علی جان
من وقتی اون پلاگین رو دان میکنم آنتی ویروسم به عنوان تروجان میشناستش و پاکش میکنه
میتونه خودت یه بازه دیگه آپ لود کنی بزاری
ممنونت میشم
حتما محمد خان.
الان psp پسشم نیست.تا شب میرسه دستم رسید حتما واست آپلود میکنم.چون فایل ها داخل دستگاهم هست.
البته یک قسمت از پست زیر هم مربوط به همین پلاگین تهیه اسکرین شات هست که برای یکی از دوستان آپلود کردم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به به آقا جاوید چند وقتی نبودین
پس میشه امیدوار بود
.gif)
البته زیاد نباید خوشحال بشی.
چون فریمور 5.50gen فعلا فقط روی مدل های 1000 و 2000 های قدیمی (مادربورد های پایین تر ازta-088V3) که با پاندورا کپی خور میشدند نصب میشود.
سلام دوستان
شاید براتون خنده دار باشه ولی من تازه تصمیم گرفتم یه دونه PSP بخرم. می خواستم بپرسم با 270 هزار تومن کدوم مدل رو بخرم بهتره؟؟ با توجه به اینکه PSP GO به نظر من ارزش نداره که بخرم چون نمیخوام برای دو تا ویژگی اضافه اینهمه پول اضافی بدم و از اون طرف منتظر کپی خور شدنش بمونم! بینPSP های 2000 و 3000 و پک های مختلفش بهترینش با توجه به بودجه ام کدومه؟؟
یه سوال دیگه هم دارم بازی هایی که روی دستگاه ریخته می شه رو می شه به مغازه ای سفارش داد و مثلا دستگاه رو بهش داد که بازی روش بریزه یا حتما خودمون باید بریزیم. با توجه به اینکه اینترنتم Dial Up هست و نمیتونم دانلود کنم.
ممنون از کمکتون
سلام.
نه عزیز چرا خنده دار باشه؟هیچ وقت برای خرید کنسول دیر نیست.
اتفاقا داری کار درستی میکنی.
بین 2000 و 3000 با توجه به قیمت و کارایی من مدل 3000 را پیشنهاد میکنم.
مدل 2000 پک معمولی حدود 185-190
و مدل 3000 پک معمولی حدود 200 تومن (قیمت ها مربوط به تهران-معمولا شهرستان ها حدود 20-30 تومن گرون تر هستند)
به نظر من شما یک پک معمولی بگیر چون پک هایی که با یک بازی ارجینال باندل میشوند گرون تر هستند و ارزش بخرید ندارد.چون فقط به خاطر بازی ارجینال گرون تر هستند.
با توجه به بودجه ای هم که داری یک مموری 8 گیگ اصل (حدود 45-48 تومن) یا یک مموری 16 اصل (قیمت دقیق ندارم اما بین 70تا 85 هست)
بخری عالی هست.
خیلی از فروشگاه ها هستند که بازی ها psp را برای فروش دارند.قیمت هم معمولا بین 500 تا 1000 تومن هست.