که ویندوز 15 درصد فایلاشو کپی کرد فکر کردم که دیسک دیگه الان قابلیت پارتیشن بندی با partedmagic رو داره برا همین نصب ویندوزو کنسل کردم و از خود اینستالر کامپیوترو ریستارت کردم بعدش رفتم به partedmagic ودیدم دسک رو بازم برای پارتیشن بندی نشون نمی ده و در همون نرم افزار disk eraser هم دیگه قابلیت erase نداشت ولی حجمو نشون میداد و ارور partition table میداد
    منم با partition table doctor اومدم تعمیرش کنم و لی وقتی همه کاراشو می کرد و میخاستم خارج بشم ارور میداد که سیو نمی شه و پارتیشن تیبل هم قابل خوندن نیست...در ضمن با نرم افزار های دیگه هم هاردو خاستم پارتیشن ببندم اما نشد...هاردم تقریبا نو هست و هنوز گارانتی داره
    به نظرتون باید چکار کنم؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

از آنجائي كه روي سيستم ديگر هارد ديسك بدرستي كار ميكند ، به هر حال مشكل از طرف هارد ديسك نيست. پيشنهاد ميكنم يكبار بايوس مادربرد را Default كنيد كه البته اگر تنظيمات خاصي اعمال كرده بوديد از بين خواهد رفت. بريد سايت اصلي مادربردتان و در صورت موجود بودن ورژن جديد بايوس با رعايت نكات ايمني و احتياطي بايوس را آپديت كنيد. روي پورتهاي ديگر SATA مادربرد هم تست كنيد .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    کمک فوری نیاز دارم از اساتید
    من یه هارد یه ترا توشیبا دارم که توسط یکی از دوستان با نرم افزار دیپ فریز ، کلا فریز ش کرده بود
    من با توجه به اینکه رمز دیپ فریزو نداشتم تصمیم گرفتم کل هاردو از نو پارتیشن ببندم برا همین با دی وی دی parted magic 2014
    اومدم پارتیشن ببندم که دیدم اصلا دیسک و پارتیشن ها رو نشون نمیده و روی حالت جستجو می موند
    در مرحله بعد دیدم که نرم افزار پارتیشن بندی کار نمیده از داخل همون partedmagic
    نرم افزار disk eraser رو باز کردم و دیدم نوشته دیسک فریز شده و برای خروج از فریز باید کامپیوتر بره روی حالت sleep
    منم همون کارو کردم دیسک به صورت not freez در اومد و منم رفتم برای erase کردن دیسک دیدم 160 دقیقه طول میکشه وبه هیچ وجهم قابل کنسل نیست
    پس کامپیوتر رو از کیس ریست کردم بعدش رفتم برای نصب ویندوز که از روی دیسک ویندوز 8 پارتیشن ببندم دیدم که دیسک تمام پارتیشن هاش پاک شده و unlocated شده بود برا همین کل دیسکو یه پارتیشن کامل گرفتم و شروع کردم نصب ویندوز... وقتی که ویندوز 15 درصد فایلاشو کپی کرد فکر کردم که دیسک دیگه الان قابلیت پارتیشن بندی با partedmagic رو داره برا همین نصب ویندوزو کنسل کردم و از خود اینستالر کامپیوترو ریستارت کردم بعدش رفتم به partedmagic ودیدم دسک رو بازم برای پارتیشن بندی نشون نمی ده و در همون نرم افزار disk eraser هم دیگه قابلیت erase نداشت ولی حجمو نشون میداد و ارور partition table میداد
    منم با partition table doctor اومدم تعمیرش کنم و لی وقتی همه کاراشو می کرد و میخاستم خارج بشم ارور میداد که سیو نمی شه و پارتیشن تیبل هم قابل خوندن نیست...در ضمن با نرم افزار های دیگه هم هاردو خاستم پارتیشن ببندم اما نشد...هاردم تقریبا نو هست و هنوز گارانتی داره
    به نظرتون باید چکار کنم؟؟
    سلام .

ولی حجمو نشون میداد و ارور partition table میداد
    دوست گرامي ؛ با توجه به مسئله Partition table error من پيشنهاد ميكنم چند صد سكتور اول هارد ديسك را صفر كنيد تا اطلاعات مربوط به Partition table كه در سكتورهاي ابتدايي هارد ديسك ذخيره ميشوند از بين بروند . برنامه هاي متعددي براي Zero fill كردن هارد ديسك تحت Dos وجود دارد. لازم هم نيست كل فضاي هارد ديسك Zero fill شود فقط اجازه بديد دو الي سه دقيقه نهايت تا پنج دقيقه كار كند و سپس مجدداً ويندوز نصب كنيد و يا اگر قصد نصب ويندوز نداريد پس از Initialize كردن هارد ديسك بصورت MBR آنرا پارتيشن بندي و فرمت كنيد (دقت كنيد كه كليه اطلاعات از بين خواهد رفت) .

براي Zero fill كردن هارد ديسك ميتونيد از برنامه Active KillDisk كه متد One Pass Zeros انتخاب شده استفاده کنید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 07-10-2014 at 09:41.

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

تب Health رو ویندوزم خالیه و هیچ چیز نمینویسه توش . (برای اون یکی هارد و هارد قبلیم هم همینه)
    اما روی اون یکی سیستم که تست کرده بودم هیچکدوم از گزینه‌ها مشکلی نداشت .
    نرم افزار hd tune آخرین ورژن است؟ بایوس مین رو آپدیت کنید و دوباره تب health رو چک کنید
    دراین وضعیتی که هارد دارد بهتره حتما روی یک سیستم دیگه تب health نرم افزار رو دوباره چک کنید

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Web30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام یه هارد اکسترنال گرفتم صفر میخواستم بپرسم قبل از استفاده باید فرمتش کنم یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام یه هارد اکسترنال گرفتم صفر میخواستم بپرسم قبل از استفاده باید فرمتش کنم یا نه ؟
    اگه پارتیشن بندی شده است نه لازم نیست ولی اگه not initialized است باید ابتدا inialized کنید سپس پارتیشن بندی و فرمت کنید

16. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •