G12 قیمتش چنده؟
حدود 600 تومان با گارانتی
دوستان كيفيت دوربين هاي فوجي چطوره و ساخت كجاس؟
آيا دوستان از اين برند رضايت دارن؟ خدماتش چطوره؟
مقایسه D550 با 3100D (فکر کنم با لنز همراه دوربین تست کردن)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبررسی تفاوت های D3100 و D5000 به نقل از این سایت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برتری های D3100 بر D5000 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 مگاپیکسل بیشتر کا عملا کیفیت رو زیاد تغییر نداده - صفحه نمایش کمی بزرگ تر - فیلمبرداری 1080P - زمان زیاد تری می تونه فیلم HD بگیره - فوکوس خودکار در حال فیلمبرداری - حالت Friendly Guide - کمی کوچکتر و سبک تره
برتری های D5000 بر D3100 :
صفحه نمایش articulated (نمی دونم چیه !) - عکاسی پیاپی سریع تر - خطوط شطرنجی در چشمی ! - براکتیمگ برای Exposure - عکاسی خودکار با تاخیر زمانی - فیلمبرداری Stop-motion با رزولوشن VGA - قابلیت شخصی سازی بیشتر
550D و D5100 هم که فعلا قیمتشون بالاست![]()
بالاترين رزوليشن واسه صفحه نمايش چنده و تو كدوم دوربينا هستش؟
برای کارای نیمه حرفه ای که می دونم دوربین های خوبی مثل HS10 و S200EXR داره که عکس های خوبی می گیرن
شما چه اندازه ای و برای چه کاری دوربین رو لازم دارید ؟
قیمت g12 چنده؟
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
دوستان که دوربین پیشنهاد میکنید قیمتش هم بگید من میگم تا 500 میگین g12 اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بین HX-100 سونی و HS20 گیر کردم بعضی ها میگن سونی خوب نیست HS20 هم که میگن نویزش بالاست.تو این رنج چی خوبه؟عکاسی تو تاریکیش میخخوام خوب باشه بعد خیلی هم به لرزش دست حساس نباشه چون نمیشه همه جا سه پایه برد.چی پیشنهاد میدین؟این دوربین ها تو بازار راحت گیر میان؟
ممنون
کسی از قیمت Panasonic G2 خبر داره ؟ تو اینترنت قیمتش بین 400 و 500 دلاره.
الآن قیمتش چقدره و قبل از گرونی چقدر بوده ؟
اگه با این قیمت پیدا بشه فکر نکنم رقیبی از نظر کیفیت عکس داشته باشه ! لا اقل من نمی شناسم !
نظر دوستان درباره این دوربین چیه Sony-Cybershot-DSC-HX5 و قیمت حال حاضر اون چنده.بهترین مکان برای خرید(قیمت خوب و جای مطمئن)در مشهد کجا پیشنهاد میدین و اگه یه مدل بهتر و با کیفیت تر تو همین مایه ها سراغ دارین معرفی کنید
با تشکر
Last edited by jamshimi; 08-06-2011 at 15:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)