تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 946 از 1174 اولاول ... 4468468969369429439449459469479489499509569961046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,451 به 9,460 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

نه این جوری نگاه نکن ! 2 بار بشت سر هم قهرمان انگلیس شدن ( درست گفتم آیا ؟؟ : دی ) اون منچستر تا وقتی مورینیو بود هیچ کاری نتونست بکنه ! ولی وقتی رفت بعد از اون اسکولاری اومد ! اسکولاری رو که همه می شناسیم و قدرتش رو می دونیم چه قدره ! ولی اون کاری که مورینیو می کرد رو نتونست ادامه بده ! مورینیو تاکتیک های زیادی رو به خوبی اجرا می کنه ! توی ایتالیا هم که اوول شده ! فقط بد شانسی اوورد به منچستر خورد ! منچستری که ارستال رو ترکوند ! ( و همین طور ارسن ونگر رو ) و قدرت اینتر اصلا قابل مقایسه با منچستر نیست ! بس مربی هر چه قدر هم بزرگ باشه نمی تونست جلوی منچستر با روحیه بگیره !
    اگه گاس هیدینگ زودتر میومد اونوقت منچستر رو فر میداد.
    چون واقعا قوی هست این سرمربی....امکانش هست امسال روسیه بیاد واسه اول الی دومی چون جام اروپا رو که دیدید چیکار کرد.....واقعا ترکونده بود.

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

موضوغ بین ونگر و مورینیوهه ! گاس هیدینک لوس بازی در میاره باشگاهی کار نمی کنه !

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

موضوغ بین ونگر و مورینیوهه ! گاس هیدینک لوس بازی در میاره باشگاهی کار نمی کنه !
    مورینیو تو مصابحه با SKy گفت احتمال حضورش در اینتر 99.9 درصد است و رفتن به رئال 0.01 درصد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اه!!! یه حسی بهم میگه آخرشم هیچکدوم از این ستاره ها به رئال نمیان توی این خبرایی که دارید مینویسید این طور به نظر میرسه که هر باشگاهی تمایل شدید به نگه داشتن بازیکن یا سرمربی ستاره خودش هست

بابا آخه به کی بگم من همون رئال کهکشانی قبلیمو میخوام

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

مورینیو تو مصابحه SKy گفت احتمال حضورش در اینتر 99.9 درصد است و رفتن به رئال 0.01 درصد!
    البته مگه ما خودمون ابنو معرفی نکردیم ؟؟؟ : دی

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

حس خوبی ندارم اصلا !!!!!!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

حس خوبی ندارم اصلا !!!!!!
    منم همین طور ! احساس میکنم فائوبرت فصل بعد ثابت بازی خواهد کرد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

من احساس میکنم فائوبرت هم میفروشن بعد میبنن هیشکی نمیاد مجبور میشن با بهادر عبدی قرار داد ببندن..!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض رقابت چلسی ورئال برای مایکون

به گزارش RmadridFC: مسئولان رئال مادرید قصد دارند مایکون را به سانتیگو برنابو بیاورند اما آنچلوتی او را در استمفورد بریج می خواهد...

به نوشته روزنامه گاتزتا دلوسپورت مسئولان اینتر قصد دارند مایکون را در لیست فروش خود قرار دهند و این موضوع باعث شده دو تیم چلسی و رئال برای جذب این بازیکن با هم رقابت کنند.مسئولان باشگاه اسپانیایی پیش از این نیز خواهان جذب مایکن بودند و سال گذشته برای جذب این بازیکن به اینتری ها پیشنهاد دادند که سران نراتزوری با این انتقال مخالفت کردند.

اما این بار رئالی ها قصد دارند رقم 25 میلیون یورویی درخواستی اینتر برای فروش این مدافع 27 ساله را بپردازند تا او را به سانتیگو برنابو ببرند.از طرف دیگر مایکن در لیست خرید های تابستانی کارلو آنچلوتی سرمربی فعلی میلان که به احتمال فراوان تابستان هدایت چلسی را بر عهده می گیرد قرار دارد.

مایکن تا به حال هیچ تمایلی نسبت به ترک اینتر از خود نشان نداده و حتی در فوریه گذشته قراردادش را با این تیم تا سال 2013 تمدید کرد.مایکن از ماه مارس تا به حال به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران حال برای اینتر به میدان نرفته است.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض کریس:اوضاع رئال مهم نیست

به گزارش RmadridFC: ستاره پرتغالی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی از رئال مادرید و بارسلونا می گوید.

کریستیانو رونالدو در صحبتهایی خاطرنشان کرده که رئال مادرید درفصل بعد تیم خارق العاده ای خواهد شد ولی واقعا برایش مهم نیست که دررختکن این تیم چه اتفاقاتی رخ می دهد.این در حالی است که در طول این مدت شایعاتی متعددی در رابطه با پیوستن این ستاره به رئال به گوش می رسید ولی کریس در گفت و گویی با Antena3 این موضوع را مورد بررسی قرار داده است:«مطمئنم که در صورت روی کار آمدن پرس،او تیمی خارق العاده خواهد ساخت و در حال حاضر من در منچسترهستم و برایم مهم نیست که دررئال چه می گذرد. تنها نکته مهم برای من آینده منچستر دررقابتهای فصل بعد است.»

او در ادامه با اشاره به اینکه ترجیح می دهد از شایعات فاصله بگیرد گفت:« در خانه ما روزنامه یافت نمی شود، یعنی ما روزنامه خریداری نمی کنیم ولی در اسپانیا شرایط سخت تر است، چرا که روزنامه ها تماما در مورد این مسائل صحبت می کنند.من ترجیح می دهم تا ازاین امور فاصله گرفته و با آرامش کارم را دنبال کرده و بهترین بازی هایم را به نمایش بگذارم.»

کریس در ادامه در مورد مصاف مهم منچستر یونایتد مقابل بارسلونا در فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:«من کاملا برروی دیدار فینال تمرکز کرده است و اصلا نگران این نیستم که چه اتفاقاتی برای من ، هم تیمی هایم و مربی تیم رخ خواهد داد و اصلا نگران حال حاضر نیستم. این فینال، فینال رویایی هواداران است، چرا که همیشه دوست داشته اند این دو تیم را در فینال ببینند، دو تیمی که بهترین تیمهای اروپا هستند، نه فقط به این دلیل که در فینال حاضرند، بلکه به خاطر فوتبالی که دررقابتهای این فصل به نمایش گذاشتیم و جوایزی که کسب کرده ایم.بارسلونا تیم فوق العاده ای است که فوتبالی زیبا را به نمایش می گذارد ولی ما باید بدانیم که بارسا فقط مسی نیست و اتوئو که گلهای زیادی به ثمررسانده ، در کنار آنری ،چابی و اینیستا نیز در این تیم هستند و فقط نباید در مورد یک بازیکن خاص صحبت کرد.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •